Subscribe Twitter

Saturday, December 10, 2011

Finally..'Ombak Rindu' bersama geng office!

Finallyyyyyyy!! berjaya jgk GF menonton Ombak Rindu..
 Setelah diperkenankan oleh encit suami akhirnya terkinja2 aku ngn bebudak opis gi membeli tiket..
Happynya rasa mcm nk lompat bintang 3..4..kali..
Bukan senang SI nk lepaskan aku berpoya2 cam gini..uisshhh Makasihh Pak!!



 Walaupun gosip2 mengatakan filem ni tak sehebat novel asal..i dun care..sbb aku nk gi tgk aoran aziz jerr..
Pengsann tgk airmata Haris..fuhhh..meruntun2 jiwa!!
( ini lar punca SI tak suka gi tgk citer melayu, bini jadi lupa diri..hahahah )

Feel aku ni terganggu sikit ngn tudung si Izzah tu hah..walaupun org kampong..pakai lar betul2!!
 Maid GF pakai tudung lagi ok kott

Part mana yg uollss..sob..sob??
Actually aku tak nangispun..sebak2 jer..heheh..
  Part masa Izzah kena marah ngn Haris, pastu Izzah kejar dia tu...
and then part Haris & Izzah nangis sob..sob..dlm bilik masa kenduri tu..
dan yg paling menyentuh hati..adalah lagu Ombak Rindu tu sendiri..berhantu lagu ni!




Lepas habis jer movie tu..koranggg mengkritik kalah juri professional!!
Maya Karin tu tak sesuai jadi org kg larr..Lisa mcm terover larr..
Tiz Zaqiah sesuai jadi Izzah kot..Mila tu bagi fasha Sanda..mcm2!
Kenapa maya mesti berkemban masa jemur kain tu? itupun dipersoalkan..wakakakaka...



tacingg..tacing tgk picture ni..
Awesome to HARIS!!

Dalam Hati : Citer ni kalau buat drama mesti best..teringat Seith Tan dalam Nora Elena..
Fuhh!! romantika de amor

7 comments:

amirnawawi said...

Cam best jer citer nih.. Tapi xsempat tgk lagi.. erm, mesti best tgk.. Awak nangis2 ke tgk nih? haha3



Mintak tolong like, komen dan tweet entri nih.
http://www.churpchurp.com/stories/8392/

goldfinger said...

amir..GF baru bergenang2 airmata jer..tapi lagu ombak rindu ni best..sesuai ngn citer

miss inna said...

inna xde peluang lg nak tgok ombak rindu...kat tggnu xde cinema..sob3x!

goldfinger said...

inna..takpe2 nanti tak lama lagi keluar kat astro 1st..GF tak jemu2 dgr lagu ni

Anonymous said...

Tgk tu...ada visitor from London.. nice story.. I wish I was there to watch the movie with u guys -_-

goldfinger said...

who is visitor from london?? Azam ker? Anyway thanks..hehe

Mak Lagenda said...

Akhirnyaaaaaaaaaa..tertunai jugak GF nak tgk aaron ajis yeh.

Idok la memalam asyik termimpi2 dah kan. Hik hik hik

Post a Comment

Saturday, December 10, 2011

Finally..'Ombak Rindu' bersama geng office!

Posted by GOLD FINGER at Saturday, December 10, 2011
Finallyyyyyyy!! berjaya jgk GF menonton Ombak Rindu..
 Setelah diperkenankan oleh encit suami akhirnya terkinja2 aku ngn bebudak opis gi membeli tiket..
Happynya rasa mcm nk lompat bintang 3..4..kali..
Bukan senang SI nk lepaskan aku berpoya2 cam gini..uisshhh Makasihh Pak!!



 Walaupun gosip2 mengatakan filem ni tak sehebat novel asal..i dun care..sbb aku nk gi tgk aoran aziz jerr..
Pengsann tgk airmata Haris..fuhhh..meruntun2 jiwa!!
( ini lar punca SI tak suka gi tgk citer melayu, bini jadi lupa diri..hahahah )

Feel aku ni terganggu sikit ngn tudung si Izzah tu hah..walaupun org kampong..pakai lar betul2!!
 Maid GF pakai tudung lagi ok kott

Part mana yg uollss..sob..sob??
Actually aku tak nangispun..sebak2 jer..heheh..
  Part masa Izzah kena marah ngn Haris, pastu Izzah kejar dia tu...
and then part Haris & Izzah nangis sob..sob..dlm bilik masa kenduri tu..
dan yg paling menyentuh hati..adalah lagu Ombak Rindu tu sendiri..berhantu lagu ni!




Lepas habis jer movie tu..koranggg mengkritik kalah juri professional!!
Maya Karin tu tak sesuai jadi org kg larr..Lisa mcm terover larr..
Tiz Zaqiah sesuai jadi Izzah kot..Mila tu bagi fasha Sanda..mcm2!
Kenapa maya mesti berkemban masa jemur kain tu? itupun dipersoalkan..wakakakaka...



tacingg..tacing tgk picture ni..
Awesome to HARIS!!

Dalam Hati : Citer ni kalau buat drama mesti best..teringat Seith Tan dalam Nora Elena..
Fuhh!! romantika de amor

7 comments on "Finally..'Ombak Rindu' bersama geng office!"

amirnawawi on December 10, 2011 at 2:26 AM said...

Cam best jer citer nih.. Tapi xsempat tgk lagi.. erm, mesti best tgk.. Awak nangis2 ke tgk nih? haha3



Mintak tolong like, komen dan tweet entri nih.
http://www.churpchurp.com/stories/8392/

goldfinger on December 10, 2011 at 2:52 AM said...

amir..GF baru bergenang2 airmata jer..tapi lagu ombak rindu ni best..sesuai ngn citer

miss inna on December 10, 2011 at 3:00 AM said...

inna xde peluang lg nak tgok ombak rindu...kat tggnu xde cinema..sob3x!

goldfinger on December 10, 2011 at 10:14 AM said...

inna..takpe2 nanti tak lama lagi keluar kat astro 1st..GF tak jemu2 dgr lagu ni

Anonymous said...

Tgk tu...ada visitor from London.. nice story.. I wish I was there to watch the movie with u guys -_-

goldfinger on December 12, 2011 at 10:35 PM said...

who is visitor from london?? Azam ker? Anyway thanks..hehe

Mak Lagenda on December 13, 2011 at 1:27 PM said...

Akhirnyaaaaaaaaaa..tertunai jugak GF nak tgk aaron ajis yeh.

Idok la memalam asyik termimpi2 dah kan. Hik hik hik

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...