Subscribe Twitter

Wednesday, November 20, 2013

Hua Hin Day 2 - Santorini Park, Cha-Am


Santorini Park, Cha Am - 3pm

This place is super duper ohsem beb! only good for photoshoot..hehe..It is basically a mall cum theme park mcm tu, tak dapat pergi yg real2 kat italy tu, kat thailand nipun jadi larrkan..bagi org yg suka berphoto mcm aku ni mmg sesuai sgtt lar..larat tak larat jer photographer tu nak snap picture korang..jalan setapak pose..jalan setapak lagi pose..korang mampu..aku mampu jer..buktinya kat bawah ni..hahhaahahah..
Sila lar tatap muka aku dgn penuh keikhlasan dan kesabaran yerr....aku jemaahkan picture2 ni supaya korang blh tgk muka aku byk sikit..haha..tp quality gambar ni kurang memuaskan..hilang gojes aku..pffttttt!!..takpe2 yg penting nk tunjuk kat korang view belakang tu..







Errkkk..#plss jangan muntah#









Cute tak korang tempat ni?? eh apaaa..aku yg cute..auuwwww malu ai, hahhahha.. 
hashtag#pompuan mental#
Kejap aku rasa nampak gemuk..kejap nampak okey jer..aiihh lantak situ..stress dah pikir pasal berat badan ni..janji sihat waalafiat..Perasan tak all the picture aku sorang2 jer..hahaha..yg lain semua entah kemana, actually tempat ni bukannya besar manapun..tp boleh jer tk jumpa sesapa..


Picture ni paling poyooo..aku rasa mcm nk lempang muka sendiri jer..hahah....
Motiff sgtkan..tp tetap jgk nk tempek kat sini...fedulikkss!



 Bukan tempat jer cantik..tp barang2 yg dijualpun comey2..cute2 giteww..harga tu standard lar..agak mahal sikit compare kat luar tu..then tk banyak choice pun..setiap kedai tu designnya pelik2..ada satu kedai tu aku sampai tk jumpa mana pintu masuknya..hahaha


Posing2..shopping2..sedar2 dah pukul 6.20pm..masaklarrr, dorang suh berkumpul pukul 6pm..
dannn sekali lagi...aku ngn salmi adalah org yg terakhir skli naik bas..miahaha..kali ni seyess takut beb sbb semua org tengah lapar..pastu nk kena tunggu dua org ratu berjalan terhegeh2..mmg nk kena maki ni..kuikuikui..releks brother relekss..jgn marah2..kita bukan pergi kem tentera..so, takyah nk sharp2 sangatttt lahhhhh...peace;))

Info From Google : 
Open : Monday - Friday at 10am - 8pm
Sat - Sunday and holidays open at 9am - 10pm

Entry Pass : 50 Bath per person..if nak main kat dlm tu kena bayar lain yer..pls noted!

Travel Tips# Bring sunblock, sun-glass, cap, umbrella etc whatever lar that can cover you from the sun. It is VERY VERY VERY HOT! Inside kedai2 tu lagi lar panass..menitik2 peluh aku time shopping tu..


1 comments:

Umi Qi said...

Umi Qi jatuh hati tgk tempat ini dear...sonokkkk tgk u pose mcm2....kalu Umi Qi pun cm tuh la nanti....serius bila tgk kawasan situ pernah tgk satu filem atau drama luar negara pernah buat kt tempat tuh...seriusly sgt2 cantik

Post a Comment

Wednesday, November 20, 2013

Hua Hin Day 2 - Santorini Park, Cha-Am

Posted by GOLD FINGER at Wednesday, November 20, 2013

Santorini Park, Cha Am - 3pm

This place is super duper ohsem beb! only good for photoshoot..hehe..It is basically a mall cum theme park mcm tu, tak dapat pergi yg real2 kat italy tu, kat thailand nipun jadi larrkan..bagi org yg suka berphoto mcm aku ni mmg sesuai sgtt lar..larat tak larat jer photographer tu nak snap picture korang..jalan setapak pose..jalan setapak lagi pose..korang mampu..aku mampu jer..buktinya kat bawah ni..hahhaahahah..
Sila lar tatap muka aku dgn penuh keikhlasan dan kesabaran yerr....aku jemaahkan picture2 ni supaya korang blh tgk muka aku byk sikit..haha..tp quality gambar ni kurang memuaskan..hilang gojes aku..pffttttt!!..takpe2 yg penting nk tunjuk kat korang view belakang tu..







Errkkk..#plss jangan muntah#









Cute tak korang tempat ni?? eh apaaa..aku yg cute..auuwwww malu ai, hahhahha.. 
hashtag#pompuan mental#
Kejap aku rasa nampak gemuk..kejap nampak okey jer..aiihh lantak situ..stress dah pikir pasal berat badan ni..janji sihat waalafiat..Perasan tak all the picture aku sorang2 jer..hahaha..yg lain semua entah kemana, actually tempat ni bukannya besar manapun..tp boleh jer tk jumpa sesapa..


Picture ni paling poyooo..aku rasa mcm nk lempang muka sendiri jer..hahah....
Motiff sgtkan..tp tetap jgk nk tempek kat sini...fedulikkss!



 Bukan tempat jer cantik..tp barang2 yg dijualpun comey2..cute2 giteww..harga tu standard lar..agak mahal sikit compare kat luar tu..then tk banyak choice pun..setiap kedai tu designnya pelik2..ada satu kedai tu aku sampai tk jumpa mana pintu masuknya..hahaha


Posing2..shopping2..sedar2 dah pukul 6.20pm..masaklarrr, dorang suh berkumpul pukul 6pm..
dannn sekali lagi...aku ngn salmi adalah org yg terakhir skli naik bas..miahaha..kali ni seyess takut beb sbb semua org tengah lapar..pastu nk kena tunggu dua org ratu berjalan terhegeh2..mmg nk kena maki ni..kuikuikui..releks brother relekss..jgn marah2..kita bukan pergi kem tentera..so, takyah nk sharp2 sangatttt lahhhhh...peace;))

Info From Google : 
Open : Monday - Friday at 10am - 8pm
Sat - Sunday and holidays open at 9am - 10pm

Entry Pass : 50 Bath per person..if nak main kat dlm tu kena bayar lain yer..pls noted!

Travel Tips# Bring sunblock, sun-glass, cap, umbrella etc whatever lar that can cover you from the sun. It is VERY VERY VERY HOT! Inside kedai2 tu lagi lar panass..menitik2 peluh aku time shopping tu..


1 comments on "Hua Hin Day 2 - Santorini Park, Cha-Am"

Umi Qi on November 22, 2013 at 10:55 AM said...

Umi Qi jatuh hati tgk tempat ini dear...sonokkkk tgk u pose mcm2....kalu Umi Qi pun cm tuh la nanti....serius bila tgk kawasan situ pernah tgk satu filem atau drama luar negara pernah buat kt tempat tuh...seriusly sgt2 cantik

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...