Subscribe Twitter

Tuesday, July 10, 2012

Spider-man Junior..


The Amazing of Isyraf yg obses spiderman..dulu transformers..now spiderman pulak..botak abbie ko dik....harge mak aii ampunnn..tercekik ummi! Kalau baju2 t-shirt tu berbaloi lar jgk..50..60 hengget..ni toys yg tahan 2..3 minggu jer..pastu masuk store. Tapii dah abbienya pun melayan jer..lompat bintang kamu yerk!





 muka proud giler pakai baju spiderman..cam konon2 jadi spiderman lar tuu..
asal nk keluar jer pakai baju ni..dah mcm takde baju lain dik oiiii..


 A week be4 show spiderman tu..pegi sana sini semua jual barang2 spiderman..sampai dh tak blh nak avoid!
Nak tak nk terpaksa singgah jgk..tapi dah promise awal2 blh beli satu benda jer..tapiiiiii..yg satu tu lar yg paling mahal ko pilih dik..keta control spiderman..halaaaaa berpeluh2 ummi nk bayar..ambik lar sticker spiderman ni ker..buku ni ker..baru RM2.50 jer..
kenapa ummi bayar? sbb ummi yg suh promise! oooo..bak kata lagu Yuna tu..
 * ini tidak adil..tidak adil..bagi ku..*



Thennn..hari yg ditunggu2 telah tiba..'The Amazing of Spider-Man"..show time 11.30am..yg terawal sekali abbie ko booking..Obsesnya si adik ni sampai tak kedip2 mata tgk spiderman ni, siap berdukung bagai lar masa nk mengajak balik..kalu tak dok ternganga telan2 air liur mengadap picture spiderman kat GSC tu..nasib pulak kat situ tu ada jgk jual barang2 spiderman..beli lar mug ni utk memujuk balik..sib baik yg ni murah..hahahahah



Ni baju tido spiderman yg dah hampir lusuh..hari2 pakai tido..baju ni siap dgn topeng skali..dgn topeng2 skali ko pakai tido dikk..apakah???


ni lar antara koleksi spiderman as of today..future tak tahu apa lagi abbie korang belikan..
dan kesimpulannya dari pemerhatian dan kaji selidik selama 2 minggu ni....
" akurasabapakdiayglebih2ni "
Sekian

3 comments:

Mak Lagenda said...

bapak yg nak tu sbnrnya GF..tp dek kerana malu nak ngaku,anak la jd pendinding. Wakakaka...

GOLD FINGER said...

100% agree..mmg bapak yg teringin tu

Drama Mama said...

anak i pun gila spiderman tak hilang2 lagi...dah berapa tahun ni. hehe.

mana nak beli baju tidur tu eh? tgh cari online x jmpa plak

Post a Comment

Tuesday, July 10, 2012

Spider-man Junior..

Posted by GOLD FINGER at Tuesday, July 10, 2012

The Amazing of Isyraf yg obses spiderman..dulu transformers..now spiderman pulak..botak abbie ko dik....harge mak aii ampunnn..tercekik ummi! Kalau baju2 t-shirt tu berbaloi lar jgk..50..60 hengget..ni toys yg tahan 2..3 minggu jer..pastu masuk store. Tapii dah abbienya pun melayan jer..lompat bintang kamu yerk!





 muka proud giler pakai baju spiderman..cam konon2 jadi spiderman lar tuu..
asal nk keluar jer pakai baju ni..dah mcm takde baju lain dik oiiii..


 A week be4 show spiderman tu..pegi sana sini semua jual barang2 spiderman..sampai dh tak blh nak avoid!
Nak tak nk terpaksa singgah jgk..tapi dah promise awal2 blh beli satu benda jer..tapiiiiii..yg satu tu lar yg paling mahal ko pilih dik..keta control spiderman..halaaaaa berpeluh2 ummi nk bayar..ambik lar sticker spiderman ni ker..buku ni ker..baru RM2.50 jer..
kenapa ummi bayar? sbb ummi yg suh promise! oooo..bak kata lagu Yuna tu..
 * ini tidak adil..tidak adil..bagi ku..*



Thennn..hari yg ditunggu2 telah tiba..'The Amazing of Spider-Man"..show time 11.30am..yg terawal sekali abbie ko booking..Obsesnya si adik ni sampai tak kedip2 mata tgk spiderman ni, siap berdukung bagai lar masa nk mengajak balik..kalu tak dok ternganga telan2 air liur mengadap picture spiderman kat GSC tu..nasib pulak kat situ tu ada jgk jual barang2 spiderman..beli lar mug ni utk memujuk balik..sib baik yg ni murah..hahahahah



Ni baju tido spiderman yg dah hampir lusuh..hari2 pakai tido..baju ni siap dgn topeng skali..dgn topeng2 skali ko pakai tido dikk..apakah???


ni lar antara koleksi spiderman as of today..future tak tahu apa lagi abbie korang belikan..
dan kesimpulannya dari pemerhatian dan kaji selidik selama 2 minggu ni....
" akurasabapakdiayglebih2ni "
Sekian

3 comments on "Spider-man Junior.."

Mak Lagenda on July 11, 2012 at 10:33 AM said...

bapak yg nak tu sbnrnya GF..tp dek kerana malu nak ngaku,anak la jd pendinding. Wakakaka...

GOLD FINGER on July 11, 2012 at 11:09 PM said...

100% agree..mmg bapak yg teringin tu

Drama Mama on March 8, 2013 at 4:37 PM said...

anak i pun gila spiderman tak hilang2 lagi...dah berapa tahun ni. hehe.

mana nak beli baju tidur tu eh? tgh cari online x jmpa plak

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...