Subscribe Twitter

Sunday, January 6, 2013

Bubba Gump, Sunway Pyramid


 Bismillahirahmannirahim...Allah hu ma bariklana...siap2 baca doa makan dulu uolls..sbbnya entry menjamu selera lagi..hahaha...aku suspek ada hantu raya dah merasuk dalam badan kami sejak dua menjak ni, tu sbb napsu makan kami mengilerr...*motif mengunakkan kami?? padahal napsu diri sendiri jer..* miahahaha..tiba2 pulak teringin nk makan kat 'Bubba Gump' di sunway pyramid tu...this is my 1st visit to here pulak tu....oh craving giler..1st time masuk. Not bad. Kedai ala-ala dalam kapal uolls! Kayu and very classic! Staff dorang plk over mesraaaaaa..




Namapun pestimee...mana lar aku tahu function benda ni..xoxoxo..dasar ko org kampungkannn..
blue plate and red plate..nampakk..Apa kekdahnya benda ni kat atas meja tu? Yang biru ni..' RUN FORREST RUN' korang jangan lari pulak..means no helps needed from attendant kedai tu..yang plate merah pulak..'STOP FORREST STOP ' kalau korang nk panggil dia..nak order ker..nak bill ker..so, dorang akan datang..tak perlu nak pweewitt2 mcm kat kedai mamak tu...dorang mmg sangat alert lar dgn dua benda ni..jakun aku kejap..maklumlar org kampung beb!!


 somi muka seriusss...tak takut ponggg
Bibik kata : buk, saya takut sekali sama bapak buk..mukaknya ngak pernah senyum..
miahhahahahahah..bagus2..
Motif ????



Aku dah lupa apa nama air yg aku order ni..yg pasti ohsem..masa tu ada promotion, beli air ni dapat skali dengan gelas tu..haaaa terbaikkan..siap ada lampu lip lap lip lap kat gelas tu..teruja ai nk minum, walaupun rasa air dan gelas takde kena mengena...ngehngehngeh

nak tahu uolls, tiap2 malam kiddos nk minum dalam gelas ni..yg tak bleh blah tu..kalau nk minum jer suh tutup lampu dapur..sbb nk nampakkan lip lap2 tu..sabo jer



 Shrimper’s Heaven @ RM44.90 - dalamnya ada coconut shrimp, chilly shrimp, fried shrimp, tempura shrimp, fries and dipping sauces. OMGeee banyaknyaa... berbaloi lar sangat dengan harganyakan..SEDAPnya uollsss ratah udang jerr....haaaa..terliur lar tiew..kuikui..aku yg tgh type nipun telan2 air liur jgk..tapi sorry lar gambar tak brapa nk menyelerakan..coz pakai camera hp jer..then pulak, suasana dalam tu mcm suam2 kuku jer..



order 2 set for Kiddos..oh lupa nk bagitahu korang..kids eat free..any time any days..
so..jangan risau nk order tuk anak2 korangg...rugi kalau bawak anak2 tapi tak order ni..tak habispun takpe..tapau bawak balik..miahahahahah..dasar keji!!


Ni pulak somi yg order...hapa tah namanya, lupa lagi..maklumlar faktor usia..mintak amppunnnn..
Kat sini korang boleh nampak dah kannnn...betapa tamaknya kami makan anak beranak..makan macam esok dah tak dapat makan lagii..hahahha...tapiiiiiiiiii uollsss sumpah SEDAPPPPP...




muka happy kekenyangan tahap melampau!!..alhamdullilah..tq darling kerna melayan napsu bini u ni...kalau nk tq jer terus panggil darling..mioowwww..


Lepas habis makan..bawak resit kat kedai sebelah ni...then, akan dapat dua gelas yg sama mcm tadi tu..oooooo kisahnyaaa...aku ingatkan dia nk bagi gelas yg aku pakai tadi..terpikir jgk..takkan nk bawak comot2 camni..or dorang akan basuhkan dulu ker? >> >> bila otak aku lemau camni , tu yg aku selalu kena dengan encik somi tu...hahahah


Please larrr pergi uolls..over plk aku promote bubba gump ni..mcm aku ada share ngn restaurant ni..Total damage..sab sab soiii RM130+..tax yg mahal..



8 comments:

Mas Zull said...

assalamualaikum GF...sedapnya nyummmmy...:)

ameris said...

uuiishh.. best giler nmpk. tp kalu aku pegi dok main kejar2 je dgn rayyan dlm tu.

::EIDA:: said...

sedapnye akakkkkkkkkkkkkk

izfanora said...

kak, mcm sedap sgt je tgk !!! boleh bw hubby ni.. hihi..

psstt, baju wed za ritu, za design ikut keinginan n cth2 yg ada. bg kt mak andam. dia buat.. hihi.. tp baju sewa r.. xjd za punya pun.. :)

nadia said...

belanjaaaaaaaaaaaa sayaaaaaaa kak yussssssssssss :P

myfreeminded said...

Sedapnya udang tu.

GOLD FINGER said...

sedappp sgtt...jom beramai2

nadia said...

kak yus belaja? deal! kehkehkeh

Post a Comment

Sunday, January 6, 2013

Bubba Gump, Sunway Pyramid

Posted by GOLD FINGER at Sunday, January 06, 2013

 Bismillahirahmannirahim...Allah hu ma bariklana...siap2 baca doa makan dulu uolls..sbbnya entry menjamu selera lagi..hahaha...aku suspek ada hantu raya dah merasuk dalam badan kami sejak dua menjak ni, tu sbb napsu makan kami mengilerr...*motif mengunakkan kami?? padahal napsu diri sendiri jer..* miahahaha..tiba2 pulak teringin nk makan kat 'Bubba Gump' di sunway pyramid tu...this is my 1st visit to here pulak tu....oh craving giler..1st time masuk. Not bad. Kedai ala-ala dalam kapal uolls! Kayu and very classic! Staff dorang plk over mesraaaaaa..




Namapun pestimee...mana lar aku tahu function benda ni..xoxoxo..dasar ko org kampungkannn..
blue plate and red plate..nampakk..Apa kekdahnya benda ni kat atas meja tu? Yang biru ni..' RUN FORREST RUN' korang jangan lari pulak..means no helps needed from attendant kedai tu..yang plate merah pulak..'STOP FORREST STOP ' kalau korang nk panggil dia..nak order ker..nak bill ker..so, dorang akan datang..tak perlu nak pweewitt2 mcm kat kedai mamak tu...dorang mmg sangat alert lar dgn dua benda ni..jakun aku kejap..maklumlar org kampung beb!!


 somi muka seriusss...tak takut ponggg
Bibik kata : buk, saya takut sekali sama bapak buk..mukaknya ngak pernah senyum..
miahhahahahahah..bagus2..
Motif ????



Aku dah lupa apa nama air yg aku order ni..yg pasti ohsem..masa tu ada promotion, beli air ni dapat skali dengan gelas tu..haaaa terbaikkan..siap ada lampu lip lap lip lap kat gelas tu..teruja ai nk minum, walaupun rasa air dan gelas takde kena mengena...ngehngehngeh

nak tahu uolls, tiap2 malam kiddos nk minum dalam gelas ni..yg tak bleh blah tu..kalau nk minum jer suh tutup lampu dapur..sbb nk nampakkan lip lap2 tu..sabo jer



 Shrimper’s Heaven @ RM44.90 - dalamnya ada coconut shrimp, chilly shrimp, fried shrimp, tempura shrimp, fries and dipping sauces. OMGeee banyaknyaa... berbaloi lar sangat dengan harganyakan..SEDAPnya uollsss ratah udang jerr....haaaa..terliur lar tiew..kuikui..aku yg tgh type nipun telan2 air liur jgk..tapi sorry lar gambar tak brapa nk menyelerakan..coz pakai camera hp jer..then pulak, suasana dalam tu mcm suam2 kuku jer..



order 2 set for Kiddos..oh lupa nk bagitahu korang..kids eat free..any time any days..
so..jangan risau nk order tuk anak2 korangg...rugi kalau bawak anak2 tapi tak order ni..tak habispun takpe..tapau bawak balik..miahahahahah..dasar keji!!


Ni pulak somi yg order...hapa tah namanya, lupa lagi..maklumlar faktor usia..mintak amppunnnn..
Kat sini korang boleh nampak dah kannnn...betapa tamaknya kami makan anak beranak..makan macam esok dah tak dapat makan lagii..hahahha...tapiiiiiiiiii uollsss sumpah SEDAPPPPP...




muka happy kekenyangan tahap melampau!!..alhamdullilah..tq darling kerna melayan napsu bini u ni...kalau nk tq jer terus panggil darling..mioowwww..


Lepas habis makan..bawak resit kat kedai sebelah ni...then, akan dapat dua gelas yg sama mcm tadi tu..oooooo kisahnyaaa...aku ingatkan dia nk bagi gelas yg aku pakai tadi..terpikir jgk..takkan nk bawak comot2 camni..or dorang akan basuhkan dulu ker? >> >> bila otak aku lemau camni , tu yg aku selalu kena dengan encik somi tu...hahahah


Please larrr pergi uolls..over plk aku promote bubba gump ni..mcm aku ada share ngn restaurant ni..Total damage..sab sab soiii RM130+..tax yg mahal..



8 comments on "Bubba Gump, Sunway Pyramid"

Mas Zull on January 6, 2013 at 9:03 PM said...

assalamualaikum GF...sedapnya nyummmmy...:)

ameris on January 7, 2013 at 8:50 AM said...

uuiishh.. best giler nmpk. tp kalu aku pegi dok main kejar2 je dgn rayyan dlm tu.

::EIDA:: on January 7, 2013 at 5:35 PM said...

sedapnye akakkkkkkkkkkkkk

izfanora on January 7, 2013 at 11:39 PM said...

kak, mcm sedap sgt je tgk !!! boleh bw hubby ni.. hihi..

psstt, baju wed za ritu, za design ikut keinginan n cth2 yg ada. bg kt mak andam. dia buat.. hihi.. tp baju sewa r.. xjd za punya pun.. :)

nadia on January 8, 2013 at 12:19 AM said...

belanjaaaaaaaaaaaa sayaaaaaaa kak yussssssssssss :P

myfreeminded on January 8, 2013 at 8:43 AM said...

Sedapnya udang tu.

GOLD FINGER on January 8, 2013 at 10:34 PM said...

sedappp sgtt...jom beramai2

nadia on January 11, 2013 at 2:31 AM said...

kak yus belaja? deal! kehkehkeh

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...