Subscribe Twitter

Wednesday, March 20, 2013

TGV beanieplex & Bubba Gump

AKU STRESSSSSS...jiwa kacau..sentap..dua tiga hari ni aku mmg makan hati berulam jantung jer..airmata tu laju jer mengalir..hati tisu lar katakan...sometime Silent is the best way..so diam kan ajerr...malas nk berckp banyak..cakap salah..tak cakappun salah..Aku kalau sakit hati..boleh jer tak bercakap 4..5 minggu..hahahaa...buat bodohh jerrr....terpaksa lar pulak korang baca rintihan hati aku ni..mihahahaha..ini semua punca dari bibik durjana tu..

Lupakan pasal sakit hati tu..kita citer benda yg happy2 jerr...korang pernah pergi TGV beanieplex?..bestt wooooo...tgk movie sambil baring2..baring jer jgn nk buat benda lebih2..sondol2 balik rumah..ahahaha...aku pestime pergi...then baru tahu wujudnya beanieplex ni...dasarkann..



Ohsemkannnn...kalau nk beli kena beli couple seat..pastu boleh jer share ngn anak2..besar sangatttt, utk org yg kecik mcm aku ni..;p..ahahahahha..harga sorang RM22..so couple seat tu jadi RM44 lar..we tgk citer Jack & Giant Slayer....Aku kalau nk keluar dgn kengkawan opis ni, sblmnya tu mesti bawak anak2 ngn somi pergi dulu..baru senang nk dapat permission..rahsuah dulu..Motif??? hahaha..contohnya mcm bebudak opis ni plan nk makan bubba gump next week..so, sebelum next week tu aku mesti pergi ngn family dulu..baru lar adil dan saksama ;)))


Peace yo!!


Hoiiiii..hooiiii..sudah2 lar tu..ai pemaluuuu...haktuiii


Sebelum movie tu..we makan2 kat bubba gump dulu..sila lar terliur dgn picture2 dibawah..10 orang punya menu..mmg kecoh lar bubba gump tu dgn perangai sewel kitaorg..nak makan yg paling mahal ajerrr...aku dah lar mmg obses dgn makanan2 barat ni..somi aku kata aku 'pompuan psycho' yg tak boleh tgk makanan sedap2...miahahahhaah


Ini sedap nk matikk...


Inipunnn sedap jgkk..rasa udang..mmg lar kannnn..lempang sekali!!


Ini sedap tapi agak mual sikit..


Inipun ohsemmmm..


Ok jgkkk


 We mkn secara berjamaah..ko order ni..aku order ni..then kita share2..mmg kenyang melampau..ni kali ke 4 aku datang bubba gump ni..habis semua menu aku dah order..kesimpulannya SEMUA menu dia sedap2...hamboi siap simpul2 lagi..ahahaha

SEKIAN..hati aku bengkak ni...berdarah...sob..sob..





1 comments:

Mas Zull said...

assalamualaikum...makanan tu yg sedapnya...;)

Post a Comment

Wednesday, March 20, 2013

TGV beanieplex & Bubba Gump

Posted by GOLD FINGER at Wednesday, March 20, 2013
AKU STRESSSSSS...jiwa kacau..sentap..dua tiga hari ni aku mmg makan hati berulam jantung jer..airmata tu laju jer mengalir..hati tisu lar katakan...sometime Silent is the best way..so diam kan ajerr...malas nk berckp banyak..cakap salah..tak cakappun salah..Aku kalau sakit hati..boleh jer tak bercakap 4..5 minggu..hahahaa...buat bodohh jerrr....terpaksa lar pulak korang baca rintihan hati aku ni..mihahahaha..ini semua punca dari bibik durjana tu..

Lupakan pasal sakit hati tu..kita citer benda yg happy2 jerr...korang pernah pergi TGV beanieplex?..bestt wooooo...tgk movie sambil baring2..baring jer jgn nk buat benda lebih2..sondol2 balik rumah..ahahaha...aku pestime pergi...then baru tahu wujudnya beanieplex ni...dasarkann..



Ohsemkannnn...kalau nk beli kena beli couple seat..pastu boleh jer share ngn anak2..besar sangatttt, utk org yg kecik mcm aku ni..;p..ahahahahha..harga sorang RM22..so couple seat tu jadi RM44 lar..we tgk citer Jack & Giant Slayer....Aku kalau nk keluar dgn kengkawan opis ni, sblmnya tu mesti bawak anak2 ngn somi pergi dulu..baru senang nk dapat permission..rahsuah dulu..Motif??? hahaha..contohnya mcm bebudak opis ni plan nk makan bubba gump next week..so, sebelum next week tu aku mesti pergi ngn family dulu..baru lar adil dan saksama ;)))


Peace yo!!