Subscribe Twitter

Tuesday, November 19, 2013

Wordless Wednesday - New style on weekend!

Assalamualaikum..girlfriendsss2 sekalian..

Hari ni nk buat entry pompuan2 gitewww...
Perasan tak sejak2 ni aku tukar style pakai tudung..tak perasan!!..ohh, okey takpe..aku jer yg syok sendiri..hahahaha..
Actually, ada 2..3 org tanya camner aku pakai shawl jadi mcm tu..eh tak tipu uollss..bukan reka2 citer ni..mmg betul2 ada org tanya aku camner pakai shawl tu..
Senang sgt2 sebenarnya..tp jangan lar suh aku buat tutorial..aku mmg tak reti nk citer kat blog..tangkap gambar letak step by step..ataupun video diri sendiri..pastu ckp2...sumpah malu giler..mahunya aku merapu kelain nanti...haha!! 
Selalunya kalau hari kerja aku tak pakai style mcm ni..bukan sbb tak sempat..tp sian kat tudung2 lain yg terperam dlm almari tu..dah bertengkek tengkek tudung tu..tunggu nk roboh jer..hahahah..




Ini budak 5 tahun..botol susu tk blh tinggal..milo dlm botol..teh dlm botol..susu dlm botol..
hashtag#hantu botol! 
 




 Motif betul letak gambar sample banyak2..satu sudah larkan..hahahahha



Apakata korang click kat sini..mak eti tolong ajarkan..miahahaha..actually aku pun belajar kat sini jgk..sukee sgt tgk dato ct punya style tudung..pastu sorang lagi yg aku admire giler is http://www.rnadia.com...sukesgt2..she adorable!!



Selamat mencuba uollss...

#mula#husband ckp..isshhh lemas tgk u pakai shawl mcm ni...
#sekarang#..eh kenapa tk pakai shawl mcm hari tu..


1 comments:

ameris said...

aku xleh pakai gitu tes. kang yaya tarik2 jek shawl tu..
tp comei jek ko pakai gitew

Post a Comment

Tuesday, November 19, 2013

Wordless Wednesday - New style on weekend!

Posted by GOLD FINGER at Tuesday, November 19, 2013
Assalamualaikum..girlfriendsss2 sekalian..

Hari ni nk buat entry pompuan2 gitewww...
Perasan tak sejak2 ni aku tukar style pakai tudung..tak perasan!!..ohh, okey takpe..aku jer yg syok sendiri..hahahaha..
Actually, ada 2..3 org tanya camner aku pakai shawl jadi mcm tu..eh tak tipu uollss..bukan reka2 citer ni..mmg betul2 ada org tanya aku camner pakai shawl tu..
Senang sgt2 sebenarnya..tp jangan lar suh aku buat tutorial..aku mmg tak reti nk citer kat blog..tangkap gambar letak step by step..ataupun video diri sendiri..pastu ckp2...sumpah malu giler..mahunya aku merapu kelain nanti...haha!! 
Selalunya kalau hari kerja aku tak pakai style mcm ni..bukan sbb tak sempat..tp sian kat tudung2 lain yg terperam dlm almari tu..dah bertengkek tengkek tudung tu..tunggu nk roboh jer..hahahah..




Ini budak 5 tahun..botol susu tk blh tinggal..milo dlm botol..teh dlm botol..susu dlm botol..
hashtag#hantu botol! 
 




 Motif betul letak gambar sample banyak2..satu sudah larkan..hahahahha



Apakata korang click kat sini..mak eti tolong ajarkan..miahahaha..actually aku pun belajar kat sini jgk..sukee sgt tgk dato ct punya style tudung..pastu sorang lagi yg aku admire giler is http://www.rnadia.com...sukesgt2..she adorable!!



Selamat mencuba uollss...

#mula#husband ckp..isshhh lemas tgk u pakai shawl mcm ni...
#sekarang#..eh kenapa tk pakai shawl mcm hari tu..


1 comments on "Wordless Wednesday - New style on weekend! "

ameris on November 20, 2013 at 9:12 AM said...

aku xleh pakai gitu tes. kang yaya tarik2 jek shawl tu..
tp comei jek ko pakai gitew

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...