Subscribe Twitter

Sunday, December 18, 2011

Christmas decoration 2011 @ Shopping Mall

Dah takde kerja ker?? 
bukan takde kerja..tapi ni mmg hobi we laki bini jalan2 tgk decoration kat shopping mall area lembah klang ni..tapi takde lar hobi tu sampai nk ke mall kat johor ker..penang ker..tu dah giler sawan kot!!
bukan lar Christmas jer..apa2 festivalpun mmg we suke bawak kekids tgk deco2 ni..
so far yg paling happening is christmas larr..
for the moment lar kan..GF dah pergi tgk the curve, mid valley, KLCC..Empire..



@ Mid Valley..dah mcm taman diraja jer..mmg smartt lar dorang buat..
budak kenit 2 org ni actually mencari pakcik santa..dah byk tempat pergi..
tapi satu santa claus pun tak jumpa..
suh jer lar bapak korang tu jadi santa claus..
nanti rupa santa claus kena sunburn..eheheh ( Matikk kalau SI baca ni )



@ Mid Valley kan ada south lar north lar..so, decoration dia berbeza2...cantik2..
Anak2 tu dah tentu lar suke sesangat..maknye pun tumpang sekaki lar..
kalau dah ada festival2 cam ni..tentu lar ada SALES..discount sana sini weyy!



@ The curve damansara..masa ni hujan lebat!
so, tak blh nk posing2 kat christmas three kat luar tu...tingggiiii ke langittt pokoknya..
tapi indoor pun dah mmg cantik..the curve ni mmg happening bab2 deco ni..1st mall yg we must visit sini lar.

Suria KLCC..aku gi ngn kengkawan opis..so..so..lar..
Empire pun suam2 jer decorationnya..
dlm waiting list aku skrg ni is Sunway Pyramid & 1 Utama..harap2 dapat lar jumpa pokcik santa yerr..
Si kakak ngn adik ni dok berzikir2 kat telinga mak pak..tanya mana santa claus tak muncul2..


Ummi : Kenapa kakak nk jumpa santa claus???
Kakak : Oooo..sbb nanti santa claus tu nk bagi kakak presents..mcm citer mr.bean tu.. 
mmmmmm..

Dalam hati : tak jumpa santa claus kita pergi santa barbara jer lar..mmmm umpama mimpi dlm mimpi jer lar

2 comments:

Mak Lagenda said...

mmg sonok kan GF tgk deco2 derang..bnyk lampu lip lap2,

GOLD FINGER said...

shopping lagi sonok makkk..hehehe

Post a Comment

Sunday, December 18, 2011

Christmas decoration 2011 @ Shopping Mall

Posted by GOLD FINGER at Sunday, December 18, 2011
Dah takde kerja ker?? 
bukan takde kerja..tapi ni mmg hobi we laki bini jalan2 tgk decoration kat shopping mall area lembah klang ni..tapi takde lar hobi tu sampai nk ke mall kat johor ker..penang ker..tu dah giler sawan kot!!
bukan lar Christmas jer..apa2 festivalpun mmg we suke bawak kekids tgk deco2 ni..
so far yg paling happening is christmas larr..
for the moment lar kan..GF dah pergi tgk the curve, mid valley, KLCC..Empire..



@ Mid Valley..dah mcm taman diraja jer..mmg smartt lar dorang buat..
budak kenit 2 org ni actually mencari pakcik santa..dah byk tempat pergi..
tapi satu santa claus pun tak jumpa..
suh jer lar bapak korang tu jadi santa claus..
nanti rupa santa claus kena sunburn..eheheh ( Matikk kalau SI baca ni )



@ Mid Valley kan ada south lar north lar..so, decoration dia berbeza2...cantik2..
Anak2 tu dah tentu lar suke sesangat..maknye pun tumpang sekaki lar..
kalau dah ada festival2 cam ni..tentu lar ada SALES..discount sana sini weyy!



@ The curve damansara..masa ni hujan lebat!
so, tak blh nk posing2 kat christmas three kat luar tu...tingggiiii ke langittt pokoknya..
tapi indoor pun dah mmg cantik..the curve ni mmg happening bab2 deco ni..1st mall yg we must visit sini lar.

Suria KLCC..aku gi ngn kengkawan opis..so..so..lar..
Empire pun suam2 jer decorationnya..
dlm waiting list aku skrg ni is Sunway Pyramid & 1 Utama..harap2 dapat lar jumpa pokcik santa yerr..
Si kakak ngn adik ni dok berzikir2 kat telinga mak pak..tanya mana santa claus tak muncul2..


Ummi : Kenapa kakak nk jumpa santa claus???
Kakak : Oooo..sbb nanti santa claus tu nk bagi kakak presents..mcm citer mr.bean tu.. 
mmmmmm..

Dalam hati : tak jumpa santa claus kita pergi santa barbara jer lar..mmmm umpama mimpi dlm mimpi jer lar

2 comments on "Christmas decoration 2011 @ Shopping Mall"

Mak Lagenda on December 19, 2011 at 8:13 PM said...

mmg sonok kan GF tgk deco2 derang..bnyk lampu lip lap2,

GOLD FINGER on December 19, 2011 at 9:46 PM said...

shopping lagi sonok makkk..hehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...