Subscribe Twitter

Friday, May 25, 2012

Austin Hills Golf Resort,JB

Check in..check out..check in..check out..
Menyakitkan hati nokk..dah check out Grand Paragon..check in pulak Austin Resort..
ingat syok dah packing semua barang..bukak balik beg..hangkut kesana kesini..geram kot!
Actually last week atas urusan kerja aku ker JB with others 4 person lagi..go on Wednesday sepatutnya balik sunday..tp extend lagi 1 day coz kerja tak siap..total 6 days..choooiii!!..sentap laki den..
Recommended by someone..suh stay jer kat Austin Resort..coz dekat jer ngn office..some more ada Jacuzzi..steam bath..sauna..etc..OMG i likeee * lompat bintang..sambil tergedik2*
5 days stay at Grand Paragon..1 day stay kat Austin Resort..giler gonjenggg cam org kaya duit terlebih!
yg grand paragon tu later2 aku citer..now excited sgt nk citer pasal Austin Resort ni..
Speechless sekejap bila tgk Resort tu..rasa cam bos ni over plk staykan we yg 5 ketoi ni kat room yg cam gini punya besow..yg blh muat sekampung kott..blh buat court tennis giteww!





Once you enter the Suite room, waahhhhhh..you will see the Living Hall (with old TV) separated from the bedroom, beside the living hall there was a small dining area..blh view padang golf yg menghijauu..
living hall dia cam blh buat board meeting kat dlm ni kan..melopong jappp..





Ni pulak bedroom dia..every bedroom ada jacuzzi..steam bath..
cer imagine besow mana bilik ni..dah mcm sama besow ngn umah aku kott...
Sangat2 sesuai untuk bawak family reramai..blh tido berjemaah kat bawah tu..



Jakun aku tgk ada Jacuzzi dlm room ni..siap kat atas tu ada TV lagi..sempooiii kan..


no body..no body..only us..
Outside view..scary tak? old2 fesyen design..

Walaupunn tegak2 bulu roma..pose tetap pose..*sila abaikan saja*


When u stay at suite room..dapat free package Jacuzzi + Steam Bath + Gim kat bawah tu for 4 person..
so, apa lagikan..jom kita berjimba2 dalam tu..tak leh lar nk tempek gambar2 18sx aksi terlampau dlm tu..
hahahahaha.. *gelak korang yerk..tungguuuuu..jap AKU datanggg*

dannnnnnnn
bermula lar episod misteri 5 sekawan....jeng..jeng..jeng..
 we yg memula excited..terkinja2..tergedik2..tetiba jadi cam pandang memandang..jeling menjeling..
then remang2 bulu roma cam ada tindakan graviti...alaa..choiii betoiiiii..

Omaakkkk den nk balikkkkk..tolonn..tolonn..

To be continue..mcm seram plk nk type entry misteri ni mlm2 cenggini..sambung siang sok!
ataupun close story kat sini jer..mcm lagu siti 'biarlar rahsia'

2 comments:

susulemakmanis said...

awesome giler!!mahal x???

GOLD FINGER said...

harga murah jer..RM400 per nite for that room..package ngn momok sklai..ahaha

Post a Comment

Friday, May 25, 2012

Austin Hills Golf Resort,JB

Posted by GOLD FINGER at Friday, May 25, 2012
Check in..check out..check in..check out..
Menyakitkan hati nokk..dah check out Grand Paragon..check in pulak Austin Resort..
ingat syok dah packing semua barang..bukak balik beg..hangkut kesana kesini..geram kot!
Actually last week atas urusan kerja aku ker JB with others 4 person lagi..go on Wednesday sepatutnya balik sunday..tp extend lagi 1 day coz kerja tak siap..total 6 days..choooiii!!..sentap laki den..
Recommended by someone..suh stay jer kat Austin Resort..coz dekat jer ngn office..some more ada Jacuzzi..steam bath..sauna..etc..OMG i likeee * lompat bintang..sambil tergedik2*
5 days stay at Grand Paragon..1 day stay kat Austin Resort..giler gonjenggg cam org kaya duit terlebih!
yg grand paragon tu later2 aku citer..now excited sgt nk citer pasal Austin Resort ni..
Speechless sekejap bila tgk Resort tu..rasa cam bos ni over plk staykan we yg 5 ketoi ni kat room yg cam gini punya besow..yg blh muat sekampung kott..blh buat court tennis giteww!





Once you enter the Suite room, waahhhhhh..you will see the Living Hall (with old TV) separated from the bedroom, beside the living hall there was a small dining area..blh view padang golf yg menghijauu..
living hall dia cam blh buat board meeting kat dlm ni kan..melopong jappp..





Ni pulak bedroom dia..every bedroom ada jacuzzi..steam bath..
cer imagine besow mana bilik ni..dah mcm sama besow ngn umah aku kott...
Sangat2 sesuai untuk bawak family reramai..blh tido berjemaah kat bawah tu..



Jakun aku tgk ada Jacuzzi dlm room ni..siap kat atas tu ada TV lagi..sempooiii kan..


no body..no body..only us..
Outside view..scary tak? old2 fesyen design..

Walaupunn tegak2 bulu roma..pose tetap pose..*sila abaikan saja*


When u stay at suite room..dapat free package Jacuzzi + Steam Bath + Gim kat bawah tu for 4 person..
so, apa lagikan..jom kita berjimba2 dalam tu..tak leh lar nk tempek gambar2 18sx aksi terlampau dlm tu..
hahahahaha.. *gelak korang yerk..tungguuuuu..jap AKU datanggg*

dannnnnnnn
bermula lar episod misteri 5 sekawan....jeng..jeng..jeng..
 we yg memula excited..terkinja2..tergedik2..tetiba jadi cam pandang memandang..jeling menjeling..
then remang2 bulu roma cam ada tindakan graviti...alaa..choiii betoiiiii..

Omaakkkk den nk balikkkkk..tolonn..tolonn..

To be continue..mcm seram plk nk type entry misteri ni mlm2 cenggini..sambung siang sok!
ataupun close story kat sini jer..mcm lagu siti 'biarlar rahsia'

2 comments on "Austin Hills Golf Resort,JB"

susulemakmanis on May 25, 2012 at 4:14 AM said...

awesome giler!!mahal x???

GOLD FINGER on May 25, 2012 at 11:47 PM said...

harga murah jer..RM400 per nite for that room..package ngn momok sklai..ahaha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...