Subscribe Twitter

Thursday, February 9, 2012

Kisah Emilyn & Red Kebaya

Meroyan mak dibuatnya dgn anak dara cenonit sorang ni..ada 10 anak gergirl cam gini mau lar duk sepital ummi ni kakak oiiii..Mana tidaknya, high maintenance..ngalahkan artis kot!!
Last long weekend..we all balik kg..ada wedding cepupu SI, tema black & white..mlm pulak arabian nite!
Hah ko..3 pasang baju kena prepare..mak & gegirl together..


Aku mmg dah lama nk beli kebaya nyonya utk emilyn..pakai ngn seluar jeans..look gojess gitu..
cari punya cari..jumpa lar jgk..1st beli warna biru..sweettt sgtt..
si kakak nangis2 tak nak bcoz kononnya 'blue for boy'..adooiii haii..terkedek2 lar maknya pergi kekedai tu balik tukar warna 'merah for gergirl'..( Note : Baju ni bukan dtg dgn package bunga kat kepala tu yer! )



Lastly..'Merah for Gegirl' jgk yg dipilih..siap mintak subang merah..flower kat kepala..payung pink..high hill jer tak jumpa....si melin sorang jer tergedik2 jalan bawak payung..mcm ratu kebaya gitu..
masa ni pergi mengantar sebelah perempuan..


Ni pulak umah lelaki..terpaksa gak beli sepasang warna hitam ni..


 Arabian Nite..arr sejuk mata memandang..siap match ngn langsir kat belakang tu hahah..
complete lar 3 pasang baju utk satu wedding jer..haiii kecik2 dah demand..kopak2..

3 comments:

ameris said...

layan je laaa tesss....
sorang tu je girl ponn.

Mak Lagenda said...

Yg ada sorang tu laaaa yg demand sgt2. Klu dah 2-3 org gegel, masing2 leh share je apa2. Hahaha..

Tp kebaya merah tu mmg cun seh!

GOLD FINGER said...

kecik2 dh high maintenance...dah beso sikit entah camner kot

Post a Comment

Thursday, February 9, 2012

Kisah Emilyn & Red Kebaya

Posted by GOLD FINGER at Thursday, February 09, 2012
Meroyan mak dibuatnya dgn anak dara cenonit sorang ni..ada 10 anak gergirl cam gini mau lar duk sepital ummi ni kakak oiiii..Mana tidaknya, high maintenance..ngalahkan artis kot!!
Last long weekend..we all balik kg..ada wedding cepupu SI, tema black & white..mlm pulak arabian nite!
Hah ko..3 pasang baju kena prepare..mak & gegirl together..


Aku mmg dah lama nk beli kebaya nyonya utk emilyn..pakai ngn seluar jeans..look gojess gitu..
cari punya cari..jumpa lar jgk..1st beli warna biru..sweettt sgtt..
si kakak nangis2 tak nak bcoz kononnya 'blue for boy'..adooiii haii..terkedek2 lar maknya pergi kekedai tu balik tukar warna 'merah for gergirl'..( Note : Baju ni bukan dtg dgn package bunga kat kepala tu yer! )



Lastly..'Merah for Gegirl' jgk yg dipilih..siap mintak subang merah..flower kat kepala..payung pink..high hill jer tak jumpa....si melin sorang jer tergedik2 jalan bawak payung..mcm ratu kebaya gitu..
masa ni pergi mengantar sebelah perempuan..


Ni pulak umah lelaki..terpaksa gak beli sepasang warna hitam ni..


 Arabian Nite..arr sejuk mata memandang..siap match ngn langsir kat belakang tu hahah..
complete lar 3 pasang baju utk satu wedding jer..haiii kecik2 dah demand..kopak2..

3 comments on "Kisah Emilyn & Red Kebaya"

ameris on February 9, 2012 at 7:59 AM said...

layan je laaa tesss....
sorang tu je girl ponn.

Mak Lagenda on February 9, 2012 at 9:38 AM said...

Yg ada sorang tu laaaa yg demand sgt2. Klu dah 2-3 org gegel, masing2 leh share je apa2. Hahaha..

Tp kebaya merah tu mmg cun seh!

GOLD FINGER on February 10, 2012 at 11:49 PM said...

kecik2 dh high maintenance...dah beso sikit entah camner kot

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...