Subscribe Twitter

Tuesday, September 27, 2011

Raya with Geng Mingle

Raya tahun ni tak cukup team lar pulak..sbb one of the GBS ni pegnent...
so, all the event dia tak dapat joint..but we still enjoy jgk lar..dlm geng GBS ni..aku lar yang paling muda belia..yg lain level2 datin..hope one day jadi datin jugak..eheheh




Yang baju kelabu tu..belum dapat title datin lagi..but future datin jgk lar..lalalalalala


Cantik umah datin hani ni..i likee..so kena lar pose lebih sikit..




Tak berseri lar photo ni kalau takde muka akukan..hahahha..so every sudut aku interpremm
Anyway thanks lar invite yer..



1 comments:

ameris said...

testing..testing..

Post a Comment

Tuesday, September 27, 2011

Raya with Geng Mingle

Posted by GOLD FINGER at Tuesday, September 27, 2011
Raya tahun ni tak cukup team lar pulak..sbb one of the GBS ni pegnent...
so, all the event dia tak dapat joint..but we still enjoy jgk lar..dlm geng GBS ni..aku lar yang paling muda belia..yg lain level2 datin..hope one day jadi datin jugak..eheheh




Yang baju kelabu tu..belum dapat title datin lagi..but future datin jgk lar..lalalalalala


Cantik umah datin hani ni..i likee..so kena lar pose lebih sikit..




Tak berseri lar photo ni kalau takde muka akukan..hahahha..so every sudut aku interpremm
Anyway thanks lar invite yer..



1 comments on "Raya with Geng Mingle"

ameris on October 3, 2011 at 1:33 PM said...

testing..testing..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...