Subscribe Twitter

Thursday, April 4, 2013

Project adik beradik > mYsyera

Aku medical leave hari ni..tajuk dia > Low blood pressure ditambah dengan sakit badan..migrain..sakit kaki..arrhh semua ada lar..walaupun namanya cuti sakit..tapi uolls dari pagi tadi aku tak duk diam..berpeluh2 ketiak buat kerja rumahhh..kat sini dah nampak dah betapa rajinnya i oullsss..puiiiiii..mati lar puji diri sendiri..
Abey, teh O beng ikat tepi satuuu..delivery boleh? hahaha..

Ok..now nk citer pasal project billion2 aku ngn kakak aku..Actually uollss, kakak aku ni ada butik tudung..brand sendiri..mYsyera..aku jer pemalas nk interpremkan dia dalam blog ni..untung nak share..kuikuikui..but, now kitaorg nk bergabung tenaga utk satu project baju chiffon ni..Aku sleeping partner jer..buat marketing..promosi sana sini..yg lain kakak aku settle kan..


If korang jumpa brand ni kat luar sana..this is our brand yerk..mYsyera > if nk order roger2 aku..

1st batch baju dah habis dijual..pastu yg kelakarnya, we yg bongok ni boleh pulak tak ambik gambar satu pun baju2 tu untuk dijadikan sample..hahhaha....excited sbb permintaan tinggi..mcm goreng pisang panas..so, ada gambar kain yg belum siap jer..ahhahaha




 Tu akak aku..aku ada sorang jer kakak..tp aku rasa mcm ada sepuloh org kakak..cerewet dia nauzubillahhhh..hahaha..mati ler kena tikam ni kalau dia baca..
org suka konpius mana adik mana kakak..kadang2 org jumpa aku tanya Syera ada tudung baru tak?..aku iye kan ajer..padahal salah tuan..apapun aku tetap nampak seperti adik..nak mude jerrr..kuikuikui.



 kannn aku kata..aku tak tahan kalau ikut kakak aku shopping kain..dia belek kain tu jer sejam..dia pilih colour 3 jam..dia nak tawar menawar lagi sejam..lastnya aku duduk jer tepi jadi pemerhati..kejang kaki berdiri kehulu kehilir...miahahaha..sbb tu kakak aku ramai regular customer..semua customer dia setia bertahun2, dia mmg teliti habisss..quality tu penting dari quantity katanyaa..kedut sikitpun tak boleh beb!!


Ni lar antara colour2 untuk 2nd batch project chiffon ni..
Dah siap jadi baju nanti aku post sini yer..JANJI tak tipuu....yg warna terang2 ni semua aku pilih..yg warna atas tu kakak aku pilih..will see warna sapa yg menjadi rebutan ramai..hahahha..
Aku ada tgk customer pakai..memang comey macam kak ton..mmg sengal iklan kak ton tuu...kekeke..



5 comments:

ameris said...

tes, shawl chiffon paddlepop bape rege?

nadia said...

dah tentu tentu warna muda jelitewwww ituwww jadi rebutan kan kakkkkkkkkkkkk :)

nadia said...

nanti siap jangan lupa gambar letak sini tauuuuuuuu

::EIDA:: said...

jgn lupe letak sini akak............... kalau tak letak, ida bom blog akak! hahahhahahahha

GOLD FINGER said...

mo man tai ida..nadia n kak amy..sure letak..kalau tak beli..bom balik blog ida..miahahah

Post a Comment

Thursday, April 4, 2013

Project adik beradik > mYsyera

Posted by GOLD FINGER at Thursday, April 04, 2013
Aku medical leave hari ni..tajuk dia > Low blood pressure ditambah dengan sakit badan..migrain..sakit kaki..arrhh semua ada lar..walaupun namanya cuti sakit..tapi uolls dari pagi tadi aku tak duk diam..berpeluh2 ketiak buat kerja rumahhh..kat sini dah nampak dah betapa rajinnya i oullsss..puiiiiii..mati lar puji diri sendiri..
Abey, teh O beng ikat tepi satuuu..delivery boleh? hahaha..

Ok..now nk citer pasal project billion2 aku ngn kakak aku..Actually uollss, kakak aku ni ada butik tudung..brand sendiri..mYsyera..aku jer pemalas nk interpremkan dia dalam blog ni..untung nak share..kuikuikui..but, now kitaorg nk bergabung tenaga utk satu project baju chiffon ni..Aku sleeping partner jer..buat marketing..promosi sana sini..yg lain kakak aku settle kan..


If korang jumpa brand ni kat luar sana..this is our brand yerk..mYsyera > if nk order roger2 aku..

1st batch baju dah habis dijual..pastu yg kelakarnya, we yg bongok ni boleh pulak tak ambik gambar satu pun baju2 tu untuk dijadikan sample..hahhaha....excited sbb permintaan tinggi..mcm goreng pisang panas..so, ada gambar kain yg belum siap jer..ahhahaha




 Tu akak aku..aku ada sorang jer kakak..tp aku rasa mcm ada sepuloh org kakak..cerewet dia nauzubillahhhh..hahaha..mati ler kena tikam ni kalau dia baca..
org suka konpius mana adik mana kakak..kadang2 org jumpa aku tanya Syera ada tudung baru tak?..aku iye kan ajer..padahal salah tuan..apapun aku tetap nampak seperti adik..nak mude jerrr..kuikuikui.