Subscribe Twitter

Monday, June 3, 2013

Jalan jalan cari pasal!!!

Haiii uollssssss...ganas tak tajuk entry ai..hahahaha...mmg ganazz..sampai aku menyumpah seranah sepanjang jalan tu..urut dada 3..4 kali...mmg betul2 cari pasal lar kalau berjalan time cuti sekolah ni..jem sana sini..asalnya pergi wedding kawan somi kat Seremban, pastu gatai2 lajak ke Melaka..bawak budak2 naik beca lar..tgk A-famosa lar, then baliknya singgah pengkalan balak..pekena ikan bakar tepi pantai..ohsem sgtt..sekali otw nk balik tuuuuu..omgeeeeee...jem melekat tak henggatttttt...kematu vontot aku..1 pagi sampai rumahhh beb!!!! Stress gilerrr hokeyyy..lagi stress bila org memotong kat lorong kecemasan tu..dah kita yg kat tgh ni tk bergerak2...rasa nk turun tombok sorang2..acehhh ada hati nk tombok org..kuikuikui...takde sivik betoiii lar!!


Aku tukar cara pakai selendang ni..pin belakang...so muka nampak bulat mcm bola bowling hokey!!..sampai somi aku tegur..Asal muka u bulat sgt ni..tkde perasaan ai nk tgk..choiiiiiiiiiiiiiiii sungguhh..dusssshhhh!


tagline # beli lar 'mYsyera chiffon kimono'..sgt selesa..sesuai utk semua majlis..


 Poyoo sgtkannnn..kakakakak..jadi model baju sendiri..ai is redha kalau uolls nk kutukss ;p

Actually sblm nk gerak ke wedding tu singgah PARADIGM Mall kejap..pergi beli kasut si adik kat H&M..baru beli 2 bulan dh ketat..beli lagi..nasib lar kasut kat H&M tu murah sikit..RM39..RM45..so mampu lar lagi mak ko ni nk beli....kaki bebudak mmg cepat besow..tensi kot kalau beli yg mahal2!
Aku mmg suka sgt2 brand H&M ni..terutamanya baju budak2..sgt uptodate..cantik2..dah harganya berpatutan..



Habis kenduri gerak terus ke Melaka..Melaka is always jem..nasib baik ada polis jaga..so bertahan lar jgk..
Aku sampai skrg tk paham kenapa org beriya nk ambik gambar kat A-famosa ni..termasuk lar aku jgkk..kakakaka..



cost naik beca ni..RM30 satu pusingan..mahal kot..pusing sikit jer pun...


 Ummi : Kakak bagi lar ummi duduk dgn abie..kakak dgn adik naik dgn bibik..
Kakak : no..no..no...kakak tak nk naik dgn bibik..please okeyyy..( dgn gaya tangan2 skli )
Ummi dlm hati : hambooiiiiiiii.....




 Masa ni ada show 'hantu askar'..motif sgt pakcik ni..bebudak lain semua tak berani dekat..datang melin..
  selamber jer tegur Haii monster..kakakakakak...tanjat ai...then pokcik tu apa lagi..sini2 ambik gambar..RM3 jer..siap bergurau senda lagii..Si adik pulak dah cebik2 nak nangis nyorok belakang aku..takut punya hal..apa darrr anak jantan aku ni!



ni lar bibik baru aku..nama dia Rifa..tp aku panggil dia ripahh..ripah oooo ripah..biar mcm buruk sikitkan..kuikuikui...


Ada ironman korang kat melaka..
Sampai terlopong mulut si adik tgk real2 ironman depan mata dia..nk dekat tak berani..melin jer interpremm tk habis2..




Baliknya tu singgah pengkalan balak..makan ikan bakar..kiddos merengek2 nk mandi..mmg tk dapat lar..tgk jer lar ombak tu..seram aku..tp ada jgk org yg degil mandi manda mcm tkde hal jer..aisshhh korang tak sayang nyawa ker..




cantik sgt view matahari terbenam ni..


6 comments:

Mila Ahmad said...

jalan sakan cuti sekolah kan...

ameris said...

aku jalan masa x cuti skolah sbb anak2 x skolah lagi...

GOLD FINGER said...

ha ah,dulu akupun camtu..tp skrg dah sekolah takkan nk ponteng plk...

::EIDA:: said...

santeknyaaa akak.. makin gebus mulus lak ida tengok kulit akak.. rahsia pehlis? hehehee

nadia farahida said...

kak yussss, baruuu nak cakappp. kenapa makin cantikkkkkk T___T jelessss :)

GOLD FINGER said...

ieda, nadia..jom hakak belanja..hahah..itu muka hipokrik pakai camera 360..kohkohkoh

Post a Comment

Monday, June 3, 2013

Jalan jalan cari pasal!!!

Posted by GOLD FINGER at Monday, June 03, 2013
Haiii uollssssss...ganas tak tajuk entry ai..hahahaha...mmg ganazz..sampai aku menyumpah seranah sepanjang jalan tu..urut dada 3..4 kali...mmg betul2 cari pasal lar kalau berjalan time cuti sekolah ni..jem sana sini..asalnya pergi wedding kawan somi kat Seremban, pastu gatai2 lajak ke Melaka..bawak budak2 naik beca lar..tgk A-famosa lar, then baliknya singgah pengkalan balak..pekena ikan bakar tepi pantai..ohsem sgtt..sekali otw nk balik tuuuuu..omgeeeeee...jem melekat tak henggatttttt...kematu vontot aku..1 pagi sampai rumahhh beb!!!! Stress gilerrr hokeyyy..lagi stress bila org memotong kat lorong kecemasan tu..dah kita yg kat tgh ni tk bergerak2...rasa nk turun tombok sorang2..acehhh ada hati nk tombok org..kuikuikui...takde sivik betoiii lar!!


Aku tukar cara pakai selendang ni..pin belakang...so muka nampak bulat mcm bola bowling hokey!!..sampai somi aku tegur..Asal muka u bulat sgt ni..tkde perasaan ai nk tgk..choiiiiiiiiiiiiiiii sungguhh..dusssshhhh!


tagline # beli lar 'mYsyera chiffon kimono'..sgt selesa..sesuai utk semua majlis..


 Poyoo sgtkannnn..kakakakak..jadi model baju sendiri..ai is redha kalau uolls nk kutukss ;p

Actually sblm nk gerak ke wedding tu singgah PARADIGM Mall kejap..pergi beli kasut si adik kat H&M..baru beli 2 bulan dh ketat..beli lagi..nasib lar kasut kat H&M tu murah sikit..RM39..RM45..so mampu lar lagi mak ko ni nk beli....kaki bebudak mmg cepat besow..tensi kot kalau beli yg mahal2!
Aku mmg suka sgt2 brand H&M ni..terutamanya baju budak2..sgt uptodate..cantik2..dah harganya berpatutan..



Habis kenduri gerak terus ke Melaka..Melaka is always jem..nasib baik ada polis jaga..so bertahan lar jgk..
Aku sampai skrg tk paham kenapa org beriya nk ambik gambar kat A-famosa ni..termasuk lar aku jgkk..kakakaka..



cost naik beca ni..RM30 satu pusingan..mahal kot..pusing sikit jer pun...


 Ummi : Kakak bagi lar ummi duduk dgn abie..kakak dgn adik naik dgn bibik..
Kakak : no..no..no...kakak tak nk naik dgn bibik..please okeyyy..( dgn gaya tangan2 skli )
Ummi dlm hati : hambooiiiiiiii.....




 Masa ni ada show 'hantu askar'..motif sgt pakcik ni..bebudak lain semua tak berani dekat..datang melin..
  selamber jer tegur Haii monster..kakakakakak...tanjat ai...then pokcik tu apa lagi..sini2 ambik gambar..RM3 jer..siap bergurau senda lagii..Si adik pulak dah cebik2 nak nangis nyorok belakang aku..takut punya hal..apa darrr anak jantan aku ni!



ni lar bibik baru aku..nama dia Rifa..tp aku panggil dia ripahh..ripah oooo ripah..biar mcm buruk sikitkan..kuikuikui...


Ada ironman korang kat melaka..
Sampai terlopong mulut si adik tgk real2 ironman depan mata dia..nk dekat tak berani..melin jer interpremm tk habis2..




Baliknya tu singgah pengkalan balak..makan ikan bakar..kiddos merengek2 nk mandi..mmg tk dapat lar..tgk jer lar ombak tu..seram aku..tp ada jgk org yg degil mandi manda mcm tkde hal jer..aisshhh korang tak sayang nyawa ker..




cantik sgt view matahari terbenam ni..


6 comments on "Jalan jalan cari pasal!!!"

Mila Ahmad on June 4, 2013 at 9:53 AM said...

jalan sakan cuti sekolah kan...

ameris on June 5, 2013 at 5:14 PM said...

aku jalan masa x cuti skolah sbb anak2 x skolah lagi...

GOLD FINGER on June 8, 2013 at 12:25 AM said...

ha ah,dulu akupun camtu..tp skrg dah sekolah takkan nk ponteng plk...

::EIDA:: on June 11, 2013 at 11:47 AM said...

santeknyaaa akak.. makin gebus mulus lak ida tengok kulit akak.. rahsia pehlis? hehehee

nadia farahida on June 12, 2013 at 4:20 AM said...

kak yussss, baruuu nak cakappp. kenapa makin cantikkkkkk T___T jelessss :)

GOLD FINGER on June 13, 2013 at 11:44 PM said...

ieda, nadia..jom hakak belanja..hahah..itu muka hipokrik pakai camera 360..kohkohkoh

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...