Subscribe Twitter

Thursday, May 30, 2013

Amanville for Kiddos


Syoknya cuti sekolah weyy..jalan pun tak jam..pagi2 takyah nk pakinson..kesana kemari menghantar kiddos..tak payah nk gosok baju sekolah hari2..sediakan breakfast tapau ke sekolah..tghari balik hantar day care plk...hahahaha...hoyeeeehhhhh..dapat lar mak korang ni lunch kat luar dgn opismate..
 
Normally kalau cuti sekolah ni dorang dapat kelonggaran sikit..boleh tgk tv lebih masa..boleh main ipad on weekdays..boleh jalan2..boleh pergi AmanVille 24jammmm...hah main lar korang sampai lebamm kat situ..





 Amanville ni di SpaceU8, Shah Alam..besar giler tempat ni...mmg berpeluh budak2 kalau main kat sini..hahaha..Harga ada mcm2..tapi selalunya utk si adik ngn kakak dorang charges RM45 utk 2 org, boleh main selama mana yg dorang mampu..







See...mmg besow sumpah tak tipu..yg bestnya boleh tinggal jer kiddos kat dlm ni..coz kat dlm ni ada staff yg jaga..dah tu pulak..bukan sesuka hati nk keluar masuk okeyy..kena letak scan ibu jari parent sebagai paswrd..if korang nk masuk sekalipun boleh..yg ni sesuai utk 4 yrs and above..



Bila mak jadi budak2..ini lar rupanya..
Kohkohkoh..somi ai jeling jerrrrr...dia mmg tak suka aku manjakan budak2 ni..aku pulak jenis yg cepat risau..mcm2 pikir..nanti panjat2 jatuh ker..tergelincir ker..emak is mcm tu kott..somi plk lebih suka biarkan dorang independent..katanya, biar dorang explore zaman kanak2...



Sukahati korang lar..nk baring ker..menirap ker..jangan terjun sudah..



This area utk baby2 kot..colorful...luas..selamat utk anak2



Ni staff yang jaga dorang dlm tu..sgt lar ohsem adik2 ni..siap main kejar2..pastu sorang jadi monster lawan atomen..menyorok2..baling2 bola..haissshhh impress ahkakkk gee..dedikasi sungguh uolls ni..hahaha..Actually aku baru perasan picture ni..entah bila masa emilyn ambik aku pun tak sedar..Emilyn dah kenal sgt dgn adik yg pakai spec tu..sebelum balik..dukung dulu..pastu hug2..hamboiiii anak dara ai..hehehe..

P/S : Bibik baru ai dah sampai..orang indonesia..tp dari belasan tahun kerja di Arab Saudi..so ada masalah bahasa sikit..dia cakap Arab dgn aku..aku balas doa makan kat dia..hahahahaahahah...



2 comments:

Mila Ahmad said...

akak ni lawakla oke tak orang gaji akak tu, sukalah diaowang cuti sekolah ni kan ?

nadia farahida said...

nasib baik tak balas doa tandas. kehkehkeh :P

Post a Comment

Thursday, May 30, 2013

Amanville for Kiddos

Posted by GOLD FINGER at Thursday, May 30, 2013

Syoknya cuti sekolah weyy..jalan pun tak jam..pagi2 takyah nk pakinson..kesana kemari menghantar kiddos..tak payah nk gosok baju sekolah hari2..sediakan breakfast tapau ke sekolah..tghari balik hantar day care plk...hahahaha...hoyeeeehhhhh..dapat lar mak korang ni lunch kat luar dgn opismate..
 
Normally kalau cuti sekolah ni dorang dapat kelonggaran sikit..boleh tgk tv lebih masa..boleh main ipad on weekdays..boleh jalan2..boleh pergi AmanVille 24jammmm...hah main lar korang sampai lebamm kat situ..





 Amanville ni di SpaceU8, Shah Alam..besar giler tempat ni...mmg berpeluh budak2 kalau main kat sini..hahaha..Harga ada mcm2..tapi selalunya utk si adik ngn kakak dorang charges RM45 utk 2 org, boleh main selama mana yg dorang mampu..







See...mmg besow sumpah tak tipu..yg bestnya boleh tinggal jer kiddos kat dlm ni..coz kat dlm ni ada staff yg jaga..dah tu pulak..bukan sesuka hati nk keluar masuk okeyy..kena letak scan ibu jari parent sebagai paswrd..if korang nk masuk sekalipun boleh..yg ni sesuai utk 4 yrs and above..



Bila mak jadi budak2..ini lar rupanya..
Kohkohkoh..somi ai jeling jerrrrr...dia mmg tak suka aku manjakan budak2 ni..aku pulak jenis yg cepat risau..mcm2 pikir..nanti panjat2 jatuh ker..tergelincir ker..emak is mcm tu kott..somi plk lebih suka biarkan dorang independent..katanya, biar dorang explore zaman kanak2...



Sukahati korang lar..nk baring ker..menirap ker..jangan terjun sudah..



This area utk baby2 kot..colorful...luas..selamat utk anak2



Ni staff yang jaga dorang dlm tu..sgt lar ohsem adik2 ni..siap main kejar2..pastu sorang jadi monster lawan atomen..menyorok2..baling2 bola..haissshhh impress ahkakkk gee..dedikasi sungguh uolls ni..hahaha..Actually aku baru perasan picture ni..entah bila masa emilyn ambik aku pun tak sedar..Emilyn dah kenal sgt dgn adik yg pakai spec tu..sebelum balik..dukung dulu..pastu hug2..hamboiiii anak dara ai..hehehe..

P/S : Bibik baru ai dah sampai..orang indonesia..tp dari belasan tahun kerja di Arab Saudi..so ada masalah bahasa sikit..dia cakap Arab dgn aku..aku balas doa makan kat dia..hahahahaahahah...



2 comments on "Amanville for Kiddos"

Mila Ahmad on May 30, 2013 at 2:52 PM said...

akak ni lawakla oke tak orang gaji akak tu, sukalah diaowang cuti sekolah ni kan ?

nadia farahida on June 12, 2013 at 4:24 AM said...

nasib baik tak balas doa tandas. kehkehkeh :P

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...