Subscribe Twitter

Monday, May 20, 2013

Entry Rojak..

Oh rindunya blog sendiri..muah..muah..muahh...nk peluk2 rasanya blog ni..ketagih aku nk update blog ni..nak baca blog kengkawanpun tak sempat..bebudak exam..so terpaksa sorok laptop..sorok remote..sorok ipad..semua kena sorokkk..kat opis lagi lar tak sempat..nk gi solatpun lari2..haisshhh..
Maka dengan itu..mari lar kita rojakkan citer2 sepanjang blog ni menganggur..hahaha..




Sedap nk matik aiskrim ni..seyess tahu!!


one day before mothers day tu..hot2 mommy ni gi mingle2 dekat bubba gump the curve..celebrate besday kak hani skali..since dia kerja naza..so dapat staff price kat bubba gump tu..dalam tak sempat tu..sempat jgk ko mingle2 jer..lempang sekali!!!



Besday Girls..kena buli dgn staff BG tu..hahaha..berdiri atas kerusi..pastu kena nyanyi satu lagu..hehehehe..besday girl sporting habis..U ARE ROCK KAK HANI..aku ada upload video tu dlm keek..jangan marahhh yerkk..lariiiiiiii


 

Habis makan2..besday gurl belanja karaoke..ni acara wajib kalau berjumpa..disebabkan suara kitaorg ni sedappp sanggatttttt..makanya ter..ter..lajak sampai kui 12 mlm..giler larr, confirm kena tido luar malam ni..tak pun kena rotan kat vontot empatbelaskali...kui3..kui3..Actuallykannn, activity mcm ni bukannya selalupun, setahun sekali jer dapat merasa..nk berkumpul tu kemain susah..maklumlar memasing sibuk..bila aku free..dorang tak free..pastu bila dia ni free aku plk bussy..hahahahah..sampai lar semua ahli club ni betul2 free baru boleh berkumpul...so, bila dah dapat green light dari somi memasing..mmg gunakan sebaik mungkin larr..kasi pecah speaker tu..* best nyanyi berjemaah lagu MENGAPA Nicky Astria..putus urat kentot aku *


From kiddos sempena mothers day hari tu..oh so touching..I LOVE U TO KAKAK & ADIK...muah..muahh


Camera 360 yg hipokrit...haha


 Pagi2 lagi kakak dah sok sek sok sek kat Abbie dia..nk celebrate Hari Ibu..nk belanja ummi makan..nk belikan ummi flower..alolololo..comey sgttt...Abbie ko dengki..dia boleh tanya, kakak ada ker duit nk belanja ummi makan..ummi kuat makan..hahhahaha..dusshhhh2..kakak ada duit lar abbie, dalam tabung..cukup lar nk belanja ummi..touching lagi..sob..sob..






Match Potato CHILIS ni mmg terbaik..sodapp sgtt



Kisah nk belanja makan ni mmg trajiss habis..memula we all pergi the curve..parking full..pastu lari ke Mid Valley..pusing2 dekat sejam cari parking tk dpt jgk..jam melekat tak hinggat dlm tempat parking tu..lastnya keluar balik then pergi Empire Mall kat subang jer..sampai depan chillis, ternganga aku japp..punya lar panjang org berbaris tunggu turn nk masuk..perggghhhhh..then jenguk kat Italianese pulak..berbaris jgk..mmmmmm mula lar mood aku kelaut..tp dek sebab anak2 beria nk belanja jgk..ok larr...sejukkan hati..tabahkan hati berbaris jgk depan chilis tu..after 45 min baru lar dapat duduk..hadooiiiii..cobaaannn...cobaaannnn...next time kalau ada mothers day ker..fathers day ker..sila lar book dulu..kalau tak makan kat umah jer lar..hahaha

 

Disebabkan bapaknya mendengki aku karok dgn kawan2 sampai lupa jalan balik rumah..so, dipaksanya aku pergi lagi..sumpah aku mcm tak boleh terima nk kena nyanyi dua malam berturut2..puiiiiii....tahu lar suara bini u ni sedapppp..kohkohkoh...kot yerpun tunggu lar next week ker...ini semua sangat poyoooo..kata somi ai...sbbnya org yg first2 nyanyi aku larr..hahahahaha..menjeling jer somi..



Malam tu makan nasi Arab kat area subang parade..besar giler..RM27..mcm makan dalam talam pulak rasanya..tak habispun sbbnya banyak sgt..pembaziran sungguh!!
- Sekian entry rojak yg maha pendek lagi ringkas -

P/S : Next week school holiday, bestnyaaa..then weekend ni replacement maid aku sampai..yahoooo...*jgn nk yahoo sgt larr* berasap balik lar dapur dgn blog aku ni balik..


3 comments:

ameris said...

semput wa baca entry maraton lu ni tes

GOLD FINGER said...

akakakak..kak amy..aku pun semput jgk bila baca balik..haahaha

izfanora said...

pergh ! walaupun kakak nak belanja, duit ttp kuar dr poket encik somi.. kan.. hahahah..

Post a Comment

Monday, May 20, 2013

Entry Rojak..

Posted by GOLD FINGER at Monday, May 20, 2013
Oh rindunya blog sendiri..muah..muah..muahh...nk peluk2 rasanya blog ni..ketagih aku nk update blog ni..nak baca blog kengkawanpun tak sempat..bebudak exam..so terpaksa sorok laptop..sorok remote..sorok ipad..semua kena sorokkk..kat opis lagi lar tak sempat..nk gi solatpun lari2..haisshhh..
Maka dengan itu..mari lar kita rojakkan citer2 sepanjang blog ni menganggur..hahaha..




Sedap nk matik aiskrim ni..seyess tahu!!


one day before mothers day tu..hot2 mommy ni gi mingle2 dekat bubba gump the curve..celebrate besday kak hani skali..since dia kerja naza..so dapat staff price kat bubba gump tu..dalam tak sempat tu..sempat jgk ko mingle2 jer..lempang sekali!!!



Besday Girls..kena buli dgn staff BG tu..hahaha..berdiri atas kerusi..pastu kena nyanyi satu lagu..hehehehe..besday girl sporting habis..U ARE ROCK KAK HANI..aku ada upload video tu dlm keek..jangan marahhh yerkk..lariiiiiiii


 

Habis makan2..besday gurl belanja karaoke..ni acara wajib kalau berjumpa..disebabkan suara kitaorg ni sedappp sanggatttttt..makanya ter..ter..lajak sampai kui 12 mlm..giler larr, confirm kena tido luar malam ni..tak pun kena rotan kat vontot empatbelaskali...kui3..kui3..Actuallykannn, activity mcm ni bukannya selalupun, setahun sekali jer dapat merasa..nk berkumpul tu kemain susah..maklumlar memasing sibuk..bila aku free..dorang tak free..pastu bila dia ni free aku plk bussy..hahahahah..sampai lar semua ahli club ni betul2 free baru boleh berkumpul...so, bila dah dapat green light dari somi memasing..mmg gunakan sebaik mungkin larr..kasi pecah speaker tu..* best nyanyi berjemaah lagu MENGAPA Nicky Astria..putus urat kentot aku *


From kiddos sempena mothers day hari tu..oh so touching..I LOVE U TO KAKAK & ADIK...muah..muahh


Camera 360 yg hipokrit...haha


 Pagi2 lagi kakak dah sok sek sok sek kat Abbie dia..nk celebrate Hari Ibu..nk belanja ummi makan..nk belikan ummi flower..alolololo..comey sgttt...Abbie ko dengki..dia boleh tanya, kakak ada ker duit nk belanja ummi makan..ummi kuat makan..hahhahaha..dusshhhh2..kakak ada duit lar abbie, dalam tabung..cukup lar nk belanja ummi..touching lagi..sob..sob..






Match Potato CHILIS ni mmg terbaik..sodapp sgtt



Kisah nk belanja makan ni mmg trajiss habis..memula we all pergi the curve..parking full..pastu lari ke Mid Valley..pusing2 dekat sejam cari parking tk dpt jgk..jam melekat tak hinggat dlm tempat parking tu..lastnya keluar balik then pergi Empire Mall kat subang jer..sampai depan chillis, ternganga aku japp..punya lar panjang org berbaris tunggu turn nk masuk..perggghhhhh..then jenguk kat Italianese pulak..berbaris jgk..mmmmmm mula lar mood aku kelaut..tp dek sebab anak2 beria nk belanja jgk..ok larr...sejukkan hati..tabahkan hati berbaris jgk depan chilis tu..after 45 min baru lar dapat duduk..hadooiiiii..cobaaannn...cobaaannnn...next time kalau ada mothers day ker..fathers day ker..sila lar book dulu..kalau tak makan kat umah jer lar..hahaha

 

Disebabkan bapaknya mendengki aku karok dgn kawan2 sampai lupa jalan balik rumah..so, dipaksanya aku pergi lagi..sumpah aku mcm tak boleh terima nk kena nyanyi dua malam berturut2..puiiiiii....tahu lar suara bini u ni sedapppp..kohkohkoh...kot yerpun tunggu lar next week ker...ini semua sangat poyoooo..kata somi ai...sbbnya org yg first2 nyanyi aku larr..hahahahaha..menjeling jer somi..



Malam tu makan nasi Arab kat area subang parade..besar giler..RM27..mcm makan dalam talam pulak rasanya..tak habispun sbbnya banyak sgt..pembaziran sungguh!!
- Sekian entry rojak yg maha pendek lagi ringkas -

P/S : Next week school holiday, bestnyaaa..then weekend ni replacement maid aku sampai..yahoooo...*jgn nk yahoo sgt larr* berasap balik lar dapur dgn blog aku ni balik..


3 comments on "Entry Rojak.."

ameris on May 20, 2013 at 4:51 PM said...

semput wa baca entry maraton lu ni tes

GOLD FINGER on May 20, 2013 at 10:13 PM said...

akakakak..kak amy..aku pun semput jgk bila baca balik..haahaha

izfanora on May 28, 2013 at 1:13 PM said...

pergh ! walaupun kakak nak belanja, duit ttp kuar dr poket encik somi.. kan.. hahahah..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...