Subscribe Twitter

Saturday, May 25, 2013

The Wildmill Station

Ok jom kita review makanan kat Wildmill restaurant pulak..hahahaha..tetiba jer..Hari tu gi makan dengan budak2 office..dah lama lar perasan restaurant ni..tp tak terliurpun nk masuk..but kali ni diracun oleh opismate..i is redha jer..Normally kalau gi makan tempat mcm ni..weolls order lain2..so boleh rasa each other punya order..ko rasa aku punya..aku rasa ko punya..so yg mana sedap next visit boleh order lagi..
Aku ni ada masalah nk ingat nama makanan..jadinya..korang tgk jer lar gambar yer..


 SeaFood Plater..mmmmmmm..tak sedap weyyyy..aku high expectation kot kat menda ni..tapi hampa..tak boleh lawan MANHATTAN FISH MARKET.. i is keceewaaaaa..


 yang ni order by fida..sedap jgk..hissshhh terliur


yang ni pun boleh lar kalau nk repeat order...


 shark fin soup..mmm..so..so..jer uolls, pekat sgt..


 Ini tak berapa sedap..actually sos dia tu yg kurenggg...


Air ni sodappp...hahahah..ada ker air yg tk sedap..heheheh
Total damage for 8 person..RM350+..agak kecewa jgk lar..sbb tak seperti yg aku harapkan..aku tak tahu lar mungkin branch kat Bukit Tinggi tu yg tak sedap ker..or mmg semua tak sedap..or weolls salah order..kuikuikui...ampunnn


2 comments:

nadia farahida said...

kak yusss, boleh tak jangan letak gambar makanan T__________T

izfanora said...

kesimpulannya, jgn gi.. huhu..

Post a Comment

Saturday, May 25, 2013

The Wildmill Station

Posted by GOLD FINGER at Saturday, May 25, 2013
Ok jom kita review makanan kat Wildmill restaurant pulak..hahahaha..tetiba jer..Hari tu gi makan dengan budak2 office..dah lama lar perasan restaurant ni..tp tak terliurpun nk masuk..but kali ni diracun oleh opismate..i is redha jer..Normally kalau gi makan tempat mcm ni..weolls order lain2..so boleh rasa each other punya order..ko rasa aku punya..aku rasa ko punya..so yg mana sedap next visit boleh order lagi..
Aku ni ada masalah nk ingat nama makanan..jadinya..korang tgk jer lar gambar yer..


 SeaFood Plater..mmmmmmm..tak sedap weyyyy..aku high expectation kot kat menda ni..tapi hampa..tak boleh lawan MANHATTAN FISH MARKET.. i is keceewaaaaa..


 yang ni order by fida..sedap jgk..hissshhh terliur


yang ni pun boleh lar kalau nk repeat order...


 shark fin soup..mmm..so..so..jer uolls, pekat sgt..


 Ini tak berapa sedap..actually sos dia tu yg kurenggg...


Air ni sodappp...hahahah..ada ker air yg tk sedap..heheheh
Total damage for 8 person..RM350+..agak kecewa jgk lar..sbb tak seperti yg aku harapkan..aku tak tahu lar mungkin branch kat Bukit Tinggi tu yg tak sedap ker..or mmg semua tak sedap..or weolls salah order..kuikuikui...ampunnn


2 comments on "The Wildmill Station"

nadia farahida on May 28, 2013 at 2:17 AM said...

kak yusss, boleh tak jangan letak gambar makanan T__________T

izfanora on May 28, 2013 at 1:09 PM said...

kesimpulannya, jgn gi.. huhu..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...