Subscribe Twitter

Tuesday, December 6, 2011

Emilyn & Uniform baru!

Settle semua all the registration fees + buku2..uniform..gedebak gedebuk..habis thousand ++..
tu belum lagi transportation fees..KUMON..mengaji malam..and then class swimming!
per month kena spend more than RM700 utk si kakak..be prepare uollss!!

Excitednya ummi bila kakak dah nk sekolah.



Emilyn mengtry uniform GA..saiz S..ala comeiinya gegirl ummi ni.
SELAMAT BERSEKOLAH KAKAK

6 comments:

nisa said...

wah,dah settle buat preparation utk anak..baguslah,dah tak pening kepala kalau wat keje last minute..nanti bley tengok ragam budak-budak first day school

ameris said...

tess... mahal giler wehh.
kalak kita kt itm dulu. tu baru tadika. eeiii... gerun sehh..
aku nk antr anak aku kt tadika KEMAS je lah, tak pun tadika PERPADUAN.hehehe

Mak Lagenda said...

wahhhhh...dah buat preparation yek GF. Mak ada 3 ketui anak, sorang pun tak start buat apa2 lg.

Gagaga..

GOLD FINGER said...

nisa..1st anak nk sekolah..excited ler sikit..ehhehe

GOLD FINGER said...

kak amy..mmg ler skrg ni duittttttttttttttttttt..

GOLD FINGER said...

Mak...Mak steady..otaii dah,so dah biasa yer tak?

Post a Comment

Tuesday, December 6, 2011

Emilyn & Uniform baru!

Posted by GOLD FINGER at Tuesday, December 06, 2011
Settle semua all the registration fees + buku2..uniform..gedebak gedebuk..habis thousand ++..
tu belum lagi transportation fees..KUMON..mengaji malam..and then class swimming!
per month kena spend more than RM700 utk si kakak..be prepare uollss!!

Excitednya ummi bila kakak dah nk sekolah.



Emilyn mengtry uniform GA..saiz S..ala comeiinya gegirl ummi ni.
SELAMAT BERSEKOLAH KAKAK

6 comments on "Emilyn & Uniform baru!"

nisa on December 6, 2011 at 11:56 PM said...

wah,dah settle buat preparation utk anak..baguslah,dah tak pening kepala kalau wat keje last minute..nanti bley tengok ragam budak-budak first day school

ameris on December 7, 2011 at 7:55 AM said...

tess... mahal giler wehh.
kalak kita kt itm dulu. tu baru tadika. eeiii... gerun sehh..
aku nk antr anak aku kt tadika KEMAS je lah, tak pun tadika PERPADUAN.hehehe

Mak Lagenda on December 7, 2011 at 10:03 AM said...

wahhhhh...dah buat preparation yek GF. Mak ada 3 ketui anak, sorang pun tak start buat apa2 lg.

Gagaga..

GOLD FINGER on December 8, 2011 at 10:33 PM said...

nisa..1st anak nk sekolah..excited ler sikit..ehhehe

GOLD FINGER on December 8, 2011 at 10:34 PM said...

kak amy..mmg ler skrg ni duittttttttttttttttttt..

GOLD FINGER on December 8, 2011 at 10:34 PM said...

Mak...Mak steady..otaii dah,so dah biasa yer tak?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...