Subscribe Twitter

Tuesday, March 5, 2013

Baju Murah di Kenanga

Korang nk cepat ni..tak sempat nk buat karangan panjang2..hari tu aku pergi  KENANGA..giler monkey lar baju kat situ..murah2..aku rembat 10 helai..salah satunya, baju ngn kain kat bawah ni..aku pakai gi wedding..actually aku ni tak brapa nk redha sgt pakai pesen peplum ni..al maklum lar gemuk..pendek plk lagiii..sangat2 serama aka ayam katik..haaaaaaaa korang iyee kan jer yer....kecik hati aku..


untuk tidak menampakkan keSERAMAannya..akupun pakai lar high hill yg berinci2..jalanpun dah rasa nk terterap kedepan jerrrr..ni kalau jatuh sumpah aku buang jer kasut tu..hahahhaha....hamboiiiiii..



 Bermotif sungguh aku nk letak gambar 2..3 keping..padahal baju yg sama jer..miahahaha

Murah weii..tapi kena beli borong lar..baju tu RM25 jer..kain plk RM19..kakak aku ingat aku beli kat butik datin2 tu..ai mmg pakai apapun nampak mcm datin..miowwww...nah mangkuk..sila muntah !!! ni dapat murah sbb tumpang harga pemborong yg kebetulan ada kat situ..kitaorg beramah mesra dgn kakak tu then dapat tumpang sekaki..kuikuikui..Aku suke giler kain tu..harus lar beli banyak2 color..baju2 lain tak sempat nk snap..nanti aku pakai..aku tempek sini..skrg aku SUPERMAK..multitasking!! semua benda nk kena buatt..nk update blog pun tak sempat..ni curi time homework anak2 aku..

Bye uollsss...ia lap u..ada sesapa nk jadi bibik ai..harga boleh rundinggg...


9 comments:

ameris said...

tes, nak gi kenanga ajak la aku skali.
bole share2 dapat rege murah.
aku ada penah pegi skali tp kena beli byk baru dpt rege murah...

Mak lagenda said...

mak datin gitu kao yea GF..hehehe. Mak pun sama..tingin nak pki Peplum tp seram rasa nakk pakai.. Huhuhu..

GOLD FINGER said...

tes, boleh2..jom kita pg gether2

Mak, peplum ni org kurus tinggi comel ler..

Amanda Suria said...

SA ada peplum ni...tp lom beli skit A line tu...ntah bila nak pi beli...hehehehe...

Mila Ahmad said...

x nampak pendek pun kak....

::EIDA:: said...

ida suka jugakkkkkkkkkk g kenangaaaa............. boleh jadik gila g sane! miahahhaaa

Nory Zoulkefle said...

nory gi kenanga , balik tangan kosong je..
sebabbb...


Kenanga tutup, cuti raya cina..puihhh..
stresss tak dpt shopping...hahaha

nadia said...

kakkkk, nanti kita pegi kenanga together2 ok.
boleh beli angkat dozennn terusss semua kannn :p

GOLD FINGER said...

nadia..nory..ieda..nanti kita gi secara berjamaah..kay

Post a Comment

Tuesday, March 5, 2013

Baju Murah di Kenanga

Posted by GOLD FINGER at Tuesday, March 05, 2013
Korang nk cepat ni..tak sempat nk buat karangan panjang2..hari tu aku pergi  KENANGA..giler monkey lar baju kat situ..murah2..aku rembat 10 helai..salah satunya, baju ngn kain kat bawah ni..aku pakai gi wedding..actually aku ni tak brapa nk redha sgt pakai pesen peplum ni..al maklum lar gemuk..pendek plk lagiii..sangat2 serama aka ayam katik..haaaaaaaa korang iyee kan jer yer....kecik hati aku..


untuk tidak menampakkan keSERAMAannya..akupun pakai lar high hill yg berinci2..jalanpun dah rasa nk terterap kedepan jerrrr..ni kalau jatuh sumpah aku buang jer kasut tu..hahahhaha....hamboiiiiii..



 Bermotif sungguh aku nk letak gambar 2..3 keping..padahal baju yg sama jer..miahahaha

Murah weii..tapi kena beli borong lar..baju tu RM25 jer..kain plk RM19..kakak aku ingat aku beli kat butik datin2 tu..ai mmg pakai apapun nampak mcm datin..miowwww...nah mangkuk..sila muntah !!! ni dapat murah sbb tumpang harga pemborong yg kebetulan ada kat situ..kitaorg beramah mesra dgn kakak tu then dapat tumpang sekaki..kuikuikui..Aku suke giler kain tu..harus lar beli banyak2 color..baju2 lain tak sempat nk snap..nanti aku pakai..aku tempek sini..skrg aku SUPERMAK..multitasking!! semua benda nk kena buatt..nk update blog pun tak sempat..ni curi time homework anak2 aku..

Bye uollsss...ia lap u..ada sesapa nk jadi bibik ai..harga boleh rundinggg...


9 comments on "Baju Murah di Kenanga"

ameris on March 6, 2013 at 8:27 AM said...

tes, nak gi kenanga ajak la aku skali.
bole share2 dapat rege murah.
aku ada penah pegi skali tp kena beli byk baru dpt rege murah...

Mak lagenda on March 6, 2013 at 9:36 AM said...

mak datin gitu kao yea GF..hehehe. Mak pun sama..tingin nak pki Peplum tp seram rasa nakk pakai.. Huhuhu..

GOLD FINGER on March 6, 2013 at 1:42 PM said...

tes, boleh2..jom kita pg gether2

Mak, peplum ni org kurus tinggi comel ler..

Amanda Suria on March 6, 2013 at 2:10 PM said...

SA ada peplum ni...tp lom beli skit A line tu...ntah bila nak pi beli...hehehehe...

Mila Ahmad on March 6, 2013 at 2:36 PM said...

x nampak pendek pun kak....

::EIDA:: on March 6, 2013 at 3:44 PM said...

ida suka jugakkkkkkkkkk g kenangaaaa............. boleh jadik gila g sane! miahahhaaa

Nory Zoulkefle on March 8, 2013 at 11:11 AM said...

nory gi kenanga , balik tangan kosong je..
sebabbb...


Kenanga tutup, cuti raya cina..puihhh..
stresss tak dpt shopping...hahaha

nadia on March 8, 2013 at 11:29 AM said...

kakkkk, nanti kita pegi kenanga together2 ok.
boleh beli angkat dozennn terusss semua kannn :p

GOLD FINGER on March 10, 2013 at 12:29 AM said...

nadia..nory..ieda..nanti kita gi secara berjamaah..kay

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...