Subscribe Twitter

Tuesday, May 22, 2012

hallo..hallo anybody home??

Tuk..Tuk..Anybody home??
Husss..dah nk bersawang..semak samun..berlumut dah blog aku ni..busy cam superMak jer sampai tak sempat nk update blog ni..nk BW pun tak sempat....kira mmg super duper bussy lar ni..
at this time blog ni ditulis..aku ada di JB @ Grand Paragon Hotel..baru lar ada kesempatan nk membukak lappy ni...bussy yg mak2..ladies2 giteww..sebelum bebel2 panjang nk wish 
 'Happy Mothers Day'
Saya sangat sayang mak saya..muahhhhh
teringat pulak kata2 wardina kat tweeternya..

'tidak bermakna hari ibu jika anak yang pernah dikandung dalam rahimnya tidak pernah membaca Al-Quran..tapi cuma membaca gosip murahan sebagai santapan'

'tidak bermakna hari ibu jika tatkala ibunya sudah tiada, doa kita tidak sampai kepadanya, kerna kita bukan anak soleh & solehah, Kasihani lar ibumu..solatlah anakku'






( Entry lama yg baru nk dipostkan..gara2 hotel tu ada hantu terbantut entry ni kejap..choiiii betul )

1 comments:

Mak Lagenda said...

selamat hari ibu jugak..dah lmbt post entry, lambat la gak wish. Ahahaha

Post a Comment

Tuesday, May 22, 2012

hallo..hallo anybody home??

Posted by GOLD FINGER at Tuesday, May 22, 2012
Tuk..Tuk..Anybody home??
Husss..dah nk bersawang..semak samun..berlumut dah blog aku ni..busy cam superMak jer sampai tak sempat nk update blog ni..nk BW pun tak sempat....kira mmg super duper bussy lar ni..
at this time blog ni ditulis..aku ada di JB @ Grand Paragon Hotel..baru lar ada kesempatan nk membukak lappy ni...bussy yg mak2..ladies2 giteww..sebelum bebel2 panjang nk wish 
 'Happy Mothers Day'
Saya sangat sayang mak saya..muahhhhh
teringat pulak kata2 wardina kat tweeternya..

'tidak bermakna hari ibu jika anak yang pernah dikandung dalam rahimnya tidak pernah membaca Al-Quran..tapi cuma membaca gosip murahan sebagai santapan'

'tidak bermakna hari ibu jika tatkala ibunya sudah tiada, doa kita tidak sampai kepadanya, kerna kita bukan anak soleh & solehah, Kasihani lar ibumu..solatlah anakku'






( Entry lama yg baru nk dipostkan..gara2 hotel tu ada hantu terbantut entry ni kejap..choiiii betul )

1 comments on "hallo..hallo anybody home??"

Mak Lagenda on May 23, 2012 at 10:41 AM said...

selamat hari ibu jugak..dah lmbt post entry, lambat la gak wish. Ahahaha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...