Subscribe Twitter

Sunday, March 4, 2012

After 4 years..redeem points Enfamama club..

4 tahun bibik kumpul...hah ko!! terperanjat beruk aku..
tak sangka rupanya si bibik ni mengumpul benda ni..
since si isyraff ni berusia sebulan hingga lar sekarang dah nk masuk 4 tahun..
daripada infalac..infagrow..infakids..bebudak 2 ni bukan nk susu lain..susu perasa original mead johnson ni jgk yg menjadi pilihan tekak dorang..sebulan cost susu jer about RM500 for both of them..susu ni kira makanan utama dorang..pagi..ptg..siang..malam..tak blh dipisahkan..



Mcm tak caya jer bibik kumpul barcode ni sampai byk gini..aku duk selak2 kot2 ada barcode benda lain yg dia duk kumpul sekali dlm ni....ternyata takde..ahahahahha

Akupun lupa samada dah join atau belum enfamama club ni..try2 jenggah web enfamama club ni..oh banyak jgk gift yg boleh diredeemkan..daripada tak dpt apa2..at least ada gak something daripada meadjohnson ni yer dak..rajin tak rajin jer nk menredeem benda ni..
antara yg aku suke..

 DK Night Sky Glow in the Dark Sticker Book



 4 in 1 Animal Musical Instrutment 



DK Pop-Up Farm Animals 
 DK Pop-Up Animal Counting


 Smart Marble Roller Toy




Smart Construction Vehicle Set


 Arithmetic Junior Flash Cards

 ataupun ini..

-

-

-

-

 Maternity T-Shirt  ( hehehhe )

Thanks MEADJOHNSON

3 comments:

Mak Lagenda said...

Dah pi tebus ke belum tu GF?? Musti banyak dpt tu kang..Weeeee

GOLD FINGER said...

hehehe tu lar mak..gf nk gi courier ni..

ameris said...

bagus la bibik lu tes...
semua benda dia nak kumpul.

Post a Comment

Sunday, March 4, 2012

After 4 years..redeem points Enfamama club..

Posted by GOLD FINGER at Sunday, March 04, 2012
4 tahun bibik kumpul...hah ko!! terperanjat beruk aku..
tak sangka rupanya si bibik ni mengumpul benda ni..
since si isyraff ni berusia sebulan hingga lar sekarang dah nk masuk 4 tahun..
daripada infalac..infagrow..infakids..bebudak 2 ni bukan nk susu lain..susu perasa original mead johnson ni jgk yg menjadi pilihan tekak dorang..sebulan cost susu jer about RM500 for both of them..susu ni kira makanan utama dorang..pagi..ptg..siang..malam..tak blh dipisahkan..



Mcm tak caya jer bibik kumpul barcode ni sampai byk gini..aku duk selak2 kot2 ada barcode benda lain yg dia duk kumpul sekali dlm ni....ternyata takde..ahahahahha

Akupun lupa samada dah join atau belum enfamama club ni..try2 jenggah web enfamama club ni..oh banyak jgk gift yg boleh diredeemkan..daripada tak dpt apa2..at least ada gak something daripada meadjohnson ni yer dak..rajin tak rajin jer nk menredeem benda ni..
antara yg aku suke..

 DK Night Sky Glow in the Dark Sticker Book



 4 in 1 Animal Musical Instrutment 



DK Pop-Up Farm Animals 
 DK Pop-Up Animal Counting


 Smart Marble Roller Toy




Smart Construction Vehicle Set


 Arithmetic Junior Flash Cards

 ataupun ini..

-

-

-

-

 Maternity T-Shirt  ( hehehhe )

Thanks MEADJOHNSON

3 comments on "After 4 years..redeem points Enfamama club.."

Mak Lagenda on March 5, 2012 at 2:58 PM said...

Dah pi tebus ke belum tu GF?? Musti banyak dpt tu kang..Weeeee

GOLD FINGER on March 5, 2012 at 8:07 PM said...

hehehe tu lar mak..gf nk gi courier ni..

ameris on March 6, 2012 at 10:37 AM said...

bagus la bibik lu tes...
semua benda dia nak kumpul.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...