Subscribe Twitter

Monday, June 1, 2015

MYSYERA_DESIGN



Assalamualaikum...
MYSYERA_DESIGN Officially Launch kat blog Goldfinger ;) hehe..jemput order yer..citer mcmana lahirnya M_D ni..tu kena buat special entry..from me and my sis, alhamdulillah sambutan sgt2 luar biasa..mmg aku tak sangka larr..syukur sangat..since Feb15 hari tu dah beroperasi..baru sekarang sempat nk update kat blog, skrg dah pandai sikit bahagikan masa..memula dulu mcm huru hara hidup aku dgn baby ilyas lagi....kalau time2 gaji tu mmg hazab nk menjawab whatapp/pm/sms semua..sampai tgh mlm wey..24jam mcm 7eleven plk aku rasanya, at one time tu aku tertido sambil tangan pengang handphone mulut menganga..dasat2..haha

Antara koleksi2 Instant Shawl yg dihasilkan oleh kami..waaaa...bangga sgt..hahaha..tgk org pakai cantik..terus kembang2 hidung..







BASIC COTTON INSTANT SHAWL
Material : High Quality Cotton Lycra

IVY CHIFFON INSTANT SHAWL
Material : High Quality Soft Chiffon

PRINTED EXCLUSIVE LIMITED EDITION
Material : Havvy Lycra / Cotton



VISIT :
IG : mysyera_design
FB : mysyera yusof
WHATAPP : 016-666 4028


~ Murah pada HARGA tidak murah pada QUALITY ~

Monday, June 1, 2015

MYSYERA_DESIGN

Posted by GOLD FINGER at Monday, June 01, 2015 2 comments Links to this post


Assalamualaikum...
MYSYERA_DESIGN Officially Launch kat blog Goldfinger ;) hehe..jemput order yer..citer mcmana lahirnya M_D ni..tu kena buat special entry..from me and my sis, alhamdulillah sambutan sgt2 luar biasa..mmg aku tak sangka larr..syukur sangat..since Feb15 hari tu dah beroperasi..baru sekarang sempat nk update kat blog, skrg dah pandai sikit bahagikan masa..memula dulu mcm huru hara hidup aku dgn baby ilyas lagi....kalau time2 gaji tu mmg hazab nk menjawab whatapp/pm/sms semua..sampai tgh mlm wey..24jam mcm 7eleven plk aku rasanya, at one time tu aku tertido sambil tangan pengang handphone mulut menganga..dasat2..haha

Antara koleksi2 Instant Shawl yg dihasilkan oleh kami..waaaa...bangga sgt..hahaha..tgk org pakai cantik..terus kembang2 hidung..







BASIC COTTON INSTANT SHAWL
Material : High Quality Cotton Lycra

IVY CHIFFON INSTANT SHAWL
Material : High Quality Soft Chiffon

PRINTED EXCLUSIVE LIMITED EDITION
Material : Havvy Lycra / Cotton



VISIT :
IG : mysyera_design
FB : mysyera yusof
WHATAPP : 016-666 4028


~ Murah pada HARGA tidak murah pada QUALITY ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...