Subscribe Twitter

Monday, March 19, 2012

Alahai anak omak..

MELINNNNNNNN....anak omakkk sayangggg!



 Geramnya ummi ngn anak dara sorang ni..sejak kebelakangan ni kemain lagi dia nk bersolek..tak dapat make-up ummi..colour pun jadik..kalau dah duk diam dalam bilik tu ada lar projek dorang ni...
so, tadi bila ummi tak dgr suara riuh2 dua beradik ni..ummipun intai lar dari tingkap..Hah ko..ramalan ku benar belaka..dah habis colour mata..tgh nk colourkan kuku pulak...yg siadik merati jer..apalagi ummipun keluarkan lar pencak silat pulut bagai...
oooooooooo....ni kerja dorang..
pandai betul budak2 skrg..kalau yg bab kaler mata tu ok lar lagi..mmg ummi ko selalu make-up pongg..tapi tang kaler kuku tu..sapa pulak yg dia tgk..haaaaiiiiii...budak2 skrg ni kalau terlepas pandang mcm2 blh jadi...geleng kepala mak pak!

Teringat pulak kisah last weekend we all pergi wedding sepupu SI..melin pakai kebaya merah dia tu..dalam kereta sibuk suh ummi ikatkan rambut dia..ikat tinggi2 pastu sepitkan..
Hah koo..nak sanggol rupanya...aduhhhaiiii anak omak...omak ni pun tak terpikirlar pulak kalau pakai kebaya kena sanggol cam ni anak oiii...



( Dalam Hati : Bestnya balik awal minggu ni..tu yg rajin update blog ni...uullaaahopp )

5 comments:

ameris said...

ganazz anak dara lu wehhh...

GOLD FINGER said...

hahahah..itu lar kan..ikut sapa tah..gua lemah lembut gewtuuu...

Mak Lagenda said...

nak buat sanggul tu yg x tahin..hik hik hik.

Sebijik cam anak dara mak gak. Nak soh ikat rambut tinggi2 pastu nk pki tudung. Mak pung felik, tanya apsal nak ikat tinggi2*tnya soklan ngok kat anak umo 7 thn*

kata anak dara tuh, sbb dia nak buat sanggul tinggi2 mcm org selalu pki tudung tuh..(sanggul bonggol unta)

Aiyooooooo anak omak!!

GOLD FINGER said...

hahahah...mak..ooo mak..mmg lar dorang ni advance dari kite ye dok..

Anonymous said...

Great information. Lucky me I discovered your
blog by chance (stumbleupon). I have bookmarked it for later!


Feel free to visit my page :: how much should you weigh
Also see my webpage: how much should i weigh for my height and age

Post a Comment

Monday, March 19, 2012

Alahai anak omak..

Posted by GOLD FINGER at Monday, March 19, 2012
MELINNNNNNNN....anak omakkk sayangggg!



 Geramnya ummi ngn anak dara sorang ni..sejak kebelakangan ni kemain lagi dia nk bersolek..tak dapat make-up ummi..colour pun jadik..kalau dah duk diam dalam bilik tu ada lar projek dorang ni...
so, tadi bila ummi tak dgr suara riuh2 dua beradik ni..ummipun intai lar dari tingkap..Hah ko..ramalan ku benar belaka..dah habis colour mata..tgh nk colourkan kuku pulak...yg siadik merati jer..apalagi ummipun keluarkan lar pencak silat pulut bagai...
oooooooooo....ni kerja dorang..
pandai betul budak2 skrg..kalau yg bab kaler mata tu ok lar lagi..mmg ummi ko selalu make-up pongg..tapi tang kaler kuku tu..sapa pulak yg dia tgk..haaaaiiiiii...budak2 skrg ni kalau terlepas pandang mcm2 blh jadi...geleng kepala mak pak!

Teringat pulak kisah last weekend we all pergi wedding sepupu SI..melin pakai kebaya merah dia tu..dalam kereta sibuk suh ummi ikatkan rambut dia..ikat tinggi2 pastu sepitkan..
Hah koo..nak sanggol rupanya...aduhhhaiiii anak omak...omak ni pun tak terpikirlar pulak kalau pakai kebaya kena sanggol cam ni anak oiii...



( Dalam Hati : Bestnya balik awal minggu ni..tu yg rajin update blog ni...uullaaahopp )

5 comments on "Alahai anak omak.."

ameris on March 20, 2012 at 8:11 AM said...

ganazz anak dara lu wehhh...

GOLD FINGER on March 20, 2012 at 1:22 PM said...

hahahah..itu lar kan..ikut sapa tah..gua lemah lembut gewtuuu...

Mak Lagenda on March 20, 2012 at 3:15 PM said...

nak buat sanggul tu yg x tahin..hik hik hik.

Sebijik cam anak dara mak gak. Nak soh ikat rambut tinggi2 pastu nk pki tudung. Mak pung felik, tanya apsal nak ikat tinggi2*tnya soklan ngok kat anak umo 7 thn*

kata anak dara tuh, sbb dia nak buat sanggul tinggi2 mcm org selalu pki tudung tuh..(sanggul bonggol unta)

Aiyooooooo anak omak!!

GOLD FINGER on March 20, 2012 at 5:21 PM said...

hahahah...mak..ooo mak..mmg lar dorang ni advance dari kite ye dok..

Anonymous said...

Great information. Lucky me I discovered your
blog by chance (stumbleupon). I have bookmarked it for later!


Feel free to visit my page :: how much should you weigh
Also see my webpage: how much should i weigh for my height and age

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...