Subscribe Twitter

Friday, April 12, 2013

Ponteng mengaji..biasaa dia tuuuuuuu!!

biasaaa dia tuuuu..comey sungguh anak si tomok dalam video Keek tu..korang ada keek? aku ada dah..best jgk keek ni..upload video cepat giler..



 ni account keek aku..takde followers pun lagi..hahahaha..jom korang joint keek ;p..pastu kita buat video ' sayang apa kabar dengan mu..di sini ku merindukan kamu' tergolek2 aku gelak tgk video si bobo tu..sesomething sungguh budak tu...hhahahaa

Ok berbalik kepada tajuk asal entry ni..kuikuikui...anak2 terpaksa aku pontengkan mengaji disbbkan schedule harian dah berubah..since dorang duduk kat day care tu..takde sapa nk menghantar mengaji kat umah acik ros..jiran aku tu..nk ditukar kesisi malam dah penuh pulak..so temporary terpaksa lar break sekejap..Si kakak siap menangis2 nk pergi mengaji..mcm tak caya jer aku..hahahah..ker ada agenda lain kat rumah acik ros tu..maklumler ramai kengkawan..



Ni depan rumah aku..rumah acik ros yg ada CRV putih tu..mmg dekat sangat..selalunya bibik yg hantar dorang dalam kui 5.00 camtu then lepas satu jam datang ambik pulak..



 haii...sejuk perut ummi nak..
Aku suka acik ros ni..baik sesangat..kalau time nk bayar tu..bertolak2 tangan dgn dia..tak nk ambik upah katanya..ikhlas mengajar bebudak ni..tapi aku paksa jgk dia ambik..selit kat baju dia..takpun bagi kat anak dia..hahahah..Tadika melin takde kelas mengaji..almaklum ler cikgu india..cina..n sorang jer melayu..kohkohkoh..bulan 6 ni melin ada exam utk masuk sekolah Integrasi Sek.19..sekolah agama khas..dari 7.30 sampai 4.30 petang..satu sessi jer..as backup aku dah daftarkan jgk sekolah rendah Sek. 20 ni..mana lar tahu kot2 tak lepas ker..

Adiosssss...jom keek

4 comments:

Mila Ahmad said...

heiiii cutenye diaowang nie....

ameris said...

ciannya kat ko tes,..
eehh apsal tak datang?

::EIDA:: said...

xde keek kak oiiii.. hikhikhik

Waney Zainuddin said...

salam kenal. tq follow saya.
1st time blogwalking sini.
jemput exchange link dgn saya ;)
WaneyZainuddin.com

Post a Comment

Friday, April 12, 2013

Ponteng mengaji..biasaa dia tuuuuuuu!!

Posted by GOLD FINGER at Friday, April 12, 2013
biasaaa dia tuuuu..comey sungguh anak si tomok dalam video Keek tu..korang ada keek? aku ada dah..best jgk keek ni..upload video cepat giler..



 ni account keek aku..takde followers pun lagi..hahahaha..jom korang joint keek ;p..pastu kita buat video ' sayang apa kabar dengan mu..di sini ku merindukan kamu' tergolek2 aku gelak tgk video si bobo tu..sesomething sungguh budak tu...hhahahaa

Ok berbalik kepada tajuk asal entry ni..kuikuikui...anak2 terpaksa aku pontengkan mengaji disbbkan schedule harian dah berubah..since dorang duduk kat day care tu..takde sapa nk menghantar mengaji kat umah acik ros..jiran aku tu..nk ditukar kesisi malam dah penuh pulak..so temporary terpaksa lar break sekejap..Si kakak siap menangis2 nk pergi mengaji..mcm tak caya jer aku..hahahah..ker ada agenda lain kat rumah acik ros tu..maklumler ramai kengkawan..



Ni depan rumah aku..rumah acik ros yg ada CRV putih tu..mmg dekat sangat..selalunya bibik yg hantar dorang dalam kui 5.00 camtu then lepas satu jam datang ambik pulak..



 haii...sejuk perut ummi nak..
Aku suka acik ros ni..baik sesangat..kalau time nk bayar tu..bertolak2 tangan dgn dia..tak nk ambik upah katanya..ikhlas mengajar bebudak ni..tapi aku paksa jgk dia ambik..selit kat baju dia..takpun bagi kat anak dia..hahahah..Tadika melin takde kelas mengaji..almaklum ler cikgu india..cina..n sorang jer melayu..kohkohkoh..bulan 6 ni melin ada exam utk masuk sekolah Integrasi Sek.19..sekolah agama khas..dari 7.30 sampai 4.30 petang..satu sessi jer..as backup aku dah daftarkan jgk sekolah rendah Sek. 20 ni..mana lar tahu kot2 tak lepas ker..

Adiosssss...jom keek

4 comments on "Ponteng mengaji..biasaa dia tuuuuuuu!!"

Mila Ahmad on April 15, 2013 at 9:31 AM said...

heiiii cutenye diaowang nie....

ameris on April 15, 2013 at 11:06 AM said...

ciannya kat ko tes,..
eehh apsal tak datang?

::EIDA:: on April 16, 2013 at 1:14 PM said...

xde keek kak oiiii.. hikhikhik

Waney Zainuddin on April 16, 2013 at 2:22 PM said...

salam kenal. tq follow saya.
1st time blogwalking sini.
jemput exchange link dgn saya ;)
WaneyZainuddin.com

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...