Subscribe Twitter

Wednesday, May 1, 2013

mYsyera Chiffon Kimono


Assalamualaikum uolls..Kimono in the houz..finally, alhamdulillah siap jgk project chiffon ni sebelum raya..ngeh..ngeh..ngeh..silakan jamu mata uolls..jemput beli sekali yerk..chiffon ni kita kena pakai inner or tiub kat dalam..kalau tak nk pakaipun takpe jgk..hehehe

mYsyera Chiffon Kimono
RM115.00








 





 







Sapa kata kalau bertudung tak boleh nk bergaya? boleh uollss..lagi vogue da vass kalau kena dengan caranya..tgk gambar bawah ni..sopannn jerr..anggun giteww kalau nk ke majlis2 kerr..nk ke officepun boleh jgk..pakai dengan seluar lagi cantik..pastu jgn pin depan tu..mcm2 cara boleh kita gayakan..


Ada banyak lagi colour korang..aku tak sempat nak ambik gambar lagi..aci tak kalau aku tempek warna kain tu jer..kekekeke..takyah aku nk sarung kat patung ni..

 



 If ada sesapa yg berminat..nak suruh aku courierkanpun boleh jgk..tp if nak lagi puas hati boleh jer datang kat kedai kakak aku ni :
Gallery mYsyera
No15, Jalan Singa G, 20/G
Seksyen 20, 40000 Shah Alam

dekat dgn KPJ or De palma Hotel..IM aku kat FACEBOOK utk more info..kat blog pun boleh jgk :))


3 comments:

Razil Tahir said...

huuu... nanti saya soh makcik saya tengok.
Dia memang carik kimono camnie... uhuhuhu

HAWA & HASNI said...

Cantiknya.....nak2...boleh bg email@no phone..nak beli...:-):-*

GOLD FINGER said...

hawa..boleh email kat usegoldfinger@gmail.com

Post a Comment

Wednesday, May 1, 2013

mYsyera Chiffon Kimono

Posted by GOLD FINGER at Wednesday, May 01, 2013

Assalamualaikum uolls..Kimono in the houz..finally, alhamdulillah siap jgk project chiffon ni sebelum raya..ngeh..ngeh..ngeh..silakan jamu mata uolls..jemput beli sekali yerk..chiffon ni kita kena pakai inner or tiub kat dalam..kalau tak nk pakaipun takpe jgk..hehehe

mYsyera Chiffon Kimono
RM115.00








 





 







Sapa kata kalau bertudung tak boleh nk bergaya? boleh uollss..lagi vogue da vass kalau kena dengan caranya..tgk gambar bawah ni..sopannn jerr..anggun giteww kalau nk ke majlis2 kerr..nk ke officepun boleh jgk..pakai dengan seluar lagi cantik..pastu jgn pin depan tu..mcm2 cara boleh kita gayakan..


Ada banyak lagi colour korang..aku tak sempat nak ambik gambar lagi..aci tak kalau aku tempek warna kain tu jer..kekekeke..takyah aku nk sarung kat patung ni..

 



 If ada sesapa yg berminat..nak suruh aku courierkanpun boleh jgk..tp if nak lagi puas hati boleh jer datang kat kedai kakak aku ni :
Gallery mYsyera
No15, Jalan Singa G, 20/G
Seksyen 20, 40000 Shah Alam

dekat dgn KPJ or De palma Hotel..IM aku kat FACEBOOK utk more info..kat blog pun boleh jgk :))


3 comments on "mYsyera Chiffon Kimono"

Razil Tahir on May 2, 2013 at 9:38 AM said...

huuu... nanti saya soh makcik saya tengok.
Dia memang carik kimono camnie... uhuhuhu

HAWA & HASNI on June 12, 2013 at 7:31 PM said...

Cantiknya.....nak2...boleh bg email@no phone..nak beli...:-):-*

GOLD FINGER on June 13, 2013 at 11:53 PM said...

hawa..boleh email kat usegoldfinger@gmail.com

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...