Subscribe Twitter

Wednesday, September 24, 2014

KOSMO ~ Reunion keluarga waris Alang Rabu



Hari tu kite masuk newpaper wakk. Mihahahaha..poyo sgt kann..

Alang Rabu tu Atok kepada arwah opah aku..pahamm ker..tk paham tkpe sbb aku sendiripun tak paham salahsilah waris Alang Rabu ni..T____T.
Ni side mak aku..mak jer yg kenal ramai..kitaorg semak2 jer kat situ, memeriahkan majlis..hahaha..ramai giler sedara mara yg datang..nk dekat 600 org..dah mcm kenduri kawin.
Dorang buat kat area umah mak aku..pasang khemah..masak gotong royong. Memang havoc lar sampai wartawanpun datang..nasib tk masuk tv jer..kalau tak famoss iolls :○


KOSMO ~ 29 Aug 2014 


Yang bergambar tu separuh jer..tu semua giler glamour..haha..yg tua2 semua duk bawah khemah tk kosa nk bergambo..sembang lagi baguih..ni cucu..ni anak menantu..tu cicit..
bila dah habis event tu mak aku citer, ada sedara nk berbesan ngn mak aku..duk berkenan ngn adik aku yg kat uitm tu..hehe..
Adik aku...eeeeeeeee..tak nakkkk..tak nak makk..kahkahkah

ok tu jer nk citer..


1 comments:

::EIDA:: said...

wahh kurlasss.. heeeeeeeeeee ~

Post a Comment

Wednesday, September 24, 2014

KOSMO ~ Reunion keluarga waris Alang Rabu

Posted by GOLD FINGER at Wednesday, September 24, 2014


Hari tu kite masuk newpaper wakk. Mihahahaha..poyo sgt kann..

Alang Rabu tu Atok kepada arwah opah aku..pahamm ker..tk paham tkpe sbb aku sendiripun tak paham salahsilah waris Alang Rabu ni..T____T.
Ni side mak aku..mak jer yg kenal ramai..kitaorg semak2 jer kat situ, memeriahkan majlis..hahaha..ramai giler sedara mara yg datang..nk dekat 600 org..dah mcm kenduri kawin.
Dorang buat kat area umah mak aku..pasang khemah..masak gotong royong. Memang havoc lar sampai wartawanpun datang..nasib tk masuk tv jer..kalau tak famoss iolls :○


KOSMO ~ 29 Aug 2014 


Yang bergambar tu separuh jer..tu semua giler glamour..haha..yg tua2 semua duk bawah khemah tk kosa nk bergambo..sembang lagi baguih..ni cucu..ni anak menantu..tu cicit..
bila dah habis event tu mak aku citer, ada sedara nk berbesan ngn mak aku..duk berkenan ngn adik aku yg kat uitm tu..hehe..
Adik aku...eeeeeeeee..tak nakkkk..tak nak makk..kahkahkah

ok tu jer nk citer..


1 comments on "KOSMO ~ Reunion keluarga waris Alang Rabu"

::EIDA:: on October 10, 2014 at 9:06 AM said...

wahh kurlasss.. heeeeeeeeeee ~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...