Subscribe Twitter

Saturday, October 8, 2011

Mak datang..

Entry ni actually dah terlambat..event ni happen last week..
saja lar aku update nak bagi adik aku yg sorang tu jelesss sbb mak tinggalkan dia..
dah belajo tu buat lar cara belajooooo..jgn sibuk nk ikut mak berjalan2..hahah


 1st2 kita visit new office my BIL..nak bagi mak & ayah rasmikan..cantik2..
bab2 decoration ni dorang mmg terbaikkk..
aku 2nd time dtg office ni..hari tu belum siap lagi..


Nak try jadi bos pulak..lady boss..
My BIL ni suh aku kerja ngn dia..
tapiiii aku masih sygkan SIME...masih sygkan benefit2 SIME..sygkan bonussss..
hahahah


Ni akak aku..bukan aku yer..tu mak kite..


Tepat jer kui 12..kitaorg serang restoren SABA kat cyberjaya..nk bagi ayah rasa nasi arab..nasib sampai cepat if tak mmg full house larrr..kena tunggu lama pulak..we bawak semua anak2..
happy dorang dapat mkn dgn atok ngn opah bcoz atok ngn opah ni setahun sekali jer datang..itu pun we all paksa gak dtg..




Alhamdullillah..kenyang..
Ayah suka rupanya nasi arab ni..next time blh dtg..




2 comments:

ameris said...

te, gua rindu la kat mak lu...

GOLD FINGER said...

hahahah..mak skrg makin kurus kecik kak amy..dia pun ingat kat kak amy..

Post a Comment

Saturday, October 8, 2011

Mak datang..

Posted by GOLD FINGER at Saturday, October 08, 2011
Entry ni actually dah terlambat..event ni happen last week..
saja lar aku update nak bagi adik aku yg sorang tu jelesss sbb mak tinggalkan dia..
dah belajo tu buat lar cara belajooooo..jgn sibuk nk ikut mak berjalan2..hahah


 1st2 kita visit new office my BIL..nak bagi mak & ayah rasmikan..cantik2..
bab2 decoration ni dorang mmg terbaikkk..
aku 2nd time dtg office ni..hari tu belum siap lagi..


Nak try jadi bos pulak..lady boss..
My BIL ni suh aku kerja ngn dia..
tapiiii aku masih sygkan SIME...masih sygkan benefit2 SIME..sygkan bonussss..
hahahah


Ni akak aku..bukan aku yer..tu mak kite..


Tepat jer kui 12..kitaorg serang restoren SABA kat cyberjaya..nk bagi ayah rasa nasi arab..nasib sampai cepat if tak mmg full house larrr..kena tunggu lama pulak..we bawak semua anak2..
happy dorang dapat mkn dgn atok ngn opah bcoz atok ngn opah ni setahun sekali jer datang..itu pun we all paksa gak dtg..




Alhamdullillah..kenyang..
Ayah suka rupanya nasi arab ni..next time blh dtg..




2 comments on "Mak datang.."

ameris on October 10, 2011 at 8:43 AM said...

te, gua rindu la kat mak lu...

GOLD FINGER on October 11, 2011 at 12:07 AM said...

hahahah..mak skrg makin kurus kecik kak amy..dia pun ingat kat kak amy..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...