Subscribe Twitter

Monday, October 7, 2013

Besday me & hubby

Besday dah lepas 2 bulan yg lalu yer..#harap maklum#..tapiii aku tak kira nk citer jgk kat dlm blog suam2 kuku ai ni..takpe2 citer sendiri baca sendiri..gelak sendiri..saiko kannn...miahahaha..tahun ni tak brapa nk romantik sgt mcm besday last year..huhuhuhu....besday time raya ni mmg tak fun langsung weyy..duit dah habis spend utk raya..so, celebrate gitew2 jer...tapi tetap lar celebrate hokey...berani tak celebrate besday aku!! hahahaha..


Eh ada mungaaaa larr...sekuntum jerr?..bapak lilin pun ada skli..
ok larrr..kira romantik jgk larkan..tp disbbkan ada 2 org budak keledek ngn keladi yg tk reti nk duduk diam tu..habis moment2 romantik kitaorg tu bertukar menjadi moment 'pasar borong selayang'..aku skrg ni mmg mood pasar borong jer..bukan sbb aku rajin kepasar kerr...tp disbbkan lately ni opis aku dah mcm pasar borong pagi yg basah2 tu...mali..mali..3 longngok sapuloh linggit..ikan segar..ikan mulahh..beli sekilo dapat sekilo..haaa lebih kurang mcm tu lar bisingnya..sampaikan aku balik rumahpun masih terdengar2 lagi suara dorang tu!! haaaaa penyakit ni..



MOTIF?


Sedappp...

tak sedappp..


Akukan poyoosss..mesti lar nk ambik gambar sendiri banyak2..kalau tk bergambar bukan aku lar tu..eh blogger mmg macam tu lar kot..sebelum makan ambik gambar..lepas makan ambik gambar..dlm keta ambik gambar..so, seandainya camera HP ni rosak..takde makna lar HP ni bagi aku..nak usung DSLR tu kesana sini mmg tak larrrkan...kuikuikui


Masa lunch time..bos pulak belanja kat chilis..ohmypeveretplace..skli dgn my buddy #wai kuan#reen#sofi..by the way thankss uollss..tak pernah lupa besday ai..touching gitew :p..



Chilis semua sedap...takde yg tak sedap..exspecially dia punya 'kentanglenyek' tu..


Sweet n sedap kek ni..mmg sedapp..


Kisah besday en suami lagi romantik..aka tragis..tragis dek sebab sikakak yg tak blh simpan rahsia...aku plan nk buat suprise bila en suami balik kerja mlm tu..tutup lampu..nyorok balik pintu..bawak kek ngn lilin..supriseeeeee!!..tapiiiiii..awal2 lagi si kakak dah pecah rahsia..dia call bapaknya cakap...

Abie..ummi ada beli kek kecik2..nanti abbie balik kita nk nyorok kat pintu..nk kejutkan abie..
haaaa..melopong aku dengar..yg kakak bagitahu abie kenapa??? dah namanyapun surprise..ishhhhhh geram jerkan!!



Kek of coz from Wondermilk..
Disebabkan plan dh terbongkar..en suami balik tersenyum2 dari pagar lagi..so, kekdahnya takyah lar kita nak nyorok2 yer..kita letak jer kek tu atas meja..then pasang lilin..pastu yg tiupnya bebudak 2 ni..
haisshh kakak..lagi kita cakap rahsia..lagi excited dia nk citer..kalah kiah propa!
Lastnya..we siap2 gi dinner kat luar jer..habis citer..

14 August & 21 August..tahun biar lar rahsia..aceehhh, rahsia lar sgtttt!!
Alhamdulillah, Ya Allah, syukur padaMu terhadap usia yang telah Engkau berikan padaku. Terima kasih atas segala nikmat yang telah Kau berikan. Terima kasih untuk setiap dugaan dan ujian yang telah Engkau turunkan terhadapku. Sesungguhnya terlalu banyak yang telah Engkau berikan padaku, namun terlalu sedikit pengabdianku terhadapMu. Ampunkanlah aku Ya Allah. Aku hanyalah hambaMu yang dhaif dan lemah. Adakalanya aku tewas dengan godaan yang melanda. Namun, dengan limpah rahmatMu, Engkau masih memberiku peluang mencari redhaMu. Terima kasih Ya Allah
Terima kasih mak ayah kerana telah melahirkan dan menjaga aku sejak dari kecil hingga dewasa begini.
Amin2

2 comments:

ameris said...

lawak tul citer bday lu nie tes..

mak lagenda said...

keh keh keh..anak2 mmg x leh nk simpan rahsia kan..suka kantoikan projek kitew! Cisss..

Post a Comment

Monday, October 7, 2013

Besday me & hubby

Posted by GOLD FINGER at Monday, October 07, 2013
Besday dah lepas 2 bulan yg lalu yer..#harap maklum#..tapiii aku tak kira nk citer jgk kat dlm blog suam2 kuku ai ni..takpe2 citer sendiri baca sendiri..gelak sendiri..saiko kannn...miahahaha..tahun ni tak brapa nk romantik sgt mcm besday last year..huhuhuhu....besday time raya ni mmg tak fun langsung weyy..duit dah habis spend utk raya..so, celebrate gitew2 jer...tapi tetap lar celebrate hokey...berani tak celebrate besday aku!! hahahaha..


Eh ada mungaaaa larr...sekuntum jerr?..bapak lilin pun ada skli..
ok larrr..kira romantik jgk larkan..tp disbbkan ada 2 org budak keledek ngn keladi yg tk reti nk duduk diam tu..habis moment2 romantik kitaorg tu bertukar menjadi moment 'pasar borong selayang'..aku skrg ni mmg mood pasar borong jer..bukan sbb aku rajin kepasar kerr...tp disbbkan lately ni opis aku dah mcm pasar borong pagi yg basah2 tu...mali..mali..3 longngok sapuloh linggit..ikan segar..ikan mulahh..beli sekilo dapat sekilo..haaa lebih kurang mcm tu lar bisingnya..sampaikan aku balik rumahpun masih terdengar2 lagi suara dorang tu!! haaaaa penyakit ni..



MOTIF?


Sedappp...

tak sedappp..


Akukan poyoosss..mesti lar nk ambik gambar sendiri banyak2..kalau tk bergambar bukan aku lar tu..eh blogger mmg macam tu lar kot..sebelum makan ambik gambar..lepas makan ambik gambar..dlm keta ambik gambar..so, seandainya camera HP ni rosak..takde makna lar HP ni bagi aku..nak usung DSLR tu kesana sini mmg tak larrrkan...kuikuikui


Masa lunch time..bos pulak belanja kat chilis..ohmypeveretplace..skli dgn my buddy #wai kuan#reen#sofi..by the way thankss uollss..tak pernah lupa besday ai..touching gitew :p..



Chilis semua sedap...takde yg tak sedap..exspecially dia punya 'kentanglenyek' tu..


Sweet n sedap kek ni..mmg sedapp..


Kisah besday en suami lagi romantik..aka tragis..tragis dek sebab sikakak yg tak blh simpan rahsia...aku plan nk buat suprise bila en suami balik kerja mlm tu..tutup lampu..nyorok balik pintu..bawak kek ngn lilin..supriseeeeee!!..tapiiiiii..awal2 lagi si kakak dah pecah rahsia..dia call bapaknya cakap...

Abie..ummi ada beli kek kecik2..nanti abbie balik kita nk nyorok kat pintu..nk kejutkan abie..
haaaa..melopong aku dengar..yg kakak bagitahu abie kenapa??? dah namanyapun surprise..ishhhhhh geram jerkan!!



Kek of coz from Wondermilk..
Disebabkan plan dh terbongkar..en suami balik tersenyum2 dari pagar lagi..so, kekdahnya takyah lar kita nak nyorok2 yer..kita letak jer kek tu atas meja..then pasang lilin..pastu yg tiupnya bebudak 2 ni..
haisshh kakak..lagi kita cakap rahsia..lagi excited dia nk citer..kalah kiah propa!
Lastnya..we siap2 gi dinner kat luar jer..habis citer..

14 August & 21 August..tahun biar lar rahsia..aceehhh, rahsia lar sgtttt!!
Alhamdulillah, Ya Allah, syukur padaMu terhadap usia yang telah Engkau berikan padaku. Terima kasih atas segala nikmat yang telah Kau berikan. Terima kasih untuk setiap dugaan dan ujian yang telah Engkau turunkan terhadapku. Sesungguhnya terlalu banyak yang telah Engkau berikan padaku, namun terlalu sedikit pengabdianku terhadapMu. Ampunkanlah aku Ya Allah. Aku hanyalah hambaMu yang dhaif dan lemah. Adakalanya aku tewas dengan godaan yang melanda. Namun, dengan limpah rahmatMu, Engkau masih memberiku peluang mencari redhaMu. Terima kasih Ya Allah
Terima kasih mak ayah kerana telah melahirkan dan menjaga aku sejak dari kecil hingga dewasa begini.
Amin2

2 comments on "Besday me & hubby"

ameris on October 7, 2013 at 8:39 AM said...

lawak tul citer bday lu nie tes..

mak lagenda on October 8, 2013 at 4:27 PM said...

keh keh keh..anak2 mmg x leh nk simpan rahsia kan..suka kantoikan projek kitew! Cisss..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...