Subscribe Twitter

Sunday, February 26, 2012

Lama dah tinggalkan kerja ni...

Entry basi..tersimpan kat dalam inbox berkurun and finally post jgk entry ni..
if korang explore blog ni dari awal kemunculannya..sure tahu blog ni actually blog hantaran..dimana tersimpannya koleksi hantaran2 yg GF buat..sebab tu nama blog ni "Jari Emas''...tapi sudahnya jadi blog personal pulak..( ada korg kisah..takde kot..sob..sob..)

'Jejari emas' aku ni dah kematu kott..maklumlah lama dah tak mengubah..
idea2pun dah hampir pupus..memory lossss ( adakah disbbkan faktor usia??..omg )..
Baru2 ni..cepupu SI nk bertunang..so, dorang mintak GF gubahkan hantaran tu..simple2 jer..GF ni kiranya bidan terjun larr...bcz last minute request from our auntie..


 Dari pada kui 3 ptg..sampai lar 11 malam..settle 12 hantaran by the only one ME..


Malu i youuuuuu..semua org duk tgk GF..lepas sorang mengadap..datang org lain pulak mengadap..
selalunya kalau GF buat kat rumah tu..takde sapa yg tgk..tapi kali ni edisi live.. siaran secara langsung larr..
tu yang agak nebess sikit..


 3 dulang ni barangnya belum sampai lagi..so, GF siap2 buatkan utk dorang..



Antara hantaran from 'bidan terjun' ni..layannnnn




sila lar korang jgn gelak yer..bcoz GF dah lama tak tunjuk skill..so, suam2 kuku jer ni..
but..our lovely auntie sangat2 appreciate apa yg GF buat..so speechless..

3 comments:

Cik Atien said...

cantik lah GF.. :)

Mishter Izwän said...

korang pernah tak ?

http://speechless009.blogspot.com/2012/02/dating-tiga-segi.html

Nora Shahaira said...

sangat cantik...tapi pada saya kalo cukup bahan..tunggu nak susun hias je senang..
teringat masa abg n adik kawen..hampeh semua tak cukup..jd sy guna je apa yg ada..sedar tak sedar..bunga hiasa pintu pun ada...Alhamdulillah..setel...

Post a Comment

Sunday, February 26, 2012

Lama dah tinggalkan kerja ni...

Posted by GOLD FINGER at Sunday, February 26, 2012
Entry basi..tersimpan kat dalam inbox berkurun and finally post jgk entry ni..
if korang explore blog ni dari awal kemunculannya..sure tahu blog ni actually blog hantaran..dimana tersimpannya koleksi hantaran2 yg GF buat..sebab tu nama blog ni "Jari Emas''...tapi sudahnya jadi blog personal pulak..( ada korg kisah..takde kot..sob..sob..)

'Jejari emas' aku ni dah kematu kott..maklumlah lama dah tak mengubah..
idea2pun dah hampir pupus..memory lossss ( adakah disbbkan faktor usia??..omg )..
Baru2 ni..cepupu SI nk bertunang..so, dorang mintak GF gubahkan hantaran tu..simple2 jer..GF ni kiranya bidan terjun larr...bcz last minute request from our auntie..


 Dari pada kui 3 ptg..sampai lar 11 malam..settle 12 hantaran by the only one ME..


Malu i youuuuuu..semua org duk tgk GF..lepas sorang mengadap..datang org lain pulak mengadap..
selalunya kalau GF buat kat rumah tu..takde sapa yg tgk..tapi kali ni edisi live.. siaran secara langsung larr..
tu yang agak nebess sikit..


 3 dulang ni barangnya belum sampai lagi..so, GF siap2 buatkan utk dorang..



Antara hantaran from 'bidan terjun' ni..layannnnn




sila lar korang jgn gelak yer..bcoz GF dah lama tak tunjuk skill..so, suam2 kuku jer ni..
but..our lovely auntie sangat2 appreciate apa yg GF buat..so speechless..

3 comments on "Lama dah tinggalkan kerja ni..."

Cik Atien on February 26, 2012 at 2:54 AM said...

cantik lah GF.. :)

Mishter Izwän on February 26, 2012 at 3:11 AM said...

korang pernah tak ?

http://speechless009.blogspot.com/2012/02/dating-tiga-segi.html

Nora Shahaira on February 26, 2012 at 8:23 PM said...

sangat cantik...tapi pada saya kalo cukup bahan..tunggu nak susun hias je senang..
teringat masa abg n adik kawen..hampeh semua tak cukup..jd sy guna je apa yg ada..sedar tak sedar..bunga hiasa pintu pun ada...Alhamdulillah..setel...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...