Subscribe Twitter

Monday, November 26, 2012

Event: Photoshoot geng-geng blogger

Event: Photoshoot geng-geng blogger.
Tarikh: 24 November 2012, Sabtu
Masa: 12 tengahhari sehingga 5 petang.
Tempat: Dak Teropong Studio, Shah Alam

Event terkejot oleh blogger ameris...sesubuh lagi dah call aku..belum sempat aku sampai opis, tgh driving..dia call lagi..urgent2 katanya..bunyi sumpah mcm urgent sesangat!! Nebess pulak aku..apasal mokcik ni..

haa..kak amy..ngaper2? lu kenapa? pregnant ker?
hahhaha..ooooo tak lar..gua nak ajak lu photoshoot geng2 blogger..
hahhhhh!! tu ker yg urgentnya..aceehhh..ingat menda tadi....lu nieee..buat gua suspender suspen jer
bla..bla..bla....eh boleh lar jgk..
Wahahahaha!! Goldfinger terpsycho jgk dgn ameris ni..

( Weolls mmg bahasa GUA..LU..GUA LU jer..agak ganas bunyinya..tak bersesuaian langsung dgn watak UMMI..uhuk..uhukk )

 shy shy cat pulak rasanya nk berphoto ni..kasi anak2 posing dulu..



 

comey budak kecik ni..anak sapa lar..*mata ke atas*



Lupa nk pakaikan emilyn kasut..huhu



Shamee'ul Isyraf Bin Saiful Indra
For more info pls contact Goldfinger >> harga boleh runding..tiba2..hahahaha










Ada drama sikit masa photoshoot ni..Agak huru hara studio dek perangai anak2 GF & Ameris..hahhaha..ampunnn yer tuan punya studio dan juga adik2 blogger yg lain..sure dorang pening lalat dgn kerenah bebudak ni..dah mcm nursery plk..hahaha



vavavava..feeling diva nampak!!

Baju disponsor oleh gobok sendiri..Kat FB ada yg tanya mana aku beli baju ni..cantik meletop..ulang sekali lagi..baju yg cantik meletop okey..bukan orgnya..

Baju GF: Sungei Wang..RM29.90..ada mcm2 colour..tapi kain dia jarang sikit..
Baju Somi GF : Sehelai baju bapak korang tu blh beli 10 helai baju mak ko ni..ada unsur hasat dengki disini!!




1st time jumpa..blogger senyumangadisgerimis blogger msieda blogger milaahmad
 dan ramai lagi...Bila ada event camni..dapat lar mengeratkan lagi hubungan alam maya ni..walaupun 1st time jumpa..tetap mesra mcm dah lama kenal..



Make-up ditaja sepenuhnya oleh lili ( tengah) yg keyut meyut ni..cik nurse kita..
korang yg rasa nk jelita mcm weolls ni blh lar roger2 lili ni..takyah dah nk pakai camera 360 yg magic skin tu lagi..ni betul2 jelita mcm retis..giler statement berlagak kembang2 idung..hahahaha

Facebook Lili
Nurazlili Aziz - Makeup Artist - 012-9113661
Collaborate with : memestudio


 dannnnnnnnnn..org penting dlm yg event ni..is nadiafarahida..blogger otai ni (tudung hijau)..kecik molek jer orgnya..sangaaattt lar baik hati..billions thanks to Nadia yg menganjurkan event ni..siap bagi makan2 lagi..next time kalau ada event jgk lupa invite akak kertu ni lagi yer...

( ___________________________ )

Studio pulak blh roger2 kat bawah ni..
  
Facebook: Dak-Teropong-Studio
 Contact : 019-311 3575
Email : dak.teropong@gmail.com 
Address : NO : 62-3B, 3RD FLOOR, JALAN PAHAT G 15/G, SEKSYEN 15,, 40300 Shah Alam, Malaysia  

10 comments:

izfanora said...

gitu dia punya promote.. hebat, hebat..

cantik lah blogger2 tue.. <--tetiba..

ameris said...

tes... tak sempat lg aku nk update blog pasal fotoshut nie... very the osem semua... suka patbelasjutakali

Mila Ahmad said...

akak vouge gitu...merah makngah kelas ko kak yus !!!!cian si kakak penat sampai tertido2...

NM03 said...

salam kenal

singgah sini terus follow

wah, berposing sakan

syoknyer

eh, kalu sudi nnt singgah la teratak kita jugak ye

sudi2 le follow sekali ek

maceh

@_@

::EIDA:: said...

Team Red Warrior! hee~ Best jumpa semua kan kakk.... Santek pic kita tu!!!! suke makkkk

nadia said...

kak, haaaaaa. gambar kita bertiga ni la yang nadia bagitauuu. seriusss nampak nadia lagi tua dari kak yus and kak emi. kuikuikui. ;))

perghhh, akak palingg laju update. nadia tengah tunggu mood datang. ;p

Zana Adieyza said...

wah, seronoknya.. mula2 hari tu nak join jugak, tp sebab ada hal, x jadi la join..

salam kenal dar zana.. keep blogging sis!!

::EIDA:: said...

Akak,

Entry udpate,
http://msieda.blogspot.com/2012/11/mari-kenali-mereka.html

Lynn Hamzah said...

salam perkenalan...
syok kan dapat berjumpa dengan blogger2 lain...
siap buat photoshoot lagi...
follow blog nie yer...

SURIA AMANDA said...

salam eknal...i follow...suka tgok fmly you all in red..

Post a Comment

Monday, November 26, 2012

Event: Photoshoot geng-geng blogger

Posted by GOLD FINGER at Monday, November 26, 2012
Event: Photoshoot geng-geng blogger.
Tarikh: 24 November 2012, Sabtu
Masa: 12 tengahhari sehingga 5 petang.
Tempat: Dak Teropong Studio, Shah Alam

Event terkejot oleh blogger ameris...sesubuh lagi dah call aku..belum sempat aku sampai opis, tgh driving..dia call lagi..urgent2 katanya..bunyi sumpah mcm urgent sesangat!! Nebess pulak aku..apasal mokcik ni..

haa..kak amy..ngaper2? lu kenapa? pregnant ker?
hahhaha..ooooo tak lar..gua nak ajak lu photoshoot geng2 blogger..
hahhhhh!! tu ker yg urgentnya..aceehhh..ingat menda tadi....lu nieee..buat gua suspender suspen jer
bla..bla..bla....eh boleh lar jgk..
Wahahahaha!! Goldfinger terpsycho jgk dgn ameris ni..

( Weolls mmg bahasa GUA..LU..GUA LU jer..agak ganas bunyinya..tak bersesuaian langsung dgn watak UMMI..uhuk..uhukk )

 shy shy cat pulak rasanya nk berphoto ni..kasi anak2 posing dulu..



 

comey budak kecik ni..anak sapa lar..*mata ke atas*



Lupa nk pakaikan emilyn kasut..huhu



Shamee'ul Isyraf Bin Saiful Indra
For more info pls contact Goldfinger >> harga boleh runding..tiba2..hahahaha










Ada drama sikit masa photoshoot ni..Agak huru hara studio dek perangai anak2 GF & Ameris..hahhaha..ampunnn yer tuan punya studio dan juga adik2 blogger yg lain..sure dorang pening lalat dgn kerenah bebudak ni..dah mcm nursery plk..hahaha



vavavava..feeling diva nampak!!

Baju disponsor oleh gobok sendiri..Kat FB ada yg tanya mana aku beli baju ni..cantik meletop..ulang sekali lagi..baju yg cantik meletop okey..bukan orgnya..

Baju GF: Sungei Wang..RM29.90..ada mcm2 colour..tapi kain dia jarang sikit..
Baju Somi GF : Sehelai baju bapak korang tu blh beli 10 helai baju mak ko ni..ada unsur hasat dengki disini!!




1st time jumpa..blogger senyumangadisgerimis blogger msieda blogger milaahmad
 dan ramai lagi...Bila ada event camni..dapat lar mengeratkan lagi hubungan alam maya ni..walaupun 1st time jumpa..tetap mesra mcm dah lama kenal..



Make-up ditaja sepenuhnya oleh lili ( tengah) yg keyut meyut ni..cik nurse kita..
korang yg rasa nk jelita mcm weolls ni blh lar roger2 lili ni..takyah dah nk pakai camera 360 yg magic skin tu lagi..ni betul2 jelita mcm retis..giler statement berlagak kembang2 idung..hahahaha

Facebook Lili
Nurazlili Aziz - Makeup Artist - 012-9113661
Collaborate with : memestudio


 dannnnnnnnnn..org penting dlm yg event ni..is nadiafarahida..blogger otai ni (tudung hijau)..kecik molek jer orgnya..sangaaattt lar baik hati..billions thanks to Nadia yg menganjurkan event ni..siap bagi makan2 lagi..next time kalau ada event jgk lupa invite akak kertu ni lagi yer...

( ___________________________ )

Studio pulak blh roger2 kat bawah ni..
  
Facebook: Dak-Teropong-Studio
 Contact : 019-311 3575
Email : dak.teropong@gmail.com 
Address : NO : 62-3B, 3RD FLOOR, JALAN PAHAT G 15/G, SEKSYEN 15,, 40300 Shah Alam, Malaysia  

10 comments on "Event: Photoshoot geng-geng blogger"

izfanora on November 26, 2012 at 7:22 AM said...

gitu dia punya promote.. hebat, hebat..

cantik lah blogger2 tue.. <--tetiba..

ameris on November 26, 2012 at 8:16 AM said...

tes... tak sempat lg aku nk update blog pasal fotoshut nie... very the osem semua... suka patbelasjutakali

Mila Ahmad on November 26, 2012 at 8:57 AM said...

akak vouge gitu...merah makngah kelas ko kak yus !!!!cian si kakak penat sampai tertido2...

NM03 on November 26, 2012 at 9:33 AM said...

salam kenal

singgah sini terus follow

wah, berposing sakan

syoknyer

eh, kalu sudi nnt singgah la teratak kita jugak ye

sudi2 le follow sekali ek

maceh

@_@

::EIDA:: on November 26, 2012 at 12:17 PM said...

Team Red Warrior! hee~ Best jumpa semua kan kakk.... Santek pic kita tu!!!! suke makkkk

nadia on November 27, 2012 at 3:11 AM said...

kak, haaaaaa. gambar kita bertiga ni la yang nadia bagitauuu. seriusss nampak nadia lagi tua dari kak yus and kak emi. kuikuikui. ;))

perghhh, akak palingg laju update. nadia tengah tunggu mood datang. ;p

Zana Adieyza on November 27, 2012 at 3:34 PM said...

wah, seronoknya.. mula2 hari tu nak join jugak, tp sebab ada hal, x jadi la join..

salam kenal dar zana.. keep blogging sis!!

::EIDA:: on November 30, 2012 at 12:30 PM said...

Akak,

Entry udpate,
http://msieda.blogspot.com/2012/11/mari-kenali-mereka.html

Lynn Hamzah on November 30, 2012 at 1:59 PM said...

salam perkenalan...
syok kan dapat berjumpa dengan blogger2 lain...
siap buat photoshoot lagi...
follow blog nie yer...

SURIA AMANDA on November 30, 2012 at 2:19 PM said...

salam eknal...i follow...suka tgok fmly you all in red..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...