Subscribe Twitter

Saturday, September 13, 2014

Birthday 2014 - Ms & Mr GF

Sebelum citer ni basi sampai 2..3 bulan..cepat2 nk citer kat sini..

Honestly..dah tua2 ni malas pulak nk gi celebrate besday ker anniversary ker..tambah pulak tgh memboyottt ni..tp kalau org nk celebrate jgk..ai is redhooooo jer..
14 Aug hari tu..pagi2 lagi aku dah dapat call dari tah sapa2 tah tanya direction nk gi opis aku..
aku tanya ni sapa? nk buat apa? ooo saya nak hantar bunga..tp tak tahu alamat ni kat mana? Motif sangatkannn..3..4 kali call sesat tk jumpa..rasa nk lempang lempang jer!!
Aku terus call husband..u ada hantar bunga ker? u suruh lar dia balik takyah hantar !! 3..4 kali dah call i tanya jalan..ape ker teruk sgt service kedai florist ni!! T___T off phone terusss...
Hahhaha..Sentap! Emo gilerr..nk pulak time2 preggy ni..hormon tk berapa nk stabilkannn..
Sampai skrg aku tak usikpun coklat tu..merajuk ker apa akupun tak paham ngn diri aku sendiri..ckp tima kasih kat husbandpun tidak..miahahahaha..abaikannn ibu mengandung ini..;)
♡ Thank you so much bie ♡




Seperti biasa kalau besday jatuh hari kerja..lunch time mesti ada org nk belanja..auuwww..sayang uolls ketat2..yg specialnya boleh pilih nk lunch kat mana..nk makan apa..
Cake ni sedap sangattt..sila lar order kalau gi makan kat bubba gam.
♡ thank u sofi n wai kuan ♡


ni lagi satu vonggokkk kay..kek tu baru makan suku jer..pastu nk tapau lar..tgk lar caner dorang bungkus..mcm bungkus roti canai..habis hancur kek tu..kot yer pun tk nak bagi cair tk perlu lar ko benam2kan kek tu..letak lar dlm bekas pastu luar bekas tu letak ais..mcm baskin robin tu.
Patah hati kak ton dari pagi lagi!!



21 Aug besday my sleeping partner pulak, keluar dinner jer mlm tu..gi makan makanan paveret dia..layan jer
This year aku dah siap beli hadiah awal2 lagi..macam kena jer timing jam lamanya tu rosak..sengaja nk pekena ai time2 raya ni..kalau aku tk belipun sure dia beli sendiri sbb ni spesis tk blh hidup kalau tk pakai jam..so belum sampai hari besday dah rasmi jam ni masa raya..sukahati larr..


Comey jer kakak lukis..card tu mcm biasalar aku beli on behalf anak2..
Ummi...comel tak baby?
Yang mana baby?
Yang hijau ni...
hahhahahaha..comel sangatt..



Ini pulak another besday party..buat kat opis, tak habis2 lagi..hehe..malunya ai dh tua2 nk tiopp lilin..pastu ramai2 nyanyi lagu happy besday..ko adooo? Hahhahaahha

Anyway thank you so much sapa yg wish besday kat facebook..whatapp..msg..call..
sayang uolls banyak2《♡》


10 comments:

ameris said...

comei je gambar lu dgn kek tu tes... bila due ni??

Nory Zoulkefle said...

besday sleeping partner akak sama ngan besday sleeping partner nory larr..hehe..

syioknyer kak dapat hadiah best2 bunga n coklat..
dapat makan free plak tu..
sonok baby dalam perut dpt mkan macam2..hehe

GOLD FINGER said...

12 dec tess

GOLD FINGER said...

Ha yer ke sama...hehe..kebetulan plk..happy belated besday

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

assalam sis,
salam perkenalan..
haah la betui cakap nory..kek hancus dlm ais tu memang nam SODAP bebenor :)

ieza ashaari said...

Happy birthday kak. Bibik tak celebrate sama ke? Bahaha.

Mak lagenda said...

Apa ni kak jah..apa ni..?? jgn arr emo2. Tak syomel tauuu!!

Thihi..apapun, kak jah..hapi belated besday k. Smoga dimurahkan rejeki dan dipanjangkan umo.

GOLD FINGER said...

Tq mak..emosi mak boyot2 ni

::EIDA:: said...

lama tak jenguk akak kat sini.. happy belated besday akakk..... ida nmpk besdaygurl macam dah kurussss.. wahh syok ahhhhh !! ~

Anonymous said...

I nk sujud syukor u tak letak video hazabedah I nyanyi lagu besday u.....hahhaha


yang terkomen lebih lebih....piyah yg ayu

Post a Comment

Saturday, September 13, 2014

Birthday 2014 - Ms & Mr GF

Posted by GOLD FINGER at Saturday, September 13, 2014
Sebelum citer ni basi sampai 2..3 bulan..cepat2 nk citer kat sini..

Honestly..dah tua2 ni malas pulak nk gi celebrate besday ker anniversary ker..tambah pulak tgh memboyottt ni..tp kalau org nk celebrate jgk..ai is redhooooo jer..
14 Aug hari tu..pagi2 lagi aku dah dapat call dari tah sapa2 tah tanya direction nk gi opis aku..
aku tanya ni sapa? nk buat apa? ooo saya nak hantar bunga..tp tak tahu alamat ni kat mana? Motif sangatkannn..3..4 kali call sesat tk jumpa..rasa nk lempang lempang jer!!
Aku terus call husband..u ada hantar bunga ker? u suruh lar dia balik takyah hantar !! 3..4 kali dah call i tanya jalan..ape ker teruk sgt service kedai florist ni!! T___T off phone terusss...
Hahhaha..Sentap! Emo gilerr..nk pulak time2 preggy ni..hormon tk berapa nk stabilkannn..
Sampai skrg aku tak usikpun coklat tu..merajuk ker apa akupun tak paham ngn diri aku sendiri..ckp tima kasih kat husbandpun tidak..miahahahaha..abaikannn ibu mengandung ini..;)
♡ Thank you so much bie ♡




Seperti biasa kalau besday jatuh hari kerja..lunch time mesti ada org nk belanja..auuwww..sayang uolls ketat2..yg specialnya boleh pilih nk lunch kat mana..nk makan apa..
Cake ni sedap sangattt..sila lar order kalau gi makan kat bubba gam.
♡ thank u sofi n wai kuan ♡


ni lagi satu vonggokkk kay..kek tu baru makan suku jer..pastu nk tapau lar..tgk lar caner dorang bungkus..mcm bungkus roti canai..habis hancur kek tu..kot yer pun tk nak bagi cair tk perlu lar ko benam2kan kek tu..letak lar dlm bekas pastu luar bekas tu letak ais..mcm baskin robin tu.
Patah hati kak ton dari pagi lagi!!



21 Aug besday my sleeping partner pulak, keluar dinner jer mlm tu..gi makan makanan paveret dia..layan jer
This year aku dah siap beli hadiah awal2 lagi..macam kena jer timing jam lamanya tu rosak..sengaja nk pekena ai time2 raya ni..kalau aku tk belipun sure dia beli sendiri sbb ni spesis tk blh hidup kalau tk pakai jam..so belum sampai hari besday dah rasmi jam ni masa raya..sukahati larr..


Comey jer kakak lukis..card tu mcm biasalar aku beli on behalf anak2..
Ummi...comel tak baby?
Yang mana baby?
Yang hijau ni...
hahhahahaha..comel sangatt..



Ini pulak another besday party..buat kat opis, tak habis2 lagi..hehe..malunya ai dh tua2 nk tiopp lilin..pastu ramai2 nyanyi lagu happy besday..ko adooo? Hahhahaahha

Anyway thank you so much sapa yg wish besday kat facebook..whatapp..msg..call..
sayang uolls banyak2《♡》


10 comments on "Birthday 2014 - Ms & Mr GF"

ameris on September 15, 2014 at 1:18 PM said...

comei je gambar lu dgn kek tu tes... bila due ni??

Nory Zoulkefle on September 15, 2014 at 3:55 PM said...

besday sleeping partner akak sama ngan besday sleeping partner nory larr..hehe..

syioknyer kak dapat hadiah best2 bunga n coklat..
dapat makan free plak tu..
sonok baby dalam perut dpt mkan macam2..hehe

GOLD FINGER on September 15, 2014 at 11:54 PM said...

12 dec tess

GOLD FINGER on September 15, 2014 at 11:55 PM said...

Ha yer ke sama...hehe..kebetulan plk..happy belated besday

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH on September 17, 2014 at 3:58 PM said...

assalam sis,
salam perkenalan..
haah la betui cakap nory..kek hancus dlm ais tu memang nam SODAP bebenor :)

ieza ashaari on September 18, 2014 at 9:24 AM said...

Happy birthday kak. Bibik tak celebrate sama ke? Bahaha.

Mak lagenda on September 18, 2014 at 11:20 AM said...

Apa ni kak jah..apa ni..?? jgn arr emo2. Tak syomel tauuu!!

Thihi..apapun, kak jah..hapi belated besday k. Smoga dimurahkan rejeki dan dipanjangkan umo.

GOLD FINGER on September 18, 2014 at 4:22 PM said...

Tq mak..emosi mak boyot2 ni

::EIDA:: on September 20, 2014 at 10:07 PM said...

lama tak jenguk akak kat sini.. happy belated besday akakk..... ida nmpk besdaygurl macam dah kurussss.. wahh syok ahhhhh !! ~

Anonymous said...

I nk sujud syukor u tak letak video hazabedah I nyanyi lagu besday u.....hahhaha


yang terkomen lebih lebih....piyah yg ayu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...