Subscribe Twitter

Saturday, July 14, 2012

Gold Coast Water Theme Park


GOLD COAST Queensland, Australia eh..salah Morib, Malaysia jer ;p

Sila lar bermimpi kalau nk ker gold coast australia tu..Morib jer ummi ko mampu..hahahhaha
itupun ditaja sepenuhnya oleh company sempena family day last 2 week. Nak kata best giler meletop2 takde lar..but ok lar..sesuai utk seisi family..cuma makanan dia agak mengecewakan sikit..tapi dah namanya nk berjimba2kan..kira okeylar..anak2pun dah sampai lupa nk mkn..excited bermain, nk makan sedap2 ko gi buffet hotel jer nokk!


sikakak hitam pekat melikat coz sunburn..bebudak bukan kira panas ker apa ker..kalau dah start main tu..takde dikisahnya..



Jaga2..mak jemah nk merempit ni..





Giler gonjeng best naik benda ni..apatah namanya..motor lar kot..bayar RM30 ko leh pusing 20min..ate meh ler kite gilir2 membonceng..bebudak naik ngn abbie korang..ummi yg kertu ni membonceng budak darjah 3  ni..hahhaha...anak my sis ni kuhangkut skli coz mak paknya berhoneymoon diBali..tak patut..tak patut..
Bawak lar korang ker tengah laut tu sementara air surut..kalau air dah pasang..gigi2 pantai ni jer lahh..
Syok2 merempit..baru sedar lumpur tu mercik ke baju mak jemah ni..aduhh aii hilang dah gojes mak korang..




A few game n activity yg ada masa tu..utk mak pak pun sesuai jgk..anak2 sgt lar happynya..
but all the game below..special for family day event ni jer..hari2 biasa korang datang..ngann adoooo..sila lar maklum yer..



Magic man pun ado..clown adoo..angry bird ado..
si adik yg nampak mcm terror kesana kemari..akhirnya tewas jugak dgn badut ni..hahahah
Ya ampunn..budak boy takut badut!!!!!!!..bikin malu abbie kau yg muka ganas brutal tu..




Dancing ado..telematch ado..ko ado?? kata azwan ali lar...


Colour2 pasir ni pun ado..tapi yg aku konpiusnya, budak2 yg kategori kertu ni pulak yg lelebih main buat benda ni..ahahaha




Ada lar memacam game yg buat bebudak happy sesangat..nk aku listkan satu2 pun tak tahu apa menda game tu..layan jer lar picture2 ni..





Water theme park ni last sekali baru kitaorg masuk..ada lar lebih kurang 3..4 jam berendam dalam tu..kecut2 lar jari jemari..gambo tak ada coz aku dh membasah sekali dalam tu..nak harap bibik ambik gambo..kelaut perginya..
tapi water theme park ni mmg fun..sesuai utk anak2 dgn mak pak skali..




4 comments:

Mak Lagenda said...

AMboihh mak jemah. Sonot eyh main ari?Hihihi..

Aritu club keta mak pun ada pi sini tp mak join...tp x tido la. Just join konvoi smpi kesini jep. Tp yg bestnya is mak pi melenjan mkn seafood kat bagan lalang. Lajak sket je dr morib tu. Best wooo

HanaNabihah said...

Hoho. lama dah tak pergi bercuti =/

GOLD FINGER said...

Mak...bangan lalang tu mmg sedap..dh meh sini tu menyinggah lar jumpa gf

GOLD FINGER said...

Hana..best tempt berjimba utk ank2

Post a Comment

Saturday, July 14, 2012

Gold Coast Water Theme Park

Posted by GOLD FINGER at Saturday, July 14, 2012

GOLD COAST Queensland, Australia eh..salah Morib, Malaysia jer ;p

Sila lar bermimpi kalau nk ker gold coast australia tu..Morib jer ummi ko mampu..hahahhaha
itupun ditaja sepenuhnya oleh company sempena family day last 2 week. Nak kata best giler meletop2 takde lar..but ok lar..sesuai utk seisi family..cuma makanan dia agak mengecewakan sikit..tapi dah namanya nk berjimba2kan..kira okeylar..anak2pun dah sampai lupa nk mkn..excited bermain, nk makan sedap2 ko gi buffet hotel jer nokk!


sikakak hitam pekat melikat coz sunburn..bebudak bukan kira panas ker apa ker..kalau dah start main tu..takde dikisahnya..



Jaga2..mak jemah nk merempit ni..





Giler gonjeng best naik benda ni..apatah namanya..motor lar kot..bayar RM30 ko leh pusing 20min..ate meh ler kite gilir2 membonceng..bebudak naik ngn abbie korang..ummi yg kertu ni membonceng budak darjah 3  ni..hahhaha...anak my sis ni kuhangkut skli coz mak paknya berhoneymoon diBali..tak patut..tak patut..
Bawak lar korang ker tengah laut tu sementara air surut..kalau air dah pasang..gigi2 pantai ni jer lahh..
Syok2 merempit..baru sedar lumpur tu mercik ke baju mak jemah ni..aduhh aii hilang dah gojes mak korang..




A few game n activity yg ada masa tu..utk mak pak pun sesuai jgk..anak2 sgt lar happynya..
but all the game below..special for family day event ni jer..hari2 biasa korang datang..ngann adoooo..sila lar maklum yer..



Magic man pun ado..clown adoo..angry bird ado..
si adik yg nampak mcm terror kesana kemari..akhirnya tewas jugak dgn badut ni..hahahah
Ya ampunn..budak boy takut badut!!!!!!!..bikin malu abbie kau yg muka ganas brutal tu..




Dancing ado..telematch ado..ko ado?? kata azwan ali lar...


Colour2 pasir ni pun ado..tapi yg aku konpiusnya, budak2 yg kategori kertu ni pulak yg lelebih main buat benda ni..ahahaha




Ada lar memacam game yg buat bebudak happy sesangat..nk aku listkan satu2 pun tak tahu apa menda game tu..layan jer lar picture2 ni..





Water theme park ni last sekali baru kitaorg masuk..ada lar lebih kurang 3..4 jam berendam dalam tu..kecut2 lar jari jemari..gambo tak ada coz aku dh membasah sekali dalam tu..nak harap bibik ambik gambo..kelaut perginya..
tapi water theme park ni mmg fun..sesuai utk anak2 dgn mak pak skali..




4 comments on "Gold Coast Water Theme Park"

Mak Lagenda on July 15, 2012 at 10:38 PM said...

AMboihh mak jemah. Sonot eyh main ari?Hihihi..

Aritu club keta mak pun ada pi sini tp mak join...tp x tido la. Just join konvoi smpi kesini jep. Tp yg bestnya is mak pi melenjan mkn seafood kat bagan lalang. Lajak sket je dr morib tu. Best wooo

HanaNabihah on July 16, 2012 at 4:46 PM said...

Hoho. lama dah tak pergi bercuti =/

GOLD FINGER on July 17, 2012 at 11:24 PM said...

Mak...bangan lalang tu mmg sedap..dh meh sini tu menyinggah lar jumpa gf

GOLD FINGER on July 17, 2012 at 11:25 PM said...

Hana..best tempt berjimba utk ank2

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...