Subscribe Twitter

Wednesday, October 12, 2011

Homeopathy

Google2 sana sinie pasal chicken pox ni..terbaca satu entry pasal rawatan di Homeopathy ni..Aku try call..oh..nunn di selayang sana...Mak aii jauhnyee..
Call hubby..nak tak dia bawak aku pg jap..oo..after 3pm bolehhh..roger..
En hubby ni mmg expett bab2 jalan ni..mcm PAPAGO gakk..tp ni ABBIGO..hik..hikk..
rasa mcm jauh jer nk ker selayang tu..tp half hour jer dah sampai


Hah tu dia..Aku tak pernah lar lagi buat rawatan Homeopathy ni..1st time ni
Wahh..amazing..mcm ni rupanya rawatan homeopathy ni..every parts of your body dia check..mmm camner nk citernya..lain dari klinik2 yg kita biasa pergi..dia check mengunakan komputer jer
En hubby yg tak sakitpun tumpang check jgk..


See..see..ubat diapun lain dari yang lain..
every 15 minit kena minum..so abt 2 hour dah habis sebotol..after half hour lagi continue minum yg lagi satu tu..after half hour lagi..makan yg table pulak..bukan telan yer..kena kemam..or hisap larr...
nasib ubat2 dia tak pahit..
Kat klinik ni ada sorang Doctor & sorang Assistant jer..Husband & Wife..very friendly..
Aku ikhtiar lar apa yg terbaik..harap2 cepat sembuh..

InsyaAllah..

2 comments:

ameris said...

wehh.. tes, ok ke homopati nie? aku xpenah cuba. cpt sembuh ok. tp kan biasanya lps ko ok, dia jangkit kt org lain plak....

GOLD FINGER said...

tak pasti lar ok ke tak? mcm biasa jer lar..kurang sikit gatal2 ni..sure lar anak2 gua kena ni..cepat2 kena takpe..sbb gua risau bila bibik balik jer..

Post a Comment

Wednesday, October 12, 2011

Homeopathy

Posted by GOLD FINGER at Wednesday, October 12, 2011
Google2 sana sinie pasal chicken pox ni..terbaca satu entry pasal rawatan di Homeopathy ni..Aku try call..oh..nunn di selayang sana...Mak aii jauhnyee..
Call hubby..nak tak dia bawak aku pg jap..oo..after 3pm bolehhh..roger..
En hubby ni mmg expett bab2 jalan ni..mcm PAPAGO gakk..tp ni ABBIGO..hik..hikk..
rasa mcm jauh jer nk ker selayang tu..tp half hour jer dah sampai


Hah tu dia..Aku tak pernah lar lagi buat rawatan Homeopathy ni..1st time ni
Wahh..amazing..mcm ni rupanya rawatan homeopathy ni..every parts of your body dia check..mmm camner nk citernya..lain dari klinik2 yg kita biasa pergi..dia check mengunakan komputer jer
En hubby yg tak sakitpun tumpang check jgk..


See..see..ubat diapun lain dari yang lain..
every 15 minit kena minum..so abt 2 hour dah habis sebotol..after half hour lagi continue minum yg lagi satu tu..after half hour lagi..makan yg table pulak..bukan telan yer..kena kemam..or hisap larr...
nasib ubat2 dia tak pahit..
Kat klinik ni ada sorang Doctor & sorang Assistant jer..Husband & Wife..very friendly..
Aku ikhtiar lar apa yg terbaik..harap2 cepat sembuh..

InsyaAllah..

2 comments on "Homeopathy"

ameris on October 12, 2011 at 1:22 PM said...

wehh.. tes, ok ke homopati nie? aku xpenah cuba. cpt sembuh ok. tp kan biasanya lps ko ok, dia jangkit kt org lain plak....

GOLD FINGER on October 12, 2011 at 2:20 PM said...

tak pasti lar ok ke tak? mcm biasa jer lar..kurang sikit gatal2 ni..sure lar anak2 gua kena ni..cepat2 kena takpe..sbb gua risau bila bibik balik jer..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...