Subscribe Twitter

Saturday, June 23, 2012

Dress Up Your Home!

 Kisah deco mengdeco lagi..Adik beradik sesama giler mengdeco..
Exclusive live from my sis house pulak..* kalau dia tahu aku buat story pasal dia..matikk di kijak2 nya aku * hahahha...tapi takpe setakat picture2 rumah ni ok lagi..tapi jgn picture dia sudah..meroyan 3 hari 3 mlm nanti..we adik beradik mmg lar giler mengdeco..tp my sis lagi obses..somemore suri sepenuh masa pulak..kerjanya menelek setiap inci rumah dia tu..lalat mahupun semut mmg takde chann nk masuk..
Actually rumah we all ni berdepan jer..main jerit2 mintak garam sejemput..mintak halia sepotong..ni lar motip utama dik beradik duk dekat2 ni..bila time memasak tu, eh..ko masak apa? aku masak kari ikan..ko masak apa pulak?..aku masak sayur tauge..hah meh kita tukar2..complete lar satu hidangan tghari..ahahhahahahahahah
* dasar pemalas tahap dewa..padahal memasing ada maid *



Kehadiran wallpaper ni sememangnya memberi impak yg luar biasa pada sesebuah ruang. tapi jangan tersalah pilih sudah..



Ruang tamu hadapan..diserikan dgn jambangan bunga beserta lampu ikea.. :) Refleksi rona hitam putih dapat membangkitkan mood ruang yg lebih eksklusif, malahan nampak lebih elegan.  


Almari hiasan diruang tamu, nampak kemas dan menarik dengan aksesori hiasan dalamnya.



Ruang tamu ke2..



View ruang tamu utama & tengah..



Toilet utama..dihiasi pokok2 kecil..nampak moden dan yg paling penting suci dan murni..



Simple..

Later2..aku updatekan ruang bilik & ruang dapur pulak..

1 comments:

Mak Lagenda said...

cantiknya wall paper dia!! mmg cantik gile.

Ehe..eh..GF!! Cermin almari pasu yg atas sekali tu,dah pecah ke?

Post a Comment

Saturday, June 23, 2012

Dress Up Your Home!

Posted by GOLD FINGER at Saturday, June 23, 2012
 Kisah deco mengdeco lagi..Adik beradik sesama giler mengdeco..
Exclusive live from my sis house pulak..* kalau dia tahu aku buat story pasal dia..matikk di kijak2 nya aku * hahahha...tapi takpe setakat picture2 rumah ni ok lagi..tapi jgn picture dia sudah..meroyan 3 hari 3 mlm nanti..we adik beradik mmg lar giler mengdeco..tp my sis lagi obses..somemore suri sepenuh masa pulak..kerjanya menelek setiap inci rumah dia tu..lalat mahupun semut mmg takde chann nk masuk..
Actually rumah we all ni berdepan jer..main jerit2 mintak garam sejemput..mintak halia sepotong..ni lar motip utama dik beradik duk dekat2 ni..bila time memasak tu, eh..ko masak apa? aku masak kari ikan..ko masak apa pulak?..aku masak sayur tauge..hah meh kita tukar2..complete lar satu hidangan tghari..ahahhahahahahahah
* dasar pemalas tahap dewa..padahal memasing ada maid *



Kehadiran wallpaper ni sememangnya memberi impak yg luar biasa pada sesebuah ruang. tapi jangan tersalah pilih sudah..



Ruang tamu hadapan..diserikan dgn jambangan bunga beserta lampu ikea.. :) Refleksi rona hitam putih dapat membangkitkan mood ruang yg lebih eksklusif, malahan nampak lebih elegan.  


Almari hiasan diruang tamu, nampak kemas dan menarik dengan aksesori hiasan dalamnya.



Ruang tamu ke2..



View ruang tamu utama & tengah..



Toilet utama..dihiasi pokok2 kecil..nampak moden dan yg paling penting suci dan murni..



Simple..

Later2..aku updatekan ruang bilik & ruang dapur pulak..

1 comments on "Dress Up Your Home!"

Mak Lagenda on June 24, 2012 at 1:26 AM said...

cantiknya wall paper dia!! mmg cantik gile.

Ehe..eh..GF!! Cermin almari pasu yg atas sekali tu,dah pecah ke?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...