Subscribe Twitter

Sunday, April 29, 2012

Run 10KM = 3KM Walk + 7KM via Ambulance

Bukan soalan matematik..atau soalan biologi...formular add math pun bukan jgk..hahhaah..
ni kes Marathon 10KM yesterday..i'm proud with my self blh habis 3km..walaupun sebenonya 10km..lagi 7km aku naik ambulance..hahahah..kira ok lar tu..janji sampai..
daripada niat asalnya aku nk lari 10meter jer..
yang jadi semputnya tu sbb jalan membukitt..sumpah cam rasa bontot tertinggal kat belakang..


Before we run..go gegurls..go gegurls..go mak gegurls also..7.30am at Bukit Jelutong
before marathon..muke semua ceria jer..wangi jerr...gojess jer..


  1st after 30 years in my life joint marathon ni.....ahhahah..
aku dah siap2 pilih nak naik ambulance yg mana...plan kena mantapppp...
Actually encik surben joint jgk marathon ni bcoz open for family members..tp awal2 dah pesan..
u lari lar ngn kengkawan u..takyah sama2 i..
cissss...hampeh dot com betul..ni lar lelaki kan..masa bercinta bukan main berkepit jer tp bila dah kahwin...ermmmmm yang adooooo..
dulu tak sempat lar peluh tu nk menitik..u panas i kipaskan..u jatuh i sambut..batupun blh kena makikan..hahahah




1..2..3..GO !!



Masa ni lar aku dah gonjeng..penat giler cam menoreh getah 3 ekar!
turun bukit laju jer..naik bukit cam unta bawak muatan lebih..
apa reason aku naik ambulance???
sakit perut tahap nk beranak tu..ahahahah..acting kena hebat cam fasha sandha..
 

Yeah...finally we finished 10KM..walaupun i dah disqualified awal2 lagi..janji sampai..
* Apapun tak dapat..pinjam certificate my hubby *


Lihat lar dunia..i menang ' Women Open Junior - Finisher '..* sila berangan dlm mimpi *

So, today ambik kauuuu..sakit kaki..sakit badan..sakit pinggang..aiihh semua sakit larrr...jalanpun cam tak cukup sifat jer..ni baru betul2 lepas beranak..

( Dalam hati : kalau shopping tu jln 10km punn sanggup )

2 comments:

Mak Lagenda said...

cayalaaaaah nok! Sanggup gak join..kalu mak?? Org offer soh main badminton pun tidak ku hinggin..

ngehh ngeh ngeh..sonoknya kejap, sakitnya berhari2. Tak sanggup lah mak ni nok..

GOLD FINGER said...

sampai rini sakit nokk

Post a Comment

Sunday, April 29, 2012

Run 10KM = 3KM Walk + 7KM via Ambulance

Posted by GOLD FINGER at Sunday, April 29, 2012
Bukan soalan matematik..atau soalan biologi...formular add math pun bukan jgk..hahhaah..
ni kes Marathon 10KM yesterday..i'm proud with my self blh habis 3km..walaupun sebenonya 10km..lagi 7km aku naik ambulance..hahahah..kira ok lar tu..janji sampai..
daripada niat asalnya aku nk lari 10meter jer..
yang jadi semputnya tu sbb jalan membukitt..sumpah cam rasa bontot tertinggal kat belakang..


Before we run..go gegurls..go gegurls..go mak gegurls also..7.30am at Bukit Jelutong
before marathon..muke semua ceria jer..wangi jerr...gojess jer..


  1st after 30 years in my life joint marathon ni.....ahhahah..
aku dah siap2 pilih nak naik ambulance yg mana...plan kena mantapppp...
Actually encik surben joint jgk marathon ni bcoz open for family members..tp awal2 dah pesan..
u lari lar ngn kengkawan u..takyah sama2 i..
cissss...hampeh dot com betul..ni lar lelaki kan..masa bercinta bukan main berkepit jer tp bila dah kahwin...ermmmmm yang adooooo..
dulu tak sempat lar peluh tu nk menitik..u panas i kipaskan..u jatuh i sambut..batupun blh kena makikan..hahahah




1..2..3..GO !!



Masa ni lar aku dah gonjeng..penat giler cam menoreh getah 3 ekar!
turun bukit laju jer..naik bukit cam unta bawak muatan lebih..
apa reason aku naik ambulance???
sakit perut tahap nk beranak tu..ahahahah..acting kena hebat cam fasha sandha..
 

Yeah...finally we finished 10KM..walaupun i dah disqualified awal2 lagi..janji sampai..
* Apapun tak dapat..pinjam certificate my hubby *


Lihat lar dunia..i menang ' Women Open Junior - Finisher '..* sila berangan dlm mimpi *

So, today ambik kauuuu..sakit kaki..sakit badan..sakit pinggang..aiihh semua sakit larrr...jalanpun cam tak cukup sifat jer..ni baru betul2 lepas beranak..

( Dalam hati : kalau shopping tu jln 10km punn sanggup )

2 comments on "Run 10KM = 3KM Walk + 7KM via Ambulance"

Mak Lagenda on April 30, 2012 at 11:09 PM said...

cayalaaaaah nok! Sanggup gak join..kalu mak?? Org offer soh main badminton pun tidak ku hinggin..

ngehh ngeh ngeh..sonoknya kejap, sakitnya berhari2. Tak sanggup lah mak ni nok..

GOLD FINGER on May 2, 2012 at 11:32 PM said...

sampai rini sakit nokk

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...