Subscribe Twitter

Sunday, August 2, 2015

SALAM AIDILFITRI 2015

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin
Salam kosong..kosong uollsss..wahhhhh mcm biskut i kann..kejap ado..kejap tk hadooo..hahaha..bussy korang..anak ramai! Mysyera_Design lagi! Kerja lagi! Hahahaha..

Raya tahun lepas gebu dlm perut, masa tu aku yg gebusss! raya tahun ni gebu dah 6 bulan +..how time flies! Cepat giler! seperti yg dijangka..gebu jadi rebutan, melin and isyraf org tak pandang dah! between cucu2 pun dia paling bongsu..mmg jadi mangsa gomol2 lar dia!


Pagi satu syawal sampin kat dlm lagi ;))

This picture tak complete! Gebu takde, tido kot! Or anak buah aku ambik dia..teruk memory loss aku ni! Tema this year royal blue, coz laki i nk berjimat tak nk beli baju melayu..baju tu masa wedding adik dia last 2 yrs! Me and anak2 of coz lar beli baru..hahahahaha..kempunan kami nk tema blossom pink ala2 sweet seventeen gitew!


Petang syawal, lepas solat jumaat sampin dh keluar! Gebu dh melengass..tukar baju lain!


Ok now baru complete 5 of us! Itupun gebu tak tgk camera..jadi larr..ramai yg tanya picture ni kat mana? My hometown yaww! my baju pulak from #radiusite blh follow ig ni, kurung moden! Shawl pulak of coz lar by #mysyera_design, ivy chiffon instant shawl ni baru RM36 jer! Suka sgt shawl ni..tak serabut2 kat kepala or leher..simple n kemas jer! #mati lar puji design sendiri ;) but seyes aku mmg tk suka pakai shawl yg berlilit2 byk kali..byk batu2 rantai berjuntai segala!..byk color mcm kek lapis, sebelah hijau sebelah kuning..awning pink..kikikikikikiki..



OOTD gebu dipagi syawal..dah mcm cartoon smurfs jer! Hahaha..marah sgt kalau kita pakaikan kopiah tu! Sekarang baju melayu baby ada mcm romper tu..ada poket..ada kopiah skali..tkyah lar time baby2 ni nk bersampin bagai..duduk pun x reti lagi..haha..dah lar1st syawal tu punya lar panas berdenting..this year turn mak jijah..kampung i lerr! Ceria sikit muka ayah pagi raya tu..anak2..menantu..cucu..semua ada! Mahu lar jgk makan nasi impit sikit.. since kena stroke dulu ayah kurang makan..kurang tidur..kurus sgt! As usually 1st syawal gi umah abg long..abg ngah..pak sedara side ayah aku, mlm gi umah pak sedara belah mak pulak..kena cepat2 round kasi habis coz raya ke3 nk balik ker umah mil pulak ;)


Ni adik aku 2nd last..otw study master! Dia baka kacang panjang..aku buncis jer..haha..padahal aku dah pakai kasut 4 inci tu..tetappp jgk aku rendah..ok fine..i'm short and proud of that!! Shawl by #mysyera jugak..color fern green! Durhaka sgt kalau pakai shawl brand lain! beraniiii larrrrrr...hahaha


12 org cucu tok usop n opah jijah! Ada yg dah anak dara hoii..cucu yg paling win no.5..masyaAllah mulut dia mcm bertih jagung..umur 4 tahun tapi pemikiran dia matang sgt! Terlebih makan kismis budak ni! #picture curi dari insta adik i..haha..

ok lar uolls..jadi lar update setahun sekali..hahahaha..i is syg lagi blog ni..muahciked!

Habis satu syawal!
SELAMAT HARI RAYA 2015



5 comments:

ameris said...

wowww... happening raya ko tes..
aku??? so sadis. jemput baca entry sadis http://amerislovely.blogspot.com/2015/07/aidilfitri-kami-sadis-sungguh.html

Pengobatan Ginjal Bocor paling Mujarab said...

pada cantik sekali ya di hari idul fitrinya

Obat Tradisional Asam Urat yang Ampuh said...

minalaidzin walfaizin ya ?

eltamaz elmithaly said...


شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

شركة تسليك مجاري بالدمام
شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تسليك مجاري بالخبر
شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

eltamaz elmithaly said...


خدمات شركة ركن الامثل بالمنطقة الشرقيه 0502644550 وتقديم كافة الخدمات المنزلية

شركة كشف تسربات المياه بالاحساء
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالقطيف

Post a Comment

Sunday, August 2, 2015

SALAM AIDILFITRI 2015

Posted by GOLD FINGER at Sunday, August 02, 2015
Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin
Salam kosong..kosong uollsss..wahhhhh mcm biskut i kann..kejap ado..kejap tk hadooo..hahaha..bussy korang..anak ramai! Mysyera_Design lagi! Kerja lagi! Hahahaha..

Raya tahun lepas gebu dlm perut, masa tu aku yg gebusss! raya tahun ni gebu dah 6 bulan +..how time flies! Cepat giler! seperti yg dijangka..gebu jadi rebutan, melin and isyraf org tak pandang dah! between cucu2 pun dia paling bongsu..mmg jadi mangsa gomol2 lar dia!


Pagi satu syawal sampin kat dlm lagi ;))

This picture tak complete! Gebu takde, tido kot! Or anak buah aku ambik dia..teruk memory loss aku ni! Tema this year royal blue, coz laki i nk berjimat tak nk beli baju melayu..baju tu masa wedding adik dia last 2 yrs! Me and anak2 of coz lar beli baru..hahahahaha..kempunan kami nk tema blossom pink ala2 sweet seventeen gitew!


Petang syawal, lepas solat jumaat sampin dh keluar! Gebu dh melengass..tukar baju lain!


Ok now baru complete 5 of us! Itupun gebu tak tgk camera..jadi larr..ramai yg tanya picture ni kat mana? My hometown yaww! my baju pulak from #radiusite blh follow ig ni, kurung moden! Shawl pulak of coz lar by #mysyera_design, ivy chiffon instant shawl ni baru RM36 jer! Suka sgt shawl ni..tak serabut2 kat kepala or leher..simple n kemas jer! #mati lar puji design sendiri ;) but seyes aku mmg tk suka pakai shawl yg berlilit2 byk kali..byk batu2 rantai berjuntai segala!..byk color mcm kek lapis, sebelah hijau sebelah kuning..awning pink..kikikikikikiki..



OOTD gebu dipagi syawal..dah mcm cartoon smurfs jer! Hahaha..marah sgt kalau kita pakaikan kopiah tu! Sekarang baju melayu baby ada mcm romper tu..ada poket..ada kopiah skali..tkyah lar time baby2 ni nk bersampin bagai..duduk pun x reti lagi..haha..dah lar1st syawal tu punya lar panas berdenting..this year turn mak jijah..kampung i lerr! Ceria sikit muka ayah pagi raya tu..anak2..menantu..cucu..semua ada! Mahu lar jgk makan nasi impit sikit.. since kena stroke dulu ayah kurang makan..kurang tidur..kurus sgt! As usually 1st syawal gi umah abg long..abg ngah..pak sedara side ayah aku, mlm gi umah pak sedara belah mak pulak..kena cepat2 round kasi habis coz raya ke3 nk balik ker umah mil pulak ;)


Ni adik aku 2nd last..otw study master! Dia baka kacang panjang..aku buncis jer..haha..padahal aku dah pakai kasut 4 inci tu..tetappp jgk aku rendah..ok fine..i'm short and proud of that!! Shawl by #mysyera jugak..color fern green! Durhaka sgt kalau pakai shawl brand lain! beraniiii larrrrrr...hahaha


12 org cucu tok usop n opah jijah! Ada yg dah anak dara hoii..cucu yg paling win no.5..masyaAllah mulut dia mcm bertih jagung..umur 4 tahun tapi pemikiran dia matang sgt! Terlebih makan kismis budak ni! #picture curi dari insta adik i..haha..

ok lar uolls..jadi lar update setahun sekali..hahahaha..i is syg lagi blog ni..muahciked!

Habis satu syawal!
SELAMAT HARI RAYA 2015



5 comments on "SALAM AIDILFITRI 2015"

ameris on August 3, 2015 at 11:41 AM said...

wowww... happening raya ko tes..
aku??? so sadis. jemput baca entry sadis http://amerislovely.blogspot.com/2015/07/aidilfitri-kami-sadis-sungguh.html

Pengobatan Ginjal Bocor paling Mujarab on November 27, 2015 at 3:42 PM said...

pada cantik sekali ya di hari idul fitrinya

Obat Tradisional Asam Urat yang Ampuh on November 27, 2015 at 3:43 PM said...

minalaidzin walfaizin ya ?

eltamaz elmithaly on May 9, 2018 at 7:09 PM said...


شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

شركة تسليك مجاري بالدمام
شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تسليك مجاري بالخبر
شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

eltamaz elmithaly on May 9, 2018 at 7:09 PM said...


خدمات شركة ركن الامثل بالمنطقة الشرقيه 0502644550 وتقديم كافة الخدمات المنزلية

شركة كشف تسربات المياه بالاحساء
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالقطيف

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...