Subscribe Twitter

Monday, October 31, 2011

C.pox dah sembuh,'shuffle' menyerang!!

Oh..tidakkk..Anak2 ummi bershuffle..apa nk jadi ni??
Melin & Isyraf mintak stokin dari bibik..ummi ingat dorang sejuk kot..maklumlar tgh demam c.pox
rupanya bukan sejuk...nk tahu dorang buat per??
ber'SHUFFLE' dua beradik!!
Ummi tanya kenapa nk pakai stokin pulak..??
Melin..tetiba buat gaya shuffle tu..''aaaa ummi kalau pakai stokin kan senang kakak nk buat mcm ni''
Ya Allah..seusia 4 tahun & 3 tahun..blh terpikir mcm tu..
Jangan lepas ni dia mintak sarung tangan nk menari K.POP pulakk sudah..haru biru mak ko ni hah!!


Actually ada video..tp dun know y tak blh upload..
see..step ni lar dorang nk buat..senang pakai stokinkan..kan..kan


Dorang dengar jer lagu ' everday i m shufflin '
terus jer mintak stokin

LMFAO - Party Rock Anthem ft. Lauren Bennett, GoonRock 


 Semakin lama..semakin besar cabaran ibu bapa dalam membesarkan anak2 didunia yg semakin moden ni..

tapiiikan...aku nk tergelakpun ada bila tgk dorang buat shuffle dance ni..
Anak oh Anak

Party Rock Anthem ft. Lauren Bennett,

1 comments:

SheyPull said...

wah...hebat betul ek.
anak2 umi bershufle tuh..
untung la ade anak.:P



JOM singgah blog saya nak...Kenapa kite kene dgr cakap mak ek? sebab....

Post a Comment

Monday, October 31, 2011

C.pox dah sembuh,'shuffle' menyerang!!

Posted by GOLD FINGER at Monday, October 31, 2011
Oh..tidakkk..Anak2 ummi bershuffle..apa nk jadi ni??
Melin & Isyraf mintak stokin dari bibik..ummi ingat dorang sejuk kot..maklumlar tgh demam c.pox
rupanya bukan sejuk...nk tahu dorang buat per??
ber'SHUFFLE' dua beradik!!
Ummi tanya kenapa nk pakai stokin pulak..??
Melin..tetiba buat gaya shuffle tu..''aaaa ummi kalau pakai stokin kan senang kakak nk buat mcm ni''
Ya Allah..seusia 4 tahun & 3 tahun..blh terpikir mcm tu..
Jangan lepas ni dia mintak sarung tangan nk menari K.POP pulakk sudah..haru biru mak ko ni hah!!


Actually ada video..tp dun know y tak blh upload..
see..step ni lar dorang nk buat..senang pakai stokinkan..kan..kan


Dorang dengar jer lagu ' everday i m shufflin '
terus jer mintak stokin

LMFAO - Party Rock Anthem ft. Lauren Bennett, GoonRock 


 Semakin lama..semakin besar cabaran ibu bapa dalam membesarkan anak2 didunia yg semakin moden ni..

tapiiikan...aku nk tergelakpun ada bila tgk dorang buat shuffle dance ni..
Anak oh Anak

Party Rock Anthem ft. Lauren Bennett,

1 comments on "C.pox dah sembuh,'shuffle' menyerang!!"

SheyPull on November 1, 2011 at 7:42 PM said...

wah...hebat betul ek.
anak2 umi bershufle tuh..
untung la ade anak.:P



JOM singgah blog saya nak...Kenapa kite kene dgr cakap mak ek? sebab....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...