Subscribe Twitter

Thursday, March 14, 2013

Syoknya mandi manda

Last saturday adik ipar aku mengajak mandi manda kat Hutan Lipur Lentang..Mandi air terjun bebbbb..aku last mandi air terjun ni masa ikut rombongan sekolah menengah berbelas tahun dulu..zaman gojess masa jerawat baru nk naik seketui dua..miahahah..giler masa tu ramai peminat, siap bertumbuk2 lagi dorang merebut nakkan aku..puiiiiiiiiii...kakakkaka..kakkaakka...salah sorangnya mungkin yg sedang baca blog aku ni..ahhahaha..matik kena libas ngn somi!!
Ishhh tetiba teringat lagu ' Ramalan ku benar belaka ' umbrella..pastu lagu 'disana menanti disini menunggu' ukays...acehh..acehhh..mengimbas nostalgia nampak!!


HUTAN LIPUR LENTANG..masa otw tu hujan lebat..so, ingat nk cancel jer plan ni..tp gigih jgk somi aku mengajak kesini..bagi kiddos tgk2pun dh cukup katanya..sekali sampai sana hujan dh berhenti..mengikut kajian somi aku, bahaya mandi air terjun lepas hujan ni..takut air bukit turun..tapi disebabkan hujan renyai2 jer..so membranikan diri terjun jgk..dasarkannn


  Sian anak2 aku..jakun habis tak pernah tgk air sungai..eh air terjun..akupun tak tahu nk kategorikan mandi sungai or mandi air terjun..takpe yer anak2 janji happy..


 Bebudak ni budget mcm pasir kat pantai tu..ini pasir sungai nak oii..


 tgh syok2 mandi manda..tetiba datang satu group bawak camera bagaii...tepatt jer dorang zoom kat kitaorg punya port ni..APAKAH? hoi..hoi..jangan nk buat jenayah kat weollss...we tak suka glamour2 ni..
Shooting rupanya..drama utk RTM..patut pelakon suam2 kuku jer..kuikuikui..


Masa ni aku belum terjun lagi..ambik photo pakai hp dulu..*kalau lar camera handphone ni rosak..takde maknanya handphone ni bagi aku..betulkannnnnn* thennnn apalagiii..terjunnnnn..yuhuuuuuu bestnyaaaaa...



2 comments:

ameris said...

tes, ingat tak sblm lu kawin kita ada mandi manda kat sungai apa tah dgn along...

GOLD FINGER said...

ha ah larrr..baru teringat..ada gambar kita lilit tuala kat kepala..masa tu zaman jahiliahh..hahaha

Post a Comment

Thursday, March 14, 2013

Syoknya mandi manda

Posted by GOLD FINGER at Thursday, March 14, 2013
Last saturday adik ipar aku mengajak mandi manda kat Hutan Lipur Lentang..Mandi air terjun bebbbb..aku last mandi air terjun ni masa ikut rombongan sekolah menengah berbelas tahun dulu..zaman gojess masa jerawat baru nk naik seketui dua..miahahah..giler masa tu ramai peminat, siap bertumbuk2 lagi dorang merebut nakkan aku..puiiiiiiiiii...kakakkaka..kakkaakka...salah sorangnya mungkin yg sedang baca blog aku ni..ahhahaha..matik kena libas ngn somi!!
Ishhh tetiba teringat lagu ' Ramalan ku benar belaka ' umbrella..pastu lagu 'disana menanti disini menunggu' ukays...acehh..acehhh..mengimbas nostalgia nampak!!


HUTAN LIPUR LENTANG..masa otw tu hujan lebat..so, ingat nk cancel jer plan ni..tp gigih jgk somi aku mengajak kesini..bagi kiddos tgk2pun dh cukup katanya..sekali sampai sana hujan dh berhenti..mengikut kajian somi aku, bahaya mandi air terjun lepas hujan ni..takut air bukit turun..tapi disebabkan hujan renyai2 jer..so membranikan diri terjun jgk..dasarkannn


  Sian anak2 aku..jakun habis tak pernah tgk air sungai..eh air terjun..akupun tak tahu nk kategorikan mandi sungai or mandi air terjun..takpe yer anak2 janji happy..


 Bebudak ni budget mcm pasir kat pantai tu..ini pasir sungai nak oii..


 tgh syok2 mandi manda..tetiba datang satu group bawak camera bagaii...tepatt jer dorang zoom kat kitaorg punya port ni..APAKAH? hoi..hoi..jangan nk buat jenayah kat weollss...we tak suka glamour2 ni..
Shooting rupanya..drama utk RTM..patut pelakon suam2 kuku jer..kuikuikui..


Masa ni aku belum terjun lagi..ambik photo pakai hp dulu..*kalau lar camera handphone ni rosak..takde maknanya handphone ni bagi aku..betulkannnnnn* thennnn apalagiii..terjunnnnn..yuhuuuuuu bestnyaaaaa...



2 comments on "Syoknya mandi manda"

ameris on March 15, 2013 at 9:35 AM said...

tes, ingat tak sblm lu kawin kita ada mandi manda kat sungai apa tah dgn along...

GOLD FINGER on March 17, 2013 at 9:04 AM said...

ha ah larrr..baru teringat..ada gambar kita lilit tuala kat kepala..masa tu zaman jahiliahh..hahaha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...