Subscribe Twitter

Wednesday, December 14, 2011

Mee Cik Timah berhantu?

Ini bukan entry seram ataupun mistik..
ni entry melantak mee sampai 2..3..pinggan dah mcm hantu raya..hahaha
 Nak buat entry masak2..GF bukannya pandai masak, kang ajaran sesat pulak..
so kita buat entry jalan2 cari makan jer yer..

Mee Timah Batu Gajah..mmmm..kalau korang cari mmg tak jumpa..sbb namanya ni we all yg bagi sendiri
kedai ni takde bernama..ber bin..or binti pun takde..
kedai ni nunnnn ceruk peruk dlm kampung....ciput jer kedainya..mcm pondok2 jer..
Kedai ni kalau org yg tak berapa nk sabar tu..mmg tak datang lagi dahh..
tapi memandangkan sedap lazat tak terkata..GF ngn SI ni jadi penyabar pulak..hahah



 caya tak caya..aku ngn SI mesti makan 2 pinggan sorang..tu yg ckp mee ni berhantu..
takpun we all ni yg jadi hantu bila jumpa mee ni..ggrrrrrrr
Mee Kicap..Mee Bandung..Mee Rebus..Mee Sup..Mee Goreng..RM2.50 - RM3.00 jer!!
mmg never ever forever tak jumpa kat tempat lain!




Bebudak kenit nipun yg amat suka..if balik kg umah atok papa..mesti dah sebut2 pasal 'mee cik timah' ni..
Mak Pak apatah lagi..mengigau2 nk makan mee timah ni..


See..licinnn bersihh..yg datang mkn 5 org..tapi pinggan ada 7? 
sapa lar yg makan 2 pinggan tu?..mmg hantu pelahappp..hik..hikk



Kedai ni sebelah jer ngn jalan ketapi..so sambil2 mkn tu..blh lar tgk ketapi lalu lalang yer..sweettt
Ingat nk suggest kat cik timah ni suh buat drive thru..berdesupp aku naik ketapi dari KL..lalu depan kedai dia ni..jerit jerrr..

' Cik Timahhhh..Mee Rebus 3 bungkus'..zaassssss...

4 comments:

miss inna said...

haha! kalau macam tu gayanya,kena bljr masak dgn cik timah la..^^

GOLD FINGER said...

inna..itu larkan..kalau GF masak ni..cik timah tak blh cari makan pulak..

Mak Lagenda said...

mmg sdp ye GF?? Kalo dah licin berpinggan2 tuh, mgkin ada benarnya kata GF nih.

P/s: Bila nak ajak mak makan kat sini GF..

GOLD FINGER said...

mak..malu nk ajak mak yg gojes ni mkn kat kedai cam ni..heheh

Post a Comment

Wednesday, December 14, 2011

Mee Cik Timah berhantu?

Posted by GOLD FINGER at Wednesday, December 14, 2011
Ini bukan entry seram ataupun mistik..
ni entry melantak mee sampai 2..3..pinggan dah mcm hantu raya..hahaha
 Nak buat entry masak2..GF bukannya pandai masak, kang ajaran sesat pulak..
so kita buat entry jalan2 cari makan jer yer..

Mee Timah Batu Gajah..mmmm..kalau korang cari mmg tak jumpa..sbb namanya ni we all yg bagi sendiri
kedai ni takde bernama..ber bin..or binti pun takde..
kedai ni nunnnn ceruk peruk dlm kampung....ciput jer kedainya..mcm pondok2 jer..
Kedai ni kalau org yg tak berapa nk sabar tu..mmg tak datang lagi dahh..
tapi memandangkan sedap lazat tak terkata..GF ngn SI ni jadi penyabar pulak..hahah



 caya tak caya..aku ngn SI mesti makan 2 pinggan sorang..tu yg ckp mee ni berhantu..
takpun we all ni yg jadi hantu bila jumpa mee ni..ggrrrrrrr
Mee Kicap..Mee Bandung..Mee Rebus..Mee Sup..Mee Goreng..RM2.50 - RM3.00 jer!!
mmg never ever forever tak jumpa kat tempat lain!




Bebudak kenit nipun yg amat suka..if balik kg umah atok papa..mesti dah sebut2 pasal 'mee cik timah' ni..
Mak Pak apatah lagi..mengigau2 nk makan mee timah ni..


See..licinnn bersihh..yg datang mkn 5 org..tapi pinggan ada 7? 
sapa lar yg makan 2 pinggan tu?..mmg hantu pelahappp..hik..hikk



Kedai ni sebelah jer ngn jalan ketapi..so sambil2 mkn tu..blh lar tgk ketapi lalu lalang yer..sweettt
Ingat nk suggest kat cik timah ni suh buat drive thru..berdesupp aku naik ketapi dari KL..lalu depan kedai dia ni..jerit jerrr..

' Cik Timahhhh..Mee Rebus 3 bungkus'..zaassssss...

4 comments on "Mee Cik Timah berhantu?"

miss inna on December 14, 2011 at 3:02 PM said...

haha! kalau macam tu gayanya,kena bljr masak dgn cik timah la..^^

GOLD FINGER on December 14, 2011 at 11:35 PM said...

inna..itu larkan..kalau GF masak ni..cik timah tak blh cari makan pulak..

Mak Lagenda on December 15, 2011 at 9:34 AM said...

mmg sdp ye GF?? Kalo dah licin berpinggan2 tuh, mgkin ada benarnya kata GF nih.

P/s: Bila nak ajak mak makan kat sini GF..

GOLD FINGER on December 16, 2011 at 1:35 PM said...

mak..malu nk ajak mak yg gojes ni mkn kat kedai cam ni..heheh

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...