Subscribe Twitter

Thursday, May 30, 2013

Amanville for Kiddos


Syoknya cuti sekolah weyy..jalan pun tak jam..pagi2 takyah nk pakinson..kesana kemari menghantar kiddos..tak payah nk gosok baju sekolah hari2..sediakan breakfast tapau ke sekolah..tghari balik hantar day care plk...hahahaha...hoyeeeehhhhh..dapat lar mak korang ni lunch kat luar dgn opismate..
 
Normally kalau cuti sekolah ni dorang dapat kelonggaran sikit..boleh tgk tv lebih masa..boleh main ipad on weekdays..boleh jalan2..boleh pergi AmanVille 24jammmm...hah main lar korang sampai lebamm kat situ..





 Amanville ni di SpaceU8, Shah Alam..besar giler tempat ni...mmg berpeluh budak2 kalau main kat sini..hahaha..Harga ada mcm2..tapi selalunya utk si adik ngn kakak dorang charges RM45 utk 2 org, boleh main selama mana yg dorang mampu..







See...mmg besow sumpah tak tipu..yg bestnya boleh tinggal jer kiddos kat dlm ni..coz kat dlm ni ada staff yg jaga..dah tu pulak..bukan sesuka hati nk keluar masuk okeyy..kena letak scan ibu jari parent sebagai paswrd..if korang nk masuk sekalipun boleh..yg ni sesuai utk 4 yrs and above..



Bila mak jadi budak2..ini lar rupanya..
Kohkohkoh..somi ai jeling jerrrrr...dia mmg tak suka aku manjakan budak2 ni..aku pulak jenis yg cepat risau..mcm2 pikir..nanti panjat2 jatuh ker..tergelincir ker..emak is mcm tu kott..somi plk lebih suka biarkan dorang independent..katanya, biar dorang explore zaman kanak2...



Sukahati korang lar..nk baring ker..menirap ker..jangan terjun sudah..



This area utk baby2 kot..colorful...luas..selamat utk anak2



Ni staff yang jaga dorang dlm tu..sgt lar ohsem adik2 ni..siap main kejar2..pastu sorang jadi monster lawan atomen..menyorok2..baling2 bola..haissshhh impress ahkakkk gee..dedikasi sungguh uolls ni..hahaha..Actually aku baru perasan picture ni..entah bila masa emilyn ambik aku pun tak sedar..Emilyn dah kenal sgt dgn adik yg pakai spec tu..sebelum balik..dukung dulu..pastu hug2..hamboiiii anak dara ai..hehehe..

P/S : Bibik baru ai dah sampai..orang indonesia..tp dari belasan tahun kerja di Arab Saudi..so ada masalah bahasa sikit..dia cakap Arab dgn aku..aku balas doa makan kat dia..hahahahaahahah...



Saturday, May 25, 2013

The Wildmill Station

Ok jom kita review makanan kat Wildmill restaurant pulak..hahahaha..tetiba jer..Hari tu gi makan dengan budak2 office..dah lama lar perasan restaurant ni..tp tak terliurpun nk masuk..but kali ni diracun oleh opismate..i is redha jer..Normally kalau gi makan tempat mcm ni..weolls order lain2..so boleh rasa each other punya order..ko rasa aku punya..aku rasa ko punya..so yg mana sedap next visit boleh order lagi..
Aku ni ada masalah nk ingat nama makanan..jadinya..korang tgk jer lar gambar yer..


 SeaFood Plater..mmmmmmm..tak sedap weyyyy..aku high expectation kot kat menda ni..tapi hampa..tak boleh lawan MANHATTAN FISH MARKET.. i is keceewaaaaa..


 yang ni order by fida..sedap jgk..hissshhh terliur


yang ni pun boleh lar kalau nk repeat order...


 shark fin soup..mmm..so..so..jer uolls, pekat sgt..


 Ini tak berapa sedap..actually sos dia tu yg kurenggg...


Air ni sodappp...hahahah..ada ker air yg tk sedap..heheheh
Total damage for 8 person..RM350+..agak kecewa jgk lar..sbb tak seperti yg aku harapkan..aku tak tahu lar mungkin branch kat Bukit Tinggi tu yg tak sedap ker..or mmg semua tak sedap..or weolls salah order..kuikuikui...ampunnn


Monday, May 20, 2013

Entry Rojak..

Oh rindunya blog sendiri..muah..muah..muahh...nk peluk2 rasanya blog ni..ketagih aku nk update blog ni..nak baca blog kengkawanpun tak sempat..bebudak exam..so terpaksa sorok laptop..sorok remote..sorok ipad..semua kena sorokkk..kat opis lagi lar tak sempat..nk gi solatpun lari2..haisshhh..
Maka dengan itu..mari lar kita rojakkan citer2 sepanjang blog ni menganggur..hahaha..




Sedap nk matik aiskrim ni..seyess tahu!!


one day before mothers day tu..hot2 mommy ni gi mingle2 dekat bubba gump the curve..celebrate besday kak hani skali..since dia kerja naza..so dapat staff price kat bubba gump tu..dalam tak sempat tu..sempat jgk ko mingle2 jer..lempang sekali!!!



Besday Girls..kena buli dgn staff BG tu..hahaha..berdiri atas kerusi..pastu kena nyanyi satu lagu..hehehehe..besday girl sporting habis..U ARE ROCK KAK HANI..aku ada upload video tu dlm keek..jangan marahhh yerkk..lariiiiiiii


 

Habis makan2..besday gurl belanja karaoke..ni acara wajib kalau berjumpa..disebabkan suara kitaorg ni sedappp sanggatttttt..makanya ter..ter..lajak sampai kui 12 mlm..giler larr, confirm kena tido luar malam ni..tak pun kena rotan kat vontot empatbelaskali...kui3..kui3..Actuallykannn, activity mcm ni bukannya selalupun, setahun sekali jer dapat merasa..nk berkumpul tu kemain susah..maklumlar memasing sibuk..bila aku free..dorang tak free..pastu bila dia ni free aku plk bussy..hahahahah..sampai lar semua ahli club ni betul2 free baru boleh berkumpul...so, bila dah dapat green light dari somi memasing..mmg gunakan sebaik mungkin larr..kasi pecah speaker tu..* best nyanyi berjemaah lagu MENGAPA Nicky Astria..putus urat kentot aku *


From kiddos sempena mothers day hari tu..oh so touching..I LOVE U TO KAKAK & ADIK...muah..muahh


Camera 360 yg hipokrit...haha


 Pagi2 lagi kakak dah sok sek sok sek kat Abbie dia..nk celebrate Hari Ibu..nk belanja ummi makan..nk belikan ummi flower..alolololo..comey sgttt...Abbie ko dengki..dia boleh tanya, kakak ada ker duit nk belanja ummi makan..ummi kuat makan..hahhahaha..dusshhhh2..kakak ada duit lar abbie, dalam tabung..cukup lar nk belanja ummi..touching lagi..sob..sob..






Match Potato CHILIS ni mmg terbaik..sodapp sgtt



Kisah nk belanja makan ni mmg trajiss habis..memula we all pergi the curve..parking full..pastu lari ke Mid Valley..pusing2 dekat sejam cari parking tk dpt jgk..jam melekat tak hinggat dlm tempat parking tu..lastnya keluar balik then pergi Empire Mall kat subang jer..sampai depan chillis, ternganga aku japp..punya lar panjang org berbaris tunggu turn nk masuk..perggghhhhh..then jenguk kat Italianese pulak..berbaris jgk..mmmmmm mula lar mood aku kelaut..tp dek sebab anak2 beria nk belanja jgk..ok larr...sejukkan hati..tabahkan hati berbaris jgk depan chilis tu..after 45 min baru lar dapat duduk..hadooiiiii..cobaaannn...cobaaannnn...next time kalau ada mothers day ker..fathers day ker..sila lar book dulu..kalau tak makan kat umah jer lar..hahaha

 

Disebabkan bapaknya mendengki aku karok dgn kawan2 sampai lupa jalan balik rumah..so, dipaksanya aku pergi lagi..sumpah aku mcm tak boleh terima nk kena nyanyi dua malam berturut2..puiiiiii....tahu lar suara bini u ni sedapppp..kohkohkoh...kot yerpun tunggu lar next week ker...ini semua sangat poyoooo..kata somi ai...sbbnya org yg first2 nyanyi aku larr..hahahahaha..menjeling jer somi..



Malam tu makan nasi Arab kat area subang parade..besar giler..RM27..mcm makan dalam talam pulak rasanya..tak habispun sbbnya banyak sgt..pembaziran sungguh!!
- Sekian entry rojak yg maha pendek lagi ringkas -

P/S : Next week school holiday, bestnyaaa..then weekend ni replacement maid aku sampai..yahoooo...*jgn nk yahoo sgt larr* berasap balik lar dapur dgn blog aku ni balik..


Sunday, May 5, 2013

Kisah 1st time mengundi..hehe

1st2kan..TQ sesangat kat Selangor yg bagi cuti esok..syok betul dapat cuti terkejot cam gini..ehehehe..yg tak cuti tu selamat berkerja yerk..memula akupun mcm tak caya betul ker tak cuti ni..lastnya dapat msg from Head of HR 'Please be informed Monday is a Public Holiday for Selangor as declared by the Menteri Besar'..hoooyeeeeyyy...hoooyeeeyy...yabedabedu..sambil lompat bintang ;))

Aku balik kg sabtu...mengundi side aku 1st then baru side somi pulak mengundi kat shah alam..Aku Parlimen Pasir Salak, DUN Kampung Gajah, lupa dah nama sapa yg bertanding tadi..hahaha..walaupun undi itu rahsia..tp somi ai tahu aku pangkah apa..cissss sungguh!! hahahha...menanah telinga aku ditarbiahnyaa..redha jer lar..janji dapat kasut charles and keith seperti yg dijanjikan...u jgn janji dicapati bie, kalau tak siapppp u..i report SPR u paksa i pangkah T___T..hahaha


Saya pilih mengundi, anda bagaimana??


Aku antara org yg terawal datang ke Sek Keb Tamil ni..so sunya sikit..org belum dapat feel lagi pagi2 tu..sbb we rushing nk balik Shah Alam..risau sesangat sisomi takut dia tak sempat nk mengundi.....


Biru ker hijau?? Biarlar rahsia..hehe..
tak perlu nk bermasam2 muka..ia demokrasi uolls..PAS bagi aku ambik..BN bagipun aku ambik..prinsip aku senang jer..selagi org melayu yg menjadi PM aku bersyukur..takut sangat one day nanti..melayu menumpang ditanah melayu...bab2 lain tu aku bukannya pandai sangat...tu sebablar baru 1st time aku mengundi..kuikuikui..ikutkan umur yg dah masuk 3siri ni..dua kali dah aku termiss mengundi PRU ni..last year masa mengundi tu we all satu family excident teruk kat higway tapah..otw nk balik kg..hisssshhh tak blh nk ingat kisah tu..total damage kereta kitaorg...masa tu dalam perut ada isyraf..atas perut ada emilyn..bayangkannnn..tapi syukur semuanya selamat..alhamdulillahhh





 Kan dah kata sunyi sepi..takde lar sampai nk keliling sekolah berbarispun..linepun ada 2 jer..hehehe



Ni masa nk balik pagi tadi..masak weeyyyy..jem giler kat Tanjung Karang..maklum larr kawasan panas..Aku rasa hari rayapun tak sesak mcm ni..mmg 95% keluar mengundi kot tahun ni..maklumlarr persaingan sengitt..



Melin : Ummi suka yg warna Hijau ker Biru?
Ummi : Rahsia kakak..
Melin : kenapa nk rahsia pulak?
Ummi : Nanti abie tahu..hehehe

Sepanjang jalan emilyn tak tido..teruja kot tgk bendera kiri kanan biru hujau..biru hijau jerr...tetibaa

Eh..ummiiiii ada bendera hibiscus..warna kuning....
ohhh..parti bebas rupanya..herman tino..hehehehe..

Debar2 pulak nk tunggu keputusan malam ni..yg pasti Malaysia Negara Ku, Islam Agama Ku...dan Melayu Darahku..


Wednesday, May 1, 2013

mYsyera Chiffon Kimono


Assalamualaikum uolls..Kimono in the houz..finally, alhamdulillah siap jgk project chiffon ni sebelum raya..ngeh..ngeh..ngeh..silakan jamu mata uolls..jemput beli sekali yerk..chiffon ni kita kena pakai inner or tiub kat dalam..kalau tak nk pakaipun takpe jgk..hehehe

mYsyera Chiffon Kimono
RM115.00








 





 







Sapa kata kalau bertudung tak boleh nk bergaya? boleh uollss..lagi vogue da vass kalau kena dengan caranya..tgk gambar bawah ni..sopannn jerr..anggun giteww kalau nk ke majlis2 kerr..nk ke officepun boleh jgk..pakai dengan seluar lagi cantik..pastu jgn pin depan tu..mcm2 cara boleh kita gayakan..


Ada banyak lagi colour korang..aku tak sempat nak ambik gambar lagi..aci tak kalau aku tempek warna kain tu jer..kekekeke..takyah aku nk sarung kat patung ni..

 



 If ada sesapa yg berminat..nak suruh aku courierkanpun boleh jgk..tp if nak lagi puas hati boleh jer datang kat kedai kakak aku ni :
Gallery mYsyera
No15, Jalan Singa G, 20/G
Seksyen 20, 40000 Shah Alam

dekat dgn KPJ or De palma Hotel..IM aku kat FACEBOOK utk more info..kat blog pun boleh jgk :))


Thursday, May 30, 2013

Amanville for Kiddos

Posted by GOLD FINGER at Thursday, May 30, 2013 2 comments Links to this post

Syoknya cuti sekolah weyy..jalan pun tak jam..pagi2 takyah nk pakinson..kesana kemari menghantar kiddos..tak payah nk gosok baju sekolah hari2..sediakan breakfast tapau ke sekolah..tghari balik hantar day care plk...hahahaha...hoyeeeehhhhh..dapat lar mak korang ni lunch kat luar dgn opismate..
 
Normally kalau cuti sekolah ni dorang dapat kelonggaran sikit..boleh tgk tv lebih masa..boleh main ipad on weekdays..boleh jalan2..boleh pergi AmanVille 24jammmm...hah main lar korang sampai lebamm kat situ..





 Amanville ni di SpaceU8, Shah Alam..besar giler tempat ni...mmg berpeluh budak2 kalau main kat sini..hahaha..Harga ada mcm2..tapi selalunya utk si adik ngn kakak dorang charges RM45 utk 2 org, boleh main selama mana yg dorang mampu..







See...mmg besow sumpah tak tipu..yg bestnya boleh tinggal jer kiddos kat dlm ni..coz kat dlm ni ada staff yg jaga..dah tu pulak..bukan sesuka hati nk keluar masuk okeyy..kena letak scan ibu jari parent sebagai paswrd..if korang nk masuk sekalipun boleh..yg ni sesuai utk 4 yrs and above..



Bila mak jadi budak2..ini lar rupanya..
Kohkohkoh..somi ai jeling jerrrrr...dia mmg tak suka aku manjakan budak2 ni..aku pulak jenis yg cepat risau..mcm2 pikir..nanti panjat2 jatuh ker..tergelincir ker..emak is mcm tu kott..somi plk lebih suka biarkan dorang independent..katanya, biar dorang explore zaman kanak2...



Sukahati korang lar..nk baring ker..menirap ker..jangan terjun sudah..



This area utk baby2 kot..colorful...luas..selamat utk anak2



Ni staff yang jaga dorang dlm tu..sgt lar ohsem adik2 ni..siap main kejar2..pastu sorang jadi monster lawan atomen..menyorok2..baling2 bola..haissshhh impress ahkakkk gee..dedikasi sungguh uolls ni..hahaha..Actually aku baru perasan picture ni..entah bila masa emilyn ambik aku pun tak sedar..Emilyn dah kenal sgt dgn adik yg pakai spec tu..sebelum balik..dukung dulu..pastu hug2..hamboiiii anak dara ai..hehehe..

P/S : Bibik baru ai dah sampai..orang indonesia..tp dari belasan tahun kerja di Arab Saudi..so ada masalah bahasa sikit..dia cakap Arab dgn aku..aku balas doa makan kat dia..hahahahaahahah...



Saturday, May 25, 2013

The Wildmill Station

Posted by GOLD FINGER at Saturday, May 25, 2013 2 comments Links to this post
Ok jom kita review makanan kat Wildmill restaurant pulak..hahahaha..tetiba jer..Hari tu gi makan dengan budak2 office..dah lama lar perasan restaurant ni..tp tak terliurpun nk masuk..but kali ni diracun oleh opismate..i is redha jer..Normally kalau gi makan tempat mcm ni..weolls order lain2..so boleh rasa each other punya order..ko rasa aku punya..aku rasa ko punya..so yg mana sedap next visit boleh order lagi..
Aku ni ada masalah nk ingat nama makanan..jadinya..korang tgk jer lar gambar yer..


 SeaFood Plater..mmmmmmm..tak sedap weyyyy..aku high expectation kot kat menda ni..tapi hampa..tak boleh lawan MANHATTAN FISH MARKET.. i is keceewaaaaa..


 yang ni order by fida..sedap jgk..hissshhh terliur


yang ni pun boleh lar kalau nk repeat order...


 shark fin soup..mmm..so..so..jer uolls, pekat sgt..


 Ini tak berapa sedap..actually sos dia tu yg kurenggg...


Air ni sodappp...hahahah..ada ker air yg tk sedap..heheheh
Total damage for 8 person..RM350+..agak kecewa jgk lar..sbb tak seperti yg aku harapkan..aku tak tahu lar mungkin branch kat Bukit Tinggi tu yg tak sedap ker..or mmg semua tak sedap..or weolls salah order..kuikuikui...ampunnn


Monday, May 20, 2013

Entry Rojak..

Posted by GOLD FINGER at Monday, May 20, 2013 3 comments Links to this post
Oh rindunya blog sendiri..muah..muah..muahh...nk peluk2 rasanya blog ni..ketagih aku nk update blog ni..nak baca blog kengkawanpun tak sempat..bebudak exam..so terpaksa sorok laptop..sorok remote..sorok ipad..semua kena sorokkk..kat opis lagi lar tak sempat..nk gi solatpun lari2..haisshhh..
Maka dengan itu..mari lar kita rojakkan citer2 sepanjang blog ni menganggur..hahaha..




Sedap nk matik aiskrim ni..seyess tahu!!


one day before mothers day tu..hot2 mommy ni gi mingle2 dekat bubba gump the curve..celebrate besday kak hani skali..since dia kerja naza..so dapat staff price kat bubba gump tu..dalam tak sempat tu..sempat jgk ko mingle2 jer..lempang sekali!!!



Besday Girls..kena buli dgn staff BG tu..hahaha..berdiri atas kerusi..pastu kena nyanyi satu lagu..hehehehe..besday girl sporting habis..U ARE ROCK KAK HANI..aku ada upload video tu dlm keek..jangan marahhh yerkk..lariiiiiiii


 

Habis makan2..besday gurl belanja karaoke..ni acara wajib kalau berjumpa..disebabkan suara kitaorg ni sedappp sanggatttttt..makanya ter..ter..lajak sampai kui 12 mlm..giler larr, confirm kena tido luar malam ni..tak pun kena rotan kat vontot empatbelaskali...kui3..kui3..Actuallykannn, activity mcm ni bukannya selalupun, setahun sekali jer dapat merasa..nk berkumpul tu kemain susah..maklumlar memasing sibuk..bila aku free..dorang tak free..pastu bila dia ni free aku plk bussy..hahahahah..sampai lar semua ahli club ni betul2 free baru boleh berkumpul...so, bila dah dapat green light dari somi memasing..mmg gunakan sebaik mungkin larr..kasi pecah speaker tu..* best nyanyi berjemaah lagu MENGAPA Nicky Astria..putus urat kentot aku *


From kiddos sempena mothers day hari tu..oh so touching..I LOVE U TO KAKAK & ADIK...muah..muahh


Camera 360 yg hipokrit...haha


 Pagi2 lagi kakak dah sok sek sok sek kat Abbie dia..nk celebrate Hari Ibu..nk belanja ummi makan..nk belikan ummi flower..alolololo..comey sgttt...Abbie ko dengki..dia boleh tanya, kakak ada ker duit nk belanja ummi makan..ummi kuat makan..hahhahaha..dusshhhh2..kakak ada duit lar abbie, dalam tabung..cukup lar nk belanja ummi..touching lagi..sob..sob..






Match Potato CHILIS ni mmg terbaik..sodapp sgtt



Kisah nk belanja makan ni mmg trajiss habis..memula we all pergi the curve..parking full..pastu lari ke Mid Valley..pusing2 dekat sejam cari parking tk dpt jgk..jam melekat tak hinggat dlm tempat parking tu..lastnya keluar balik then pergi Empire Mall kat subang jer..sampai depan chillis, ternganga aku japp..punya lar panjang org berbaris tunggu turn nk masuk..perggghhhhh..then jenguk kat Italianese pulak..berbaris jgk..mmmmmm mula lar mood aku kelaut..tp dek sebab anak2 beria nk belanja jgk..ok larr...sejukkan hati..tabahkan hati berbaris jgk depan chilis tu..after 45 min baru lar dapat duduk..hadooiiiii..cobaaannn...cobaaannnn...next time kalau ada mothers day ker..fathers day ker..sila lar book dulu..kalau tak makan kat umah jer lar..hahaha

 

Disebabkan bapaknya mendengki aku karok dgn kawan2 sampai lupa jalan balik rumah..so, dipaksanya aku pergi lagi..sumpah aku mcm tak boleh terima nk kena nyanyi dua malam berturut2..puiiiiii....tahu lar suara bini u ni sedapppp..kohkohkoh...kot yerpun tunggu lar next week ker...ini semua sangat poyoooo..kata somi ai...sbbnya org yg first2 nyanyi aku larr..hahahahaha..menjeling jer somi..



Malam tu makan nasi Arab kat area subang parade..besar giler..RM27..mcm makan dalam talam pulak rasanya..tak habispun sbbnya banyak sgt..pembaziran sungguh!!
- Sekian entry rojak yg maha pendek lagi ringkas -

P/S : Next week school holiday, bestnyaaa..then weekend ni replacement maid aku sampai..yahoooo...*jgn nk yahoo sgt larr* berasap balik lar dapur dgn blog aku ni balik..


Sunday, May 5, 2013

Kisah 1st time mengundi..hehe

Posted by GOLD FINGER at Sunday, May 05, 2013 0 comments Links to this post
1st2kan..TQ sesangat kat Selangor yg bagi cuti esok..syok betul dapat cuti terkejot cam gini..ehehehe..yg tak cuti tu selamat berkerja yerk..memula akupun mcm tak caya betul ker tak cuti ni..lastnya dapat msg from Head of HR 'Please be informed Monday is a Public Holiday for Selangor as declared by the Menteri Besar'..hoooyeeeeyyy...hoooyeeeyy...yabedabedu..sambil lompat bintang ;))

Aku balik kg sabtu...mengundi side aku 1st then baru side somi pulak mengundi kat shah alam..Aku Parlimen Pasir Salak, DUN Kampung Gajah, lupa dah nama sapa yg bertanding tadi..hahaha..walaupun undi itu rahsia..tp somi ai tahu aku pangkah apa..cissss sungguh!! hahahha...menanah telinga aku ditarbiahnyaa..redha jer lar..janji dapat kasut charles and keith seperti yg dijanjikan...u jgn janji dicapati bie, kalau tak siapppp u..i report SPR u paksa i pangkah T___T..hahaha


Saya pilih mengundi, anda bagaimana??


Aku antara org yg terawal datang ke Sek Keb Tamil ni..so sunya sikit..org belum dapat feel lagi pagi2 tu..sbb we rushing nk balik Shah Alam..risau sesangat sisomi takut dia tak sempat nk mengundi.....


Biru ker hijau?? Biarlar rahsia..hehe..
tak perlu nk bermasam2 muka..ia demokrasi uolls..PAS bagi aku ambik..BN bagipun aku ambik..prinsip aku senang jer..selagi org melayu yg menjadi PM aku bersyukur..takut sangat one day nanti..melayu menumpang ditanah melayu...bab2 lain tu aku bukannya pandai sangat...tu sebablar baru 1st time aku mengundi..kuikuikui..ikutkan umur yg dah masuk 3siri ni..dua kali dah aku termiss mengundi PRU ni..last year masa mengundi tu we all satu family excident teruk kat higway tapah..otw nk balik kg..hisssshhh tak blh nk ingat kisah tu..total damage kereta kitaorg...masa tu dalam perut ada isyraf..atas perut ada emilyn..bayangkannnn..tapi syukur semuanya selamat..alhamdulillahhh





 Kan dah kata sunyi sepi..takde lar sampai nk keliling sekolah berbarispun..linepun ada 2 jer..hehehe



Ni masa nk balik pagi tadi..masak weeyyyy..jem giler kat Tanjung Karang..maklum larr kawasan panas..Aku rasa hari rayapun tak sesak mcm ni..mmg 95% keluar mengundi kot tahun ni..maklumlarr persaingan sengitt..



Melin : Ummi suka yg warna Hijau ker Biru?
Ummi : Rahsia kakak..
Melin : kenapa nk rahsia pulak?
Ummi : Nanti abie tahu..hehehe

Sepanjang jalan emilyn tak tido..teruja kot tgk bendera kiri kanan biru hujau..biru hijau jerr...tetibaa

Eh..ummiiiii ada bendera hibiscus..warna kuning....
ohhh..parti bebas rupanya..herman tino..hehehehe..

Debar2 pulak nk tunggu keputusan malam ni..yg pasti Malaysia Negara Ku, Islam Agama Ku...dan Melayu Darahku..


Wednesday, May 1, 2013

mYsyera Chiffon Kimono

Posted by GOLD FINGER at Wednesday, May 01, 2013 3 comments Links to this post

Assalamualaikum uolls..Kimono in the houz..finally, alhamdulillah siap jgk project chiffon ni sebelum raya..ngeh..ngeh..ngeh..silakan jamu mata uolls..jemput beli sekali yerk..chiffon ni kita kena pakai inner or tiub kat dalam..kalau tak nk pakaipun takpe jgk..hehehe

mYsyera Chiffon Kimono
RM115.00








 





 







Sapa kata kalau bertudung tak boleh nk bergaya? boleh uollss..lagi vogue da vass kalau kena dengan caranya..tgk gambar bawah ni..sopannn jerr..anggun giteww kalau nk ke majlis2 kerr..nk ke officepun boleh jgk..pakai dengan seluar lagi cantik..pastu jgn pin depan tu..mcm2 cara boleh kita gayakan..


Ada banyak lagi colour korang..aku tak sempat nak ambik gambar lagi..aci tak kalau aku tempek warna kain tu jer..kekekeke..takyah aku nk sarung kat patung ni..

 



 If ada sesapa yg berminat..nak suruh aku courierkanpun boleh jgk..tp if nak lagi puas hati boleh jer datang kat kedai kakak aku ni :
Gallery mYsyera
No15, Jalan Singa G, 20/G
Seksyen 20, 40000 Shah Alam

dekat dgn KPJ or De palma Hotel..IM aku kat FACEBOOK utk more info..kat blog pun boleh jgk :))


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...