Subscribe Twitter

Wednesday, April 4, 2012

Hard Rock Hotel Penang

Episod 1

A Rocking Good Time ;) 
Tak tahu nk cakap apa..awesome..INCREDIBLE pool, music everywhere, loved it!
The room was superb, clean and comfy..stay pulak with the gojes2 gergurls..sumpah best gilesss..
Lupa sekejap stress..dan kerja2 yg melambak kat opis tu..tapi anak2 dan suami tetap lar aku ingatkann..nanti ada pulak yg ckp aku berfoye foye mengalahkan org bujang kot..

Info Hard Rock
Hard Rock Hotel Penang is a luxury resort situated along the famous beaches of Batu Ferringhi. With a total of 250 guestrooms, there is nowhere more luxurious than Hard Rock Hotel Penang to spend your holiday. With a contemporary feel, all rooms are well-designed with guests in mind. With Wi-Fi connections, iPod docking stations and 32-inch LCD screen TVs, you can stay connected with your loved ones and be entertained 24 hours.


Sila lar layan picture2 gojes dibwh yg telah aku jemaahkan jadi kecik2..if upload satu2..jawabnya berjela2 lar entry ni nanti..


All is Rock!! Rock Spa..Rock Gym..Rock Shop..Lil Rock Kids Club..etc..


Room with contemporary design..the gojes part is bilik air dia..nampak tak dlm toilet tu ada muka org..
Hah! dinding toilet tu jenis sliding..blh tolak tarik..so kalau korang tgh mandi pastu ada plk org yg tertolak sliding tu..haruss lar nampak korang yg tgh tuuuuuutttttttttt..tu..hehe



Sleep Like a Rock® bedding with 300-thread count bed linen..


A Place to chill out & Relax..

The sea and the pool is just a stone's throw away.
In fact, sapa yg stay at Lagoon Deluxe rooms, uolls will enjoy direct pool access from the room balconies...so, korang boleh terjun jer dari bilik tu masuk swimming pool..


Pool dia mmg super duper gojes ganda 12 kali kott.....
The largest free-form pool in Northern Malaysia..ni lar 1st time aku tgk pool yg berkona2 camni..sumpah best!! 


Gojes ker Gonjeng???
Sila jangan muntah hijau menatap picture2 ni yer..ahakss



Pantai dia tak berapa nk cun sgt..air surut masa tu..so, we decide tak nk mandi laut..nk terjun pool jer!
Pastu pulak ada lar brother2 kat situ yg mengoffer naik bot lar..naik Jet ski lar..memacam lar aktivi kat beach tu..
Memandangkan masa mencemburui kami..so, terpaksa lupakan saja hasrat nk naik menda2 tu..
Penakutpun yer laa jugakkan..

Hard Rock Shop for 'Investment'..



Must visit any of two Hard Rock Merchandise stores ni. Rock Shop is the boutique where you'll find private label tees, jackets, hats, watches, collectible pins and many more.Satu shop tu kat luar and satu lagi kat area lobby..we go buy yg kat luar tu..
ni nak habaq maiii yang specialnya..we dapat staff price..30% less..giler kentang tak nak weyy..dah lar T-shirt hard rock ni mahal kemainn..paling murahpun RM90 kott..
Damage2.. (sebagai bukti tak lupa suami n anak2..beli t-shirt fr them) 


Thanks for the photographer..yg sudi mengeret Canon DSLR all the way trip to penang ni..
dannn sudi jgk mengphoto picture2 we all ni walaupun hakikatnya banyak picture2 lain dari muka kitaorg ni..
TBC




3 comments:

Mak Lagenda said...

Seronot GF mengholidaykan diri dgn kwn2..:)

GOLD FINGER said...

itu lar mak..pasni kena ganti balik..gi ngn family pulakk..

Anonymous said...

[url=http://gamesmini.net/2012/10/21/avalon-legends-solitaire/]multiplication games online for kids[/url]
[url=http://gamesmini.net/2012/10/21/gardenscapes-mansion-makeover-online/]addicting fun games[/url]
[url=http://gamesmini.net/2012/11/08/christmas-puzzle/]free math games on line[/url]
[url=http://gamesmini.net/2012/11/06/amanda-rose-the-game-of-time/]barbie games to play free[/url]
[url=http://gamesmini.net/2012/11/09/rachels-retreat/]online flash games download[/url]

Post a Comment

Wednesday, April 4, 2012

Hard Rock Hotel Penang

Posted by GOLD FINGER at Wednesday, April 04, 2012
Episod 1

A Rocking Good Time ;) 
Tak tahu nk cakap apa..awesome..INCREDIBLE pool, music everywhere, loved it!
The room was superb, clean and comfy..stay pulak with the gojes2 gergurls..sumpah best gilesss..
Lupa sekejap stress..dan kerja2 yg melambak kat opis tu..tapi anak2 dan suami tetap lar aku ingatkann..nanti ada pulak yg ckp aku berfoye foye mengalahkan org bujang kot..

Info Hard Rock
Hard Rock Hotel Penang is a luxury resort situated along the famous beaches of Batu Ferringhi. With a total of 250 guestrooms, there is nowhere more luxurious than Hard Rock Hotel Penang to spend your holiday. With a contemporary feel, all rooms are well-designed with guests in mind. With Wi-Fi connections, iPod docking stations and 32-inch LCD screen TVs, you can stay connected with your loved ones and be entertained 24 hours.


Sila lar layan picture2 gojes dibwh yg telah aku jemaahkan jadi kecik2..if upload satu2..jawabnya berjela2 lar entry ni nanti..


All is Rock!! Rock Spa..Rock Gym..Rock Shop..Lil Rock Kids Club..etc..


Room with contemporary design..the gojes part is bilik air dia..nampak tak dlm toilet tu ada muka org..
Hah! dinding toilet tu jenis sliding..blh tolak tarik..so kalau korang tgh mandi pastu ada plk org yg tertolak sliding tu..haruss lar nampak korang yg tgh tuuuuuutttttttttt..tu..hehe



Sleep Like a Rock® bedding with 300-thread count bed linen..


A Place to chill out & Relax..

The sea and the pool is just a stone's throw away.
In fact, sapa yg stay at Lagoon Deluxe rooms, uolls will enjoy direct pool access from the room balconies...so, korang boleh terjun jer dari bilik tu masuk swimming pool..


Pool dia mmg super duper gojes ganda 12 kali kott.....
The largest free-form pool in Northern Malaysia..ni lar 1st time aku tgk pool yg berkona2 camni..sumpah best!! 


Gojes ker Gonjeng???
Sila jangan muntah hijau menatap picture2 ni yer..ahakss



Pantai dia tak berapa nk cun sgt..air surut masa tu..so, we decide tak nk mandi laut..nk terjun pool jer!
Pastu pulak ada lar brother2 kat situ yg mengoffer naik bot lar..naik Jet ski lar..memacam lar aktivi kat beach tu..
Memandangkan masa mencemburui kami..so, terpaksa lupakan saja hasrat nk naik menda2 tu..
Penakutpun yer laa jugakkan..

Hard Rock Shop for 'Investment'..



Must visit any of two Hard Rock Merchandise stores ni. Rock Shop is the boutique where you'll find private label tees, jackets, hats, watches, collectible pins and many more.Satu shop tu kat luar and satu lagi kat area lobby..we go buy yg kat luar tu..
ni nak habaq maiii yang specialnya..we dapat staff price..30% less..giler kentang tak nak weyy..dah lar T-shirt hard rock ni mahal kemainn..paling murahpun RM90 kott..
Damage2.. (sebagai bukti tak lupa suami n anak2..beli t-shirt fr them) 


Thanks for the photographer..yg sudi mengeret Canon DSLR all the way trip to penang ni..
dannn sudi jgk mengphoto picture2 we all ni walaupun hakikatnya banyak picture2 lain dari muka kitaorg ni..
TBC




3 comments on "Hard Rock Hotel Penang"

Mak Lagenda on April 4, 2012 at 11:36 AM said...

Seronot GF mengholidaykan diri dgn kwn2..:)

GOLD FINGER on April 4, 2012 at 12:23 PM said...

itu lar mak..pasni kena ganti balik..gi ngn family pulakk..

Anonymous said...

[url=http://gamesmini.net/2012/10/21/avalon-legends-solitaire/]multiplication games online for kids[/url]
[url=http://gamesmini.net/2012/10/21/gardenscapes-mansion-makeover-online/]addicting fun games[/url]
[url=http://gamesmini.net/2012/11/08/christmas-puzzle/]free math games on line[/url]
[url=http://gamesmini.net/2012/11/06/amanda-rose-the-game-of-time/]barbie games to play free[/url]
[url=http://gamesmini.net/2012/11/09/rachels-retreat/]online flash games download[/url]

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...