Subscribe Twitter

Friday, September 21, 2012

Drama Adam dan Hawa

Sempena cuti bergaji ni..aku duk umah mengadap muka bibik..bibik plk mengadap muka aku..huhh bohhhsaann..maka, mencarilar aktiviti yg bersesuaian dgn tahap kesihatan aku ni...apa lagikan..mengadap lappy sambil baring..duduk..menirap..bersila..bersimpuh..mcm2 aksi lar..penyudahnya menonton drama adam dan hawa ni sampai lebam..ulang..3..4 kali..tanjattt gergurl..aoran ajis yg berlakon..hahahah...novel pun dah khatam...yg geramnya dah sampai terlepas ke episod 16 aku cuba memujuk si somi tukar ke astro beyond ni..harammm tak dilayannya jgk...hissshhh pakcik ni..makan hati pulak ehh! sib baik lar ada Adik Hensem ni tolong upload tetiap hari drama tu..dapat lar jgk aku tgk walaupun terlewat satu hari dari astro..


Novel asal..dan sebelah lagi novel cetakan baru..
lain feel baca novel compare to drama..feeling terlebih sikit tgk drama..maklumlar heronya aoran ajis..adoiii bergetar jiwa raga mak jemah tgk aoran ajis jadi abang pilot...* murka sang somi kalau baca ni * hahhahah

Bie..bie..kawan I tu dia pakai astro beyond..di kata best giler kalau tgk bola..kaki Roney tu dah mcm nk terkeluar keluar dari tv..jom lar kita tukar beyond..u blh nampak sebijik2 player MU tu nanti..

oooo..bukan ker sbb u nk tgk..sapa nama mamat singapore tu??
* elehhhh! buat2 lupa plk nama aoran ajis ku*

Sentappp..hentak2 kaki ni..dulupun sama, nak ajak tgk ombak rindu sampai kesudah tak dilayan..rasanya mmg semua somi2 ni tercabar dgn ketampanan dan keromantikan aoran ajis ni..maklumlar bini2 semua cam hesteria kalau tgk lakonan aoran ajis ni..ketap2 bibir you!! selagi tak habis drama tu hari2 merebut remote tv..huahuahua...
actuallykan bie, u lagi hensem dari aoran ajis tu...sambil kuis2 bahu...mata ke atas!!



Eh..sebenarnya bukan sbb aoran ajis jer aku tgk drama ni..tapi coz semua pelakonnya hebat2 belaka..terutamanya si manehh ni..Nadiya Nisaa..ohsemm! lagipun dah tahu jalan citer drama ni..happy ending..so, tergedik lebih sikit lar nk tgk novel ni didramakan....tapi yg makan hatinya, kenapa lar bukan tv3 ker..tv9 ker..yg tayang citer ni? kenapa Astro ?? pastu sengaja astro ni kan tayang kat Mustika HD...nk suh org langan beyond lar tu..*ampunnnnn astro* hahahha

3 comments:

Mama Gee said...

mama jer belum menyakit demam adam & hawa ni...hehee...nnti citer dh abes br terhegeh2 nk tgk....

GOLD FINGER said...

Nanti mama dah tgk..confirm demam jiwa raga...hahaha

Mak Lagenda said...

mak xde HD..ahahaha.

Post a Comment

Friday, September 21, 2012

Drama Adam dan Hawa

Posted by GOLD FINGER at Friday, September 21, 2012
Sempena cuti bergaji ni..aku duk umah mengadap muka bibik..bibik plk mengadap muka aku..huhh bohhhsaann..maka, mencarilar aktiviti yg bersesuaian dgn tahap kesihatan aku ni...apa lagikan..mengadap lappy sambil baring..duduk..menirap..bersila..bersimpuh..mcm2 aksi lar..penyudahnya menonton drama adam dan hawa ni sampai lebam..ulang..3..4 kali..tanjattt gergurl..aoran ajis yg berlakon..hahahah...novel pun dah khatam...yg geramnya dah sampai terlepas ke episod 16 aku cuba memujuk si somi tukar ke astro beyond ni..harammm tak dilayannya jgk...hissshhh pakcik ni..makan hati pulak ehh! sib baik lar ada Adik Hensem ni tolong upload tetiap hari drama tu..dapat lar jgk aku tgk walaupun terlewat satu hari dari astro..


Novel asal..dan sebelah lagi novel cetakan baru..
lain feel baca novel compare to drama..feeling terlebih sikit tgk drama..maklumlar heronya aoran ajis..adoiii bergetar jiwa raga mak jemah tgk aoran ajis jadi abang pilot...* murka sang somi kalau baca ni * hahhahah

Bie..bie..kawan I tu dia pakai astro beyond..di kata best giler kalau tgk bola..kaki Roney tu dah mcm nk terkeluar keluar dari tv..jom lar kita tukar beyond..u blh nampak sebijik2 player MU tu nanti..

oooo..bukan ker sbb u nk tgk..sapa nama mamat singapore tu??
* elehhhh! buat2 lupa plk nama aoran ajis ku*

Sentappp..hentak2 kaki ni..dulupun sama, nak ajak tgk ombak rindu sampai kesudah tak dilayan..rasanya mmg semua somi2 ni tercabar dgn ketampanan dan keromantikan aoran ajis ni..maklumlar bini2 semua cam hesteria kalau tgk lakonan aoran ajis ni..ketap2 bibir you!! selagi tak habis drama tu hari2 merebut remote tv..huahuahua...
actuallykan bie, u lagi hensem dari aoran ajis tu...sambil kuis2 bahu...mata ke atas!!



Eh..sebenarnya bukan sbb aoran ajis jer aku tgk drama ni..tapi coz semua pelakonnya hebat2 belaka..terutamanya si manehh ni..Nadiya Nisaa..ohsemm! lagipun dah tahu jalan citer drama ni..happy ending..so, tergedik lebih sikit lar nk tgk novel ni didramakan....tapi yg makan hatinya, kenapa lar bukan tv3 ker..tv9 ker..yg tayang citer ni? kenapa Astro ?? pastu sengaja astro ni kan tayang kat Mustika HD...nk suh org langan beyond lar tu..*ampunnnnn astro* hahahha

3 comments on "Drama Adam dan Hawa"

Mama Gee on September 22, 2012 at 10:21 AM said...

mama jer belum menyakit demam adam & hawa ni...hehee...nnti citer dh abes br terhegeh2 nk tgk....

GOLD FINGER on September 22, 2012 at 9:11 PM said...

Nanti mama dah tgk..confirm demam jiwa raga...hahaha

Mak Lagenda on September 25, 2012 at 9:33 AM said...

mak xde HD..ahahaha.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...