Subscribe Twitter

Sunday, April 28, 2013

kemana aku menghilang?

Giler lar mati kena kutuk..call tak angkat..event tak pergi..blog tak update..semua activity social aku tergendala..hahaha..meroyan mak ajah kat kampung..mana lar anak mak ni..lupa mak dah ker..Mak i love u mak..anak mak skrg dilanda ribut taufan katrina..ekekek..habis satu project..project lain plk menanti..weekend kena outstation pulak lagi...tu belum lagi weekday yg kerja sampai larut malam..melayan auditor..year end closing..balik sambung kerja rumah plk..tu belum citer tiap2 tghari aku balik ambik anak dari tadika..bagi makan..mandi siap2..hantar daycare pulak..dlm masa 1 jam lunch break tu jer..mmg multitasking betul..HEBATNYA KAMU WAHAI WANITA!!

Meh aku nk citer..apa yg aku bussy sgt mengalahkan org nk berkempen PRU13 ni..seyess uolls, skrg ni baru aku sedar bertapa berharganya masa itu..dapat rehat 10 minitpun dah cukup..letak jer kepala kat bantall...terus kroohhhhhhzzzzz....

Chiffon in the houz


Project chiffon baru jer settle..mYsyera Chiffon Kimono baru jer dipasarkan..poyosss betul mcm famous sgtt..hahahaha..project ciput jer pun..tapi jiwa kena besar..angan2 kena tinggi beb! baru semangat!!

Inilar antara baju2 yg dah siap..ada yg dah sold out pun...harga pasaran RM115, tp harga blogger aku bagi lagi murah utk korang..betul ni..hehe..ini bukan chiffon biasa tu tau..jahitpun bukan cincai bocai jer..kakak aku siap gantung letak dalam plastik mcm baju kat dobi tu lagi..haaaaa keylass ko mYsyera ;) sampai aku tak tido mlm dek kerana nk megambik gambar baju ni kat patung tukar2 colour..mcm nk pitam bukak pasang tangan patung tu..

Last friday pulak kena pi penang..audit branch sana..3D2N..2 nite tuuuu..confirm anak bujang aku meroyan cari mak tgh2 malam..hahaha..belum pergi lagi dah berjurai2 airmata..part ni lar yg aku rasa lemah sgt nk berpisah dgn anak2 ni..


Anak menangis kat rumah..



Mak menangis kat hotel...



Pergi penang kalau tk kena kari kepala ikan mmg tak sah..pastu pasembur penang..3 hari pergi penang naik 2kg..sesuatu sungguhkannn...



Sampai rumah ahad malam..dlm kui 10..penat nk mati rasanya...zzzzzzzzzzzzzzzzz

Weekend ni pulak project bunga telur in the houz..confirm lar aku tak tido sampai ke pagi ni..citernya bunga telur ni dah terjanji awal dgn mak sue masa bibik ada hari tu..barang2 semua dah siap beli so, terpaksa lar aku buat jgk..chaiyok2!!






 Ni lar rupanya kalau dah siap..aku baru siap dalam 50pcs..ada lagi 150pcs to gooooo..pengsannn. Barang hantaran pulak next week sampai..to confirm aku subcon kat org jer..mata aku dah mcm mata panda jer..tak cukup tidur..huhuhu..mmg dah rupa pompuan giler uollsss..doakan ai tak giler betul2..hahahahaha


4 comments:

Iehah Farihah said...

hahahaha..good job..
nanti pulangan confirm lumayan jugak..

::EIDA:: said...

akak, jarang eh baju tu ? kene pakai inner ehhh

Nory Zoulkefle said...

ooo...patut lama tak nampak....projekk baru rupanya....hehehe....
chaiyok3...

GOLD FINGER said...

heheheh..ieda...chiffon sure jarang sikit

Post a Comment

Sunday, April 28, 2013

kemana aku menghilang?

Posted by GOLD FINGER at Sunday, April 28, 2013
Giler lar mati kena kutuk..call tak angkat..event tak pergi..blog tak update..semua activity social aku tergendala..hahaha..meroyan mak ajah kat kampung..mana lar anak mak ni..lupa mak dah ker..Mak i love u mak..anak mak skrg dilanda ribut taufan katrina..ekekek..habis satu project..project lain plk menanti..weekend kena outstation pulak lagi...tu belum lagi weekday yg kerja sampai larut malam..melayan auditor..year end closing..balik sambung kerja rumah plk..tu belum citer tiap2 tghari aku balik ambik anak dari tadika..bagi makan..mandi siap2..hantar daycare pulak..dlm masa 1 jam lunch break tu jer..mmg multitasking betul..HEBATNYA KAMU WAHAI WANITA!!

Meh aku nk citer..apa yg aku bussy sgt mengalahkan org nk berkempen PRU13 ni..seyess uolls, skrg ni baru aku sedar bertapa berharganya masa itu..dapat rehat 10 minitpun dah cukup..letak jer kepala kat bantall...terus kroohhhhhhzzzzz....

Chiffon in the houz


Project chiffon baru jer settle..mYsyera Chiffon Kimono baru jer dipasarkan..poyosss betul mcm famous sgtt..hahahaha..project ciput jer pun..tapi jiwa kena besar..angan2 kena tinggi beb! baru semangat!!

Inilar antara baju2 yg dah siap..ada yg dah sold out pun...harga pasaran RM115, tp harga blogger aku bagi lagi murah utk korang..betul ni..hehe..ini bukan chiffon biasa tu tau..jahitpun bukan cincai bocai jer..kakak aku siap gantung letak dalam plastik mcm baju kat dobi tu lagi..haaaaa keylass ko mYsyera ;) sampai aku tak tido mlm dek kerana nk megambik gambar baju ni kat patung tukar2 colour..mcm nk pitam bukak pasang tangan patung tu..

Last friday pulak kena pi penang..audit branch sana..3D2N..2 nite tuuuu..confirm anak bujang aku meroyan cari mak tgh2 malam..hahaha..belum pergi lagi dah berjurai2 airmata..part ni lar yg aku rasa lemah sgt nk berpisah dgn anak2 ni..


Anak menangis kat rumah..



Mak menangis kat hotel...



Pergi penang kalau tk kena kari kepala ikan mmg tak sah..pastu pasembur penang..3 hari pergi penang naik 2kg..sesuatu sungguhkannn...



Sampai rumah ahad malam..dlm kui 10..penat nk mati rasanya...zzzzzzzzzzzzzzzzz

Weekend ni pulak project bunga telur in the houz..confirm lar aku tak tido sampai ke pagi ni..citernya bunga telur ni dah terjanji awal dgn mak sue masa bibik ada hari tu..barang2 semua dah siap beli so, terpaksa lar aku buat jgk..chaiyok2!!






 Ni lar rupanya kalau dah siap..aku baru siap dalam 50pcs..ada lagi 150pcs to gooooo..pengsannn. Barang hantaran pulak next week sampai..to confirm aku subcon kat org jer..mata aku dah mcm mata panda jer..tak cukup tidur..huhuhu..mmg dah rupa pompuan giler uollsss..doakan ai tak giler betul2..hahahahaha


4 comments on "kemana aku menghilang?"

Iehah Farihah on April 28, 2013 at 12:57 PM said...

hahahaha..good job..
nanti pulangan confirm lumayan jugak..

::EIDA:: on April 29, 2013 at 3:43 PM said...

akak, jarang eh baju tu ? kene pakai inner ehhh

Nory Zoulkefle on April 30, 2013 at 1:57 PM said...

ooo...patut lama tak nampak....projekk baru rupanya....hehehe....
chaiyok3...

GOLD FINGER on May 1, 2013 at 11:07 PM said...

heheheh..ieda...chiffon sure jarang sikit

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...