Subscribe Twitter

Thursday, April 3, 2014

ZAWARA in the house!

Assalamualaikum..
Uolls pernah dengar Zawara tak? haa tak pernahh? meh nak citer..aku kenal Zawara dari Instagram, pastu cuci mata kat http://www.zawara.com/.. tapi napsu nak membeli tu tak datang lagi..sampai lar one day tu..adik aku kat Uitm shah alam tu sibuk mengajak shopping shawl kat calaqisha..pastu sebaris dgn butik tu..aku nampak signboard ZAWARA..
ehh..zawara larr.tergedik2 aku masuk butik tu..excited..

pastu ambik..2..3.helai try..eeeee bestnyaa..suka sgt dgn design and cutting baju2 zawara ni..pilih punya pilih warna pink ni yang aku berkenan..ala2 remaja gitewkan..miahahah..pastu yg sengalnya dua2 aku ambik colour pink..tak fun langsung taste akukann!!




Ni kerja emilyn..nampak kaki jerr..masa ni panas terik, dia malas nk layan aku suh ambik gambar..
so dia main snap jer..bila aku tgk balik picture tu..ehhh, kakakkkkkkkkkk!! grrrhhhh!!


EMMY PINK

Wedding Roy & Husband ( BFF Veteran )



Ini lar pengantin yg comell tu..


Controll cun plsss...

Kahkahkahkah..
Ini yg betulnya..kat atas tu hipokrik jer..
ni geng veteran aku..hahahha..semua senior dari aku..atau dengan bahasa kasarnya..semua tua2 dari aku..kahkahkah..kalau dorang baca ni, sure aku kena sumpah 7 keturunan tak habis!
dorang brutal habis..dah lama kitaorg kawan dari zaman aku bujang lagi sampai lar sekarang..kitaorg kalau jumpa dah tk peduli orang kiri kanan..gelak terbahak2..siap main tunjal2 kepala lagi..cakap ikut sedap mulut jer..pastu mengumpat pasal bibik, dari bibik yg 1st sampai lar bibik yg terakhir..hahahhahaha..


ALICIA DRESS

Wedding Mila & Awie, Bff uitm


Hamboiii awie..senyum lain macam jer..hahah..ko jaga2 beb!



Lepas habis wedding Mila tu..kitaorg saja lar singgah Segari, Lumut..pergi tgk penyu..tak sangka ada penyu kat perak ni..



Aku tahu gambar ni agak poyoosss..hahaha..jgn muntah plsss..
aku saja lar nk tunjuk dress ni cantik bila ditiup angin..hahhaha..tak rugi korang beli..hargapun berpatutan..

Sila lar visit ZAWARA yg berhampiran yer..
eh korang jgn ingat aku promote lebih2 ni aku ada dpt commission plk..aku ikhlass nk share sbb aku suka design and material dorang..tu jer..

STYLISH -  MODEST - ELEGANT

2 comments:

af-aziey said...

cantik!!!! eheh..silap, baju tu cantik yg cantik....hikhik

zawara said...

thank you so much sis sebab buat write up pasal ZAWARA! sayang sis banyak banyak!!

Post a Comment

Thursday, April 3, 2014

ZAWARA in the house!

Posted by GOLD FINGER at Thursday, April 03, 2014
Assalamualaikum..
Uolls pernah dengar Zawara tak? haa tak pernahh? meh nak citer..aku kenal Zawara dari Instagram, pastu cuci mata kat http://www.zawara.com/.. tapi napsu nak membeli tu tak datang lagi..sampai lar one day tu..adik aku kat Uitm shah alam tu sibuk mengajak shopping shawl kat calaqisha..pastu sebaris dgn butik tu..aku nampak signboard ZAWARA..
ehh..zawara larr.tergedik2 aku masuk butik tu..excited..

pastu ambik..2..3.helai try..eeeee bestnyaa..suka sgt dgn design and cutting baju2 zawara ni..pilih punya pilih warna pink ni yang aku berkenan..ala2 remaja gitewkan..miahahah..pastu yg sengalnya dua2 aku ambik colour pink..tak fun langsung taste akukann!!




Ni kerja emilyn..nampak kaki jerr..masa ni panas terik, dia malas nk layan aku suh ambik gambar..
so dia main snap jer..bila aku tgk balik picture tu..ehhh, kakakkkkkkkkkk!! grrrhhhh!!


EMMY PINK

Wedding Roy & Husband ( BFF Veteran )



Ini lar pengantin yg comell tu..


Controll cun plsss...

Kahkahkahkah..
Ini yg betulnya..kat atas tu hipokrik jer..
ni geng veteran aku..hahahha..semua senior dari aku..atau dengan bahasa kasarnya..semua tua2 dari aku..kahkahkah..kalau dorang baca ni, sure aku kena sumpah 7 keturunan tak habis!
dorang brutal habis..dah lama kitaorg kawan dari zaman aku bujang lagi sampai lar sekarang..kitaorg kalau jumpa dah tk peduli orang kiri kanan..gelak terbahak2..siap main tunjal2 kepala lagi..cakap ikut sedap mulut jer..pastu mengumpat pasal bibik, dari bibik yg 1st sampai lar bibik yg terakhir..hahahhahaha..


ALICIA DRESS

Wedding Mila & Awie, Bff uitm


Hamboiii awie..senyum lain macam jer..hahah..ko jaga2 beb!



Lepas habis wedding Mila tu..kitaorg saja lar singgah Segari, Lumut..pergi tgk penyu..tak sangka ada penyu kat perak ni..



Aku tahu gambar ni agak poyoosss..hahaha..jgn muntah plsss..
aku saja lar nk tunjuk dress ni cantik bila ditiup angin..hahhaha..tak rugi korang beli..hargapun berpatutan..

Sila lar visit ZAWARA yg berhampiran yer..
eh korang jgn ingat aku promote lebih2 ni aku ada dpt commission plk..aku ikhlass nk share sbb aku suka design and material dorang..tu jer..

STYLISH -  MODEST - ELEGANT

2 comments on "ZAWARA in the house!"

af-aziey on April 4, 2014 at 4:24 PM said...

cantik!!!! eheh..silap, baju tu cantik yg cantik....hikhik

zawara on June 5, 2014 at 7:26 PM said...

thank you so much sis sebab buat write up pasal ZAWARA! sayang sis banyak banyak!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...