Subscribe Twitter

Monday, September 10, 2012

Open House 2 hari 2 malam..


Actually bukan lar open house sangat..gathering with kengkawan jer..last year mmg close house..sorangpun  aku tak jemput datang beraya..tapi tahun ni, dgn ikhlas aku menjemput dorang semua..tapi ada jgk yg mungkir janji..ni semua tak follow slogan merdeka kita tahun ni.."Janji Ditepati"..hahahha..tapi takpe lar..takkan kita nk paksa2 pulak..maybe ada hal yg tak blh dielakkan..kalau panjang umur, next raya i invite lagi kay...

Day 1 - Friday Nite @ 8.00 pm

Ambik halfday semata nak masak..besenteng lengan sambil dibantu bibik..eh salah..aku membantu bibiks sebenarnya..huahuahua..bibik ni dah 5 taun duk ngn aku..dia dah lagi terror masak dari aku..tu sebab aku tak pernah buat entry masak2..hancusss..tetamu malam tu geng2 mingle aku..(datin, kak siti, kak hani, Roy & Siti )..dan kengkawan opis si somi..total tetamu dlm 25 org camtu..pakinson jgk lar nk mengagak masak ni..takut tak cukup..but, Alhamdullillah..makanan semua cukup..





MENU

Nasi Lemak dan accessories
Sambal Ikan bilis
Rendang Daging
Spagetti
Ubi Rebus
Desert + Fruitsss
Biskuitt raye larr




Outdoor ada 3 meja..lepas makan kat dalam layan biskut raya plk kat luar..


 Tetamu yg sempat disnapkan..eh, asal korang tgk aku mkn ni?? tuan tanah baru terasa lapar..hahahha


 Punya lar dasatnya bergosip..sampai serius cam tu kak siti oitt..masa ni dah kui 11.30 mlm kot..memula bibik buat kopi O panas..habis kopi setekoii, request teh tarik mamak dari kak siti plk..standard we all geng mingle2 ni..tak kira rumah sesapa..mmg ada turn buat air panas..huahua..yg always jadi mangsa kak siti larr...teh tarik dia terbaik dari ladang..bila dah pekena kopi tu..menjadi2 bersembang..bapak2 kat luar..smoking area..mak2 kat dlm sbb nk aircond..hehehe..
cube teka anak2 pulak buat apa??

-

-

-

-

-

-

-

-

v


 


HAHAHHAHAHA
Anak2 ambik port masing2 utk tido..letih menunggu mak pak yg tak henti bersembang...tp dorang sporting coz every year mmg cam gini..kalau tak sampai 1..2 pagi jangan mimpi nk bersurai..

THANKS u olls

3 comments:

Mak Lagenda said...

Berburak smpi lebam mcm 2 mmg best GF..tmbh lg best kalo laki sekepala n anak2 x merengek buat psl nk blk cpt. Hihihi

GOLD FINGER said...

hahahaha..mmg lebam..

ameris said...

sori la tes, gua xleh dtg.

Post a Comment

Monday, September 10, 2012

Open House 2 hari 2 malam..

Posted by GOLD FINGER at Monday, September 10, 2012

Actually bukan lar open house sangat..gathering with kengkawan jer..last year mmg close house..sorangpun  aku tak jemput datang beraya..tapi tahun ni, dgn ikhlas aku menjemput dorang semua..tapi ada jgk yg mungkir janji..ni semua tak follow slogan merdeka kita tahun ni.."Janji Ditepati"..hahahha..tapi takpe lar..takkan kita nk paksa2 pulak..maybe ada hal yg tak blh dielakkan..kalau panjang umur, next raya i invite lagi kay...

Day 1 - Friday Nite @ 8.00 pm

Ambik halfday semata nak masak..besenteng lengan sambil dibantu bibik..eh salah..aku membantu bibiks sebenarnya..huahuahua..bibik ni dah 5 taun duk ngn aku..dia dah lagi terror masak dari aku..tu sebab aku tak pernah buat entry masak2..hancusss..tetamu malam tu geng2 mingle aku..(datin, kak siti, kak hani, Roy & Siti )..dan kengkawan opis si somi..total tetamu dlm 25 org camtu..pakinson jgk lar nk mengagak masak ni..takut tak cukup..but, Alhamdullillah..makanan semua cukup..





MENU

Nasi Lemak dan accessories
Sambal Ikan bilis
Rendang Daging
Spagetti
Ubi Rebus
Desert + Fruitsss
Biskuitt raye larr




Outdoor ada 3 meja..lepas makan kat dalam layan biskut raya plk kat luar..


 Tetamu yg sempat disnapkan..eh, asal korang tgk aku mkn ni?? tuan tanah baru terasa lapar..hahahha


 Punya lar dasatnya bergosip..sampai serius cam tu kak siti oitt..masa ni dah kui 11.30 mlm kot..memula bibik buat kopi O panas..habis kopi setekoii, request teh tarik mamak dari kak siti plk..standard we all geng mingle2 ni..tak kira rumah sesapa..mmg ada turn buat air panas..huahua..yg always jadi mangsa kak siti larr...teh tarik dia terbaik dari ladang..bila dah pekena kopi tu..menjadi2 bersembang..bapak2 kat luar..smoking area..mak2 kat dlm sbb nk aircond..hehehe..
cube teka anak2 pulak buat apa??

-

-

-

-

-

-

-

-

v


 


HAHAHHAHAHA
Anak2 ambik port masing2 utk tido..letih menunggu mak pak yg tak henti bersembang...tp dorang sporting coz every year mmg cam gini..kalau tak sampai 1..2 pagi jangan mimpi nk bersurai..

THANKS u olls

3 comments on "Open House 2 hari 2 malam.."

Mak Lagenda on September 11, 2012 at 9:32 AM said...

Berburak smpi lebam mcm 2 mmg best GF..tmbh lg best kalo laki sekepala n anak2 x merengek buat psl nk blk cpt. Hihihi

GOLD FINGER on September 11, 2012 at 9:49 PM said...

hahahaha..mmg lebam..

ameris on September 13, 2012 at 8:43 AM said...

sori la tes, gua xleh dtg.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...