Subscribe Twitter

Tuesday, August 7, 2012

Happy 6th Anniversary

06.08.2006..kitaorg declare public holiday semalam sempena anniversary aku yg ke 6..aceh..acehh..malu i nyahhh..6 tahun dah rupanya berkongsi suka duka..pasang surut..pahit manis..aaaiii adat lar berumah tangga..sedangkan lidah lagi tergigitkan, inikan pula somi istri..ada masa bila hati berbau bunga ros mekar memerah di dalam taman..alahai indah! cer cuba kalau bunga tahi ayam datang mentengik di dalam hati tu..wahahahaha..mula lar angin sengugut datang menyerang..silat pulut..silat gayung..semua adooo...rasanya 6 tahun tu terlalu awal utk dikatakan perfect!!..masih banyak benda yg perlu diperbaiki untuk mengharumkan lagi rumahtangga kami ni..dan seperti biasalar, we all mmg takde celebrate anniversary ni, sbbnye kita akan jemaahkan special day in august ni dlm satu event...anniversary..besday aku and besday si somi...so, jgn lar bermimpi candle light dinner ker hapa..kena plk tu time bulan posa ni..ditambah pulak dengan aku yg tak brapa nk sihat ni..mood pun mcm suwinnggg jer..

TAPIIIII...semalam si somi tercinta ada lar menghadiahkan sesuatu..hikhikhik..berbunga2 hati i..but bukan lar hadiah supriseee cam dlm drama tv tu..ni face to face dia tanya..u nak apa sayang? ni spesis dalam hati takde taman..jangan ler mimpi stock aoron ajis dlm nora elana tu..non hadoo..
u nak belikan i apa? u nak apa? eh..eh..main tanya2 pulak..ni namanya rezeki dtg bergolek2..jgn banyak citer kekdahnya, moh kita pergi 1 utama..hahhahaha..kat sana nanti baru ada idea apa yg i nak....jeng..jeng..sure laki den..ketar2 jiwa dan raga...






Maka..bermula lar episod mengepow somi sendiri..dalam hati ' alang2 nak pow ni..pow hingga ker titisan terakhir'. 3..4 kedai handbag aku masuk..takde jgk yg berkenan..masuk kedai jam..takde jgk yg berkenan..masuk kedai kasut..takde jgk yg berkenan..last skli lalu kat butik Guess..then ada plk lastday sales..moh kita singgah..





 

 10% less for 1st item..another 10% less for 2nd item..
2nd item tu memulanya nk suh si somi ambik apa2 yg dia nk..jeans ker..t-shirt ker..dah namanya pun anniversary bersamakan..kejam pulak aku sorang2 jer nk dilayan..manis jer mulut aku suh somi pilih apa yg dia nak..hahhahah..tapiiiii...i tell youu..tak tahu kenapa hari tu si somi tercinta ni bermurah hati suh aku ambik purse skali, match kan dgn handbag ni..alahaaiii abbieeee...u dah kenapa? murah hati sangat ni..mcm ada udang disebalik mee jer ni..huahuahua..or u menang lottery ni..ehehhehe



 



Nak ker tak nak?? Eh..giler per takkan..of coroz lar i nakkk..hhahahaha...





Buat Suami ku, terima kasih daun keladi..next week besday i..u belanja lar lagi..huahuahua..
I lap u laling..peluk ketat2..nanti malam i belanja okey..belanja apa?? T.......T ssshhhhhh..


4 comments:

ameris said...

veru gud la along tanya camtu..
faris??? hmmm... susah nk cakap.
kdg2 angin dia ok dia blanje je apa aku nak. time x ok dia bagi aku frame gambar. ada ka patot... cam zaman skolah plak bg frame gmbar. tp itulah somi gua. ngehh..ngehh...

GOLD FINGER said...

Tes...dh 6 taun aku kawin..ni ler pestime tanya camtu..

GOLD FINGER said...

Tes...dh 6 taun aku kawin..ni ler pestime tanya camtu..

Mak Lagenda said...

Owh..terjawap sudah soalan mak di instagram. hahaha..

Dah ada peluang tu kan, mmg harus la sembelih cukup2. Muahahaha..

P/s: Laki mak pun cantu gak.. xde maknanya nak seperais2 nih. Hulur jep cash soh beli apa yg kita nak. Tak pun, dia ikut punggung kita kemana g pilih apa yg kita nak.

Post a Comment

Tuesday, August 7, 2012

Happy 6th Anniversary

Posted by GOLD FINGER at Tuesday, August 07, 2012
06.08.2006..kitaorg declare public holiday semalam sempena anniversary aku yg ke 6..aceh..acehh..malu i nyahhh..6 tahun dah rupanya berkongsi suka duka..pasang surut..pahit manis..aaaiii adat lar berumah tangga..sedangkan lidah lagi tergigitkan, inikan pula somi istri..ada masa bila hati berbau bunga ros mekar memerah di dalam taman..alahai indah! cer cuba kalau bunga tahi ayam datang mentengik di dalam hati tu..wahahahaha..mula lar angin sengugut datang menyerang..silat pulut..silat gayung..semua adooo...rasanya 6 tahun tu terlalu awal utk dikatakan perfect!!..masih banyak benda yg perlu diperbaiki untuk mengharumkan lagi rumahtangga kami ni..dan seperti biasalar, we all mmg takde celebrate anniversary ni, sbbnye kita akan jemaahkan special day in august ni dlm satu event...anniversary..besday aku and besday si somi...so, jgn lar bermimpi candle light dinner ker hapa..kena plk tu time bulan posa ni..ditambah pulak dengan aku yg tak brapa nk sihat ni..mood pun mcm suwinnggg jer..

TAPIIIII...semalam si somi tercinta ada lar menghadiahkan sesuatu..hikhikhik..berbunga2 hati i..but bukan lar hadiah supriseee cam dlm drama tv tu..ni face to face dia tanya..u nak apa sayang? ni spesis dalam hati takde taman..jangan ler mimpi stock aoron ajis dlm nora elana tu..non hadoo..
u nak belikan i apa? u nak apa? eh..eh..main tanya2 pulak..ni namanya rezeki dtg bergolek2..jgn banyak citer kekdahnya, moh kita pergi 1 utama..hahhahaha..kat sana nanti baru ada idea apa yg i nak....jeng..jeng..sure laki den..ketar2 jiwa dan raga...






Maka..bermula lar episod mengepow somi sendiri..dalam hati ' alang2 nak pow ni..pow hingga ker titisan terakhir'. 3..4 kedai handbag aku masuk..takde jgk yg berkenan..masuk kedai jam..takde jgk yg berkenan..masuk kedai kasut..takde jgk yg berkenan..last skli lalu kat butik Guess..then ada plk lastday sales..moh kita singgah..





 

 10% less for 1st item..another 10% less for 2nd item..
2nd item tu memulanya nk suh si somi ambik apa2 yg dia nk..jeans ker..t-shirt ker..dah namanya pun anniversary bersamakan..kejam pulak aku sorang2 jer nk dilayan..manis jer mulut aku suh somi pilih apa yg dia nak..hahhahah..tapiiiii...i tell youu..tak tahu kenapa hari tu si somi tercinta ni bermurah hati suh aku ambik purse skali, match kan dgn handbag ni..alahaaiii abbieeee...u dah kenapa? murah hati sangat ni..mcm ada udang disebalik mee jer ni..huahuahua..or u menang lottery ni..ehehhehe



 



Nak ker tak nak?? Eh..giler per takkan..of coroz lar i nakkk..hhahahaha...





Buat Suami ku, terima kasih daun keladi..next week besday i..u belanja lar lagi..huahuahua..
I lap u laling..peluk ketat2..nanti malam i belanja okey..belanja apa?? T.......T ssshhhhhh..


4 comments on "Happy 6th Anniversary"

ameris on August 8, 2012 at 8:16 AM said...

veru gud la along tanya camtu..
faris??? hmmm... susah nk cakap.
kdg2 angin dia ok dia blanje je apa aku nak. time x ok dia bagi aku frame gambar. ada ka patot... cam zaman skolah plak bg frame gmbar. tp itulah somi gua. ngehh..ngehh...

GOLD FINGER on August 8, 2012 at 1:03 PM said...

Tes...dh 6 taun aku kawin..ni ler pestime tanya camtu..

GOLD FINGER on August 8, 2012 at 1:03 PM said...

Tes...dh 6 taun aku kawin..ni ler pestime tanya camtu..

Mak Lagenda on August 9, 2012 at 9:56 AM said...

Owh..terjawap sudah soalan mak di instagram. hahaha..

Dah ada peluang tu kan, mmg harus la sembelih cukup2. Muahahaha..

P/s: Laki mak pun cantu gak.. xde maknanya nak seperais2 nih. Hulur jep cash soh beli apa yg kita nak. Tak pun, dia ikut punggung kita kemana g pilih apa yg kita nak.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...