Subscribe Twitter

Monday, January 28, 2013

Hari Merah Sedunia..


 'Once Upon A Time' Gala Premiere
Hari merah sedunia kott last friday..serba serbi merahhhh...dah macam redmummy plk aku rasa..
kisahnya semalam uolls, ai dapat invitation for 'Once upon a time Gala Premiere' kat Setia City Mall..tema MERAH..movie cina..korang jgn garu2 kepala konpius ngaper aku dapat VIP invitation plk..bukan sbb aku berketurunan cina..muka mcm cina? tidak jgkkkk..sbbnya, company aku adalar penaja utamanya untuk movie ni...so harus lar dapat VIP invitationkannn....Actually, ada watak Rosham Nor dalam citer ni..adalah lar beberapa minit...watak orang giler duk bawah jambatan..sadiss sungguhkann..hahahhaha..pelakon lain sorang pun aku tak kenal..mahapp sesangatt..makanya, akupun mcm takde napsu masa event tu..nak ambik gambarpun tak tahu mana satu artis or bukan artis...hahahahha..mmg blur habiss...terpinga2 mcm ayam masuk reban itik..


Harus lar gambar diri sendiri dulu..kuikui..


Baju merah tu mmg purposely aku pakai sbb nk ikut tema..tapi yg lain tu tidak disengajakan merah jgk..baru aku sedar..aku pecinta MERAH rupanya..hahahha..


Invitation card..paham??




 MBA - Malaysian Bar Association..terpaksa follow jgk masuk sini..tunjukkan muka dulu..then senyap2 cabut gi H&M..shopping2 sikit, pastu terus naik ker GSC..



Chartered satu panggung for our staff saja..aku org terawal masuk..hoverrr mcm paham jer..hahahah..



Before movie start..pelakon2 tu semua bagi speech dulu..enjoy the movie..cing cong ceng..bla..bla..sepatah haram tak paham..
 Show 9-11pm..tapi kui 10 aku dah cabut dulu..actually best jgk citernya..a Malaysian made film that’s a combination of comedy, family values, friendships, and relationships..kisah zaman hang tuah tetiba datang kezaman k-pop sekarang...lebih kurang cam tu lar...hahahah


 Red Carpet..
Ni pestime aku tgk red carpet yg jauh cam gini..dari escalator lagi dorang dah tutup jalan..


Merebut2 dorang nk ambik gambar dgn retis ni...weolls kat tepi tu tgk jer cam takde apa2 berlaku..hahahah..


Ni aku songlap dari gallery HP my frenz..hahahah..korang kenal ker retis ni?? Aku tak kenalll..hammbooiii statement..

Thursday, January 24, 2013

GOJES!!

Something sungguh anak dara ai ni taww sejak2 nak masuk enam taun ni..dulu ummi yg ajak kakak ke salon..skrg kakak pulak yg ajak ummi..heiyyy high maintenance sungguh budak2 skrg..ummi dulu opah kamu jer yg guntingkan kat rumah..tak kisah lar gunting kat rumah ker..kat salon ker..kalau ummi ni dah mmg comey..tetap akan comey...hehehe...*muntah hijau semangkuk*

Gegurls day out!!


Sampai jer kat salon ni..brother sty-lo ni sound..
Bro : halloo Melinnnnn...long time no see..dua tahun sudah tak mali sini.. 

Aku mcm nk lempang jer mamat ni..padahal baru dua bulan jer tak datang..ahahhahaha..sengaja lar tu..dia mmg suka mengusik emilyn..kalau dah datang tiap2 minggu..baik aku berhenti kerja bukak salon jer..

Bro : Nak colour rambut tak? dia bisik2 kat melin..
Aku : oiit..oittt..no..no...gerakkan jari kekanan kiri..kanan..kiri...sambil jegilkan mata!!


 Lepas gunting cuci skli siap..overkannn..


lagi over uollss..lepas gunting nk beli cekak rambut tu lagi..nk pakai kejap2 tu jgk..baru gojes katanya..anak aku ckp gojes uollss..ooMGeeee..pitam bangun pitam bangun lapanbelaskali mak ko ni..


Kakak : ummi..ummi..cepat lar ambik gambar kakak ni..
Ummi : okok..
Kakak : bukan camera yg tu..yg kuning ni..

ooMGee...nk camera 360 uolls..
* PENGSAN* ambulance plsss....

Monday, January 28, 2013

Hari Merah Sedunia..

Posted by GOLD FINGER at Monday, January 28, 2013 3 comments Links to this post

 'Once Upon A Time' Gala Premiere
Hari merah sedunia kott last friday..serba serbi merahhhh...dah macam redmummy plk aku rasa..
kisahnya semalam uolls, ai dapat invitation for 'Once upon a time Gala Premiere' kat Setia City Mall..tema MERAH..movie cina..korang jgn garu2 kepala konpius ngaper aku dapat VIP invitation plk..bukan sbb aku berketurunan cina..muka mcm cina? tidak jgkkkk..sbbnya, company aku adalar penaja utamanya untuk movie ni...so harus lar dapat VIP invitationkannn....Actually, ada watak Rosham Nor dalam citer ni..adalah lar beberapa minit...watak orang giler duk bawah jambatan..sadiss sungguhkann..hahahhaha..pelakon lain sorang pun aku tak kenal..mahapp sesangatt..makanya, akupun mcm takde napsu masa event tu..nak ambik gambarpun tak tahu mana satu artis or bukan artis...hahahahha..mmg blur habiss...terpinga2 mcm ayam masuk reban itik..


Harus lar gambar diri sendiri dulu..kuikui..


Baju merah tu mmg purposely aku pakai sbb nk ikut tema..tapi yg lain tu tidak disengajakan merah jgk..baru aku sedar..aku pecinta MERAH rupanya..hahahha..


Invitation card..paham??




 MBA - Malaysian Bar Association..terpaksa follow jgk masuk sini..tunjukkan muka dulu..then senyap2 cabut gi H&M..shopping2 sikit, pastu terus naik ker GSC..



Chartered satu panggung for our staff saja..aku org terawal masuk..hoverrr mcm paham jer..hahahah..



Before movie start..pelakon2 tu semua bagi speech dulu..enjoy the movie..cing cong ceng..bla..bla..sepatah haram tak paham..
 Show 9-11pm..tapi kui 10 aku dah cabut dulu..actually best jgk citernya..a Malaysian made film that’s a combination of comedy, family values, friendships, and relationships..kisah zaman hang tuah tetiba datang kezaman k-pop sekarang...lebih kurang cam tu lar...hahahah


 Red Carpet..
Ni pestime aku tgk red carpet yg jauh cam gini..dari escalator lagi dorang dah tutup jalan..


Merebut2 dorang nk ambik gambar dgn retis ni...weolls kat tepi tu tgk jer cam takde apa2 berlaku..hahahah..


Ni aku songlap dari gallery HP my frenz..hahahah..korang kenal ker retis ni?? Aku tak kenalll..hammbooiii statement..

Thursday, January 24, 2013

GOJES!!

Posted by GOLD FINGER at Thursday, January 24, 2013 3 comments Links to this post
Something sungguh anak dara ai ni taww sejak2 nak masuk enam taun ni..dulu ummi yg ajak kakak ke salon..skrg kakak pulak yg ajak ummi..heiyyy high maintenance sungguh budak2 skrg..ummi dulu opah kamu jer yg guntingkan kat rumah..tak kisah lar gunting kat rumah ker..kat salon ker..kalau ummi ni dah mmg comey..tetap akan comey...hehehe...*muntah hijau semangkuk*

Gegurls day out!!


Sampai jer kat salon ni..brother sty-lo ni sound..
Bro : halloo Melinnnnn...long time no see..dua tahun sudah tak mali sini.. 

Aku mcm nk lempang jer mamat ni..padahal baru dua bulan jer tak datang..ahahhahaha..sengaja lar tu..dia mmg suka mengusik emilyn..kalau dah datang tiap2 minggu..baik aku berhenti kerja bukak salon jer..

Bro : Nak colour rambut tak? dia bisik2 kat melin..
Aku : oiit..oittt..no..no...gerakkan jari kekanan kiri..kanan..kiri...sambil jegilkan mata!!


 Lepas gunting cuci skli siap..overkannn..


lagi over uollss..lepas gunting nk beli cekak rambut tu lagi..nk pakai kejap2 tu jgk..baru gojes katanya..anak aku ckp gojes uollss..ooMGeeee..pitam bangun pitam bangun lapanbelaskali mak ko ni..


Kakak : ummi..ummi..cepat lar ambik gambar kakak ni..
Ummi : okok..
Kakak : bukan camera yg tu..yg kuning ni..

ooMGee...nk camera 360 uolls..
* PENGSAN* ambulance plsss....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...