Subscribe Twitter

Monday, September 9, 2013

wedding vs cerry berry





















































Wordless Monday weyy..mom n son kena cerry berry terlampau gara2 kenduri semlm..sumpah tk blh blahhhhh..bergilir2 masuk toilet..Isyraf terus demam..muntah2..aku masih terkawal lagi lar..but still on MC, calling2 sedara mara yg lain..semua senasib rupanya...yg berkerja semua MC hari ni..hebat betul penangan makan beradab smlm..maklumlar mkn kat meja pengantin..lauk2 semua special dari meja lain..so mknpun mcm lupa diri..weolls suspek udang panjat nenas tu punya angkara..sbb sesapa yg tk mkn udang semua sihat walafiat..hahaha..


Ni sepupu2 yg terselamat..tidak dijangkiti..
Last weekend rumah aku penuh..fullhouse..mak aku..MIL..mak2 sedara..semua berkumpul..mak aku dtg coz hantar faten masuk Uitm..then petang sabtu tu jgk balik..yg side husband plk dtg coz ada dua wedding serentak kat sini..2 mlm dorang tido rumah aku..mmg riuh..mak2 sedara plk semua spesis ckp kuat..pastu non stop..paham2 jer lar kalau org perak bersembang..semua nk berckp..tkde yg mendengar...ahahhahahaha..sikit2..ater kome nie...ajer ler kome ni..bior benor...2 mlm tido kui 3 pagi beb!..mmg best..actuallykann rumah aku bukannya besar manapun..3 bilik jer..tp tak tahu kenapa dorang ni mmg suka sgt dtg bermalam kat rumah aku...* angkat kening * kat sini dh boleh nampak yg aku ni mmg baik hati..peramah..enak berkrim disukai ramai..miahahahaha...tetamu ni pembawak rezeki uollss..semoga murah rezeki kami sekeluarga..aminn...



Gambar pengantin ada satu jer..masa dorang dijulang..omgeee sgt2 scary masa babak pengantin perempuan di julang..letak kat bahu jer beb..risau aku kalau tergolek dokk..14 tahun menanggung malu..hehehe


Outfit kali ni..all from Jovian..selendang tu skli..ngam2 fit jer saiz M ni utk aku..emilyn duk usik2 bunga kat pinggang tu..jeless sbb baju dia takde bunga selambak kat situ..hahaha..sampai jer kat rumah uolls bunga tu pun terkehel, sikit jer lagi nk tercabut..nasiblar dh sampai rumah..kalau tk sure aku jalan pengang pinggang jer sepanjang majlis tu....kahkahkah..sengaja kiddos ni tk bagi maknya nk melawa sikit..
Actually baju ni aku tk pakaipun time raya..sbbnya aku rasa nampk gemmssss...walaupun org kata tk..aku tetap rasa nampak gemmss jgk..degilkan!! tp kali ni disbbkan dh takde baju nk dipakai..asyik2 gambar aku baju yg sama jer, so berani2kan diri sarung jgk..pastu ada org tegur..eh nampak kurus lar..HAAAAA...rasa nk pitam jap..nampak sgt kepalsuan disitu..baru jer tadi husband aku bisik2 ckp..takyah lar pakai baju ni lagi..nampak gemuk...menanah telinga aku beb!!! remuk hati kak tonnn....komen yg paling jujur dari seorang suami..agagagagagagagag...

Mood :  Benci org yg hipokrik..selfish..cakap pusing2..talam 2 muka!! kuih talam ai suka..peach no war


2 comments:

ameris said...

ko mkn udang byk mengalahkan pengantin kot tes...

Mak lagenda said...

AAAAaaaaaaaAAaaa..mmg seram nok tgk pengantin pompuan tu diangkat camgitu. Kalo lelaki xpe la..leh kangkang2..pompuan??

Post a Comment

Monday, September 9, 2013

wedding vs cerry berry

Posted by GOLD FINGER at Monday, September 09, 2013




















































Wordless Monday weyy..mom n son kena cerry berry terlampau gara2 kenduri semlm..sumpah tk blh blahhhhh..bergilir2 masuk toilet..Isyraf terus demam..muntah2..aku masih terkawal lagi lar..but still on MC, calling2 sedara mara yg lain..semua senasib rupanya...yg berkerja semua MC hari ni..hebat betul penangan makan beradab smlm..maklumlar mkn kat meja pengantin..lauk2 semua special dari meja lain..so mknpun mcm lupa diri..weolls suspek udang panjat nenas tu punya angkara..sbb sesapa yg tk mkn udang semua sihat walafiat..hahaha..


Ni sepupu2 yg terselamat..tidak dijangkiti..
Last weekend rumah aku penuh..fullhouse..mak aku..MIL..mak2 sedara..semua berkumpul..mak aku dtg coz hantar faten masuk Uitm..then petang sabtu tu jgk balik..yg side husband plk dtg coz ada dua wedding serentak kat sini..2 mlm dorang tido rumah aku..mmg riuh..mak2 sedara plk semua spesis ckp kuat..pastu non stop..paham2 jer lar kalau org perak bersembang..semua nk berckp..tkde yg mendengar...ahahhahahaha..sikit2..ater kome nie...ajer ler kome ni..bior benor...2 mlm tido kui 3 pagi beb!..mmg best..actuallykann rumah aku bukannya besar manapun..3 bilik jer..tp tak tahu kenapa dorang ni mmg suka sgt dtg bermalam kat rumah aku...* angkat kening * kat sini dh boleh nampak yg aku ni mmg baik hati..peramah..enak berkrim disukai ramai..miahahahaha...tetamu ni pembawak rezeki uollss..semoga murah rezeki kami sekeluarga..aminn...



Gambar pengantin ada satu jer..masa dorang dijulang..omgeee sgt2 scary masa babak pengantin perempuan di julang..letak kat bahu jer beb..risau aku kalau tergolek dokk..14 tahun menanggung malu..hehehe


Outfit kali ni..all from Jovian..selendang tu skli..ngam2 fit jer saiz M ni utk aku..emilyn duk usik2 bunga kat pinggang tu..jeless sbb baju dia takde bunga selambak kat situ..hahaha..sampai jer kat rumah uolls bunga tu pun terkehel, sikit jer lagi nk tercabut..nasiblar dh sampai rumah..kalau tk sure aku jalan pengang pinggang jer sepanjang majlis tu....kahkahkah..sengaja kiddos ni tk bagi maknya nk melawa sikit..
Actually baju ni aku tk pakaipun time raya..sbbnya aku rasa nampk gemmssss...walaupun org kata tk..aku tetap rasa nampak gemmss jgk..degilkan!! tp kali ni disbbkan dh takde baju nk dipakai..asyik2 gambar aku baju yg sama jer, so berani2kan diri sarung jgk..pastu ada org tegur..eh nampak kurus lar..HAAAAA...rasa nk pitam jap..nampak sgt kepalsuan disitu..baru jer tadi husband aku bisik2 ckp..takyah lar pakai baju ni lagi..nampak gemuk...menanah telinga aku beb!!! remuk hati kak tonnn....komen yg paling jujur dari seorang suami..agagagagagagagag...

Mood :  Benci org yg hipokrik..selfish..cakap pusing2..talam 2 muka!! kuih talam ai suka..peach no war


2 comments on "wedding vs cerry berry"

ameris on September 10, 2013 at 9:18 AM said...

ko mkn udang byk mengalahkan pengantin kot tes...

Mak lagenda on September 10, 2013 at 9:50 AM said...

AAAAaaaaaaaAAaaa..mmg seram nok tgk pengantin pompuan tu diangkat camgitu. Kalo lelaki xpe la..leh kangkang2..pompuan??

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...