Subscribe Twitter

Sunday, December 30, 2012

Stock Gemukkssss

OMGeeeeeeee....Cocolatesssssssss uolsssss....


Lihat lar hasil tangkapan aku..semua ni baru RM70 jer uolls..sggttt ohsemm..

Korang tolong lempang aku lapanbelaskali..perasan diri kurus pulak, tu yg beli stock coklat mcm beli stock ayam daging..miahahahaha...we all mmg satu family hantu coklat..dari atok nenek sampai lar ke anak cucu..mmg stock coklat tu sentiasa ada kat rumah..Aku mmg tak pernah beli kepok @ jajan2 ni utk anak2 aku..dari dulu mmg coklat jer yg dorang pandai makan..ramai yg ckp coklat ni banyak keburukannya..eh uolls kalau sekali sekala makan takpe..tapii kalau dah shopping coklat macam shopping sayur kat pasar mcm aku..itu mmg tak baguss namanya...hahaha..





Citernya, smlm masa di cold storage ada lelong coklat..coklat krismas..tapi disbbkan krismas dah habis makanya dia jual dgn harga yg murah..semua coklat2 yg aku suka plk tu..aaacane!!!
Cepat korang pergi cold storage..sementara stock masih ada..




Heroes ni harga asalnya RM99.99 tapi smlm jadi RM30 jer uollss...giler tak beli!!
sangaatttt sedaapppppp uollssss....terharu sgt ni...nak nanes ia..APAKAH??
Korang nk rasa..ai pos laju nak..nakk..mari kita sama2 mengemukkan badan..sharing is caring...kuikuikui..




Anak2 GF sgt obses dgn coklat ni...sampaikan aku terpaksa sorok semua coklat2 ni..sehari keluarkan satu jer..kalau lar dorang nampak nie..confirm sehari jer boleh habiss...makan coklat mcm mkn nasi jer..


Eh uolls..ada jgk kebaikan coklat untuk bebudak ni..tadi aku google..korang pandai jer ckp tak elok..hehehe
  • colat mengandungi antioksida, antioksida ni mampu baiki dan kuatkan sistem imun badan, jadi bile kite makan boleh mengelakkan kite diserang strok, sakit jantung, mengawal tekanan darah dan kanser serta dapat mengurangkan penyakit kardiovaskular..
  • coklat mengandungi kurang kafein berbanding secawan kopi.
  • mempunyai magnesium yang mampu membina otot dan kebaikan untuk kekuatan tulang.
  • bile anak suke minum coklat sebenarnya baik untuk menambah stamina bile bersukan atau bersenam kerana coklat mempunyai glukos dan protein.
  • coklat dapat merangsang emosi anak, bile adenya pengeluaran kalenjer endorfin.
  • Minum secawan coklat panas boleh meningkatkan selera makan anak... jadi jangan ragu² bagi anak minum coklat sebelum makan hihihihihihi.....
  • coklat mengandungi vitamin A, B1, C, D dan E untuk pertumbuhan badan yang sempurna.
  • Sesetengah jenis coklat ade kandungan gula dan susu yang tinggi untuk menyalurkan tenaga, jadi bile kite tak lalu makan.. bolehlah makan coklat dulu..hihihihi...*aku syak aku suka coklat sbb ni..sbb aku budget diri aku kurus slim mcm erra fazira....pffttt*
  • Fosforus pada coklat juga memberi kekuatan pada gigi kanak-kanak.   

4 comments:

yana lyana said...

banyaknyaa..
agak2 bila boleh habes tu?
hehehe..

GOLD FINGER said...

Yana..dah nk habis dahh..habis diet hakak..

SURIA AMANDA said...

kalau kat opis SA confirm dah licin..piranha ramai..

Nory Zoulkefle said...

adessss,,, tergugat imann tgk cekelat berlambak2 cmni...sedapppnyer...

Post a Comment

Sunday, December 30, 2012

Stock Gemukkssss

Posted by GOLD FINGER at Sunday, December 30, 2012
OMGeeeeeeee....Cocolatesssssssss uolsssss....


Lihat lar hasil tangkapan aku..semua ni baru RM70 jer uolls..sggttt ohsemm..

Korang tolong lempang aku lapanbelaskali..perasan diri kurus pulak, tu yg beli stock coklat mcm beli stock ayam daging..miahahahaha...we all mmg satu family hantu coklat..dari atok nenek sampai lar ke anak cucu..mmg stock coklat tu sentiasa ada kat rumah..Aku mmg tak pernah beli kepok @ jajan2 ni utk anak2 aku..dari dulu mmg coklat jer yg dorang pandai makan..ramai yg ckp coklat ni banyak keburukannya..eh uolls kalau sekali sekala makan takpe..tapii kalau dah shopping coklat macam shopping sayur kat pasar mcm aku..itu mmg tak baguss namanya...hahaha..





Citernya, smlm masa di cold storage ada lelong coklat..coklat krismas..tapi disbbkan krismas dah habis makanya dia jual dgn harga yg murah..semua coklat2 yg aku suka plk tu..aaacane!!!
Cepat korang pergi cold storage..sementara stock masih ada..




Heroes ni harga asalnya RM99.99 tapi smlm jadi RM30 jer uollss...giler tak beli!!
sangaatttt sedaapppppp uollssss....terharu sgt ni...nak nanes ia..APAKAH??
Korang nk rasa..ai pos laju nak..nakk..mari kita sama2 mengemukkan badan..sharing is caring...kuikuikui..




Anak2 GF sgt obses dgn coklat ni...sampaikan aku terpaksa sorok semua coklat2 ni..sehari keluarkan satu jer..kalau lar dorang nampak nie..confirm sehari jer boleh habiss...makan coklat mcm mkn nasi jer..


Eh uolls..ada jgk kebaikan coklat untuk bebudak ni..tadi aku google..korang pandai jer ckp tak elok..hehehe
  • colat mengandungi antioksida, antioksida ni mampu baiki dan kuatkan sistem imun badan, jadi bile kite makan boleh mengelakkan kite diserang strok, sakit jantung, mengawal tekanan darah dan kanser serta dapat mengurangkan penyakit kardiovaskular..
  • coklat mengandungi kurang kafein berbanding secawan kopi.
  • mempunyai magnesium yang mampu membina otot dan kebaikan untuk kekuatan tulang.
  • bile anak suke minum coklat sebenarnya baik untuk menambah stamina bile bersukan atau bersenam kerana coklat mempunyai glukos dan protein.
  • coklat dapat merangsang emosi anak, bile adenya pengeluaran kalenjer endorfin.
  • Minum secawan coklat panas boleh meningkatkan selera makan anak... jadi jangan ragu² bagi anak minum coklat sebelum makan hihihihihihi.....
  • coklat mengandungi vitamin A, B1, C, D dan E untuk pertumbuhan badan yang sempurna.
  • Sesetengah jenis coklat ade kandungan gula dan susu yang tinggi untuk menyalurkan tenaga, jadi bile kite tak lalu makan.. bolehlah makan coklat dulu..hihihihi...*aku syak aku suka coklat sbb ni..sbb aku budget diri aku kurus slim mcm erra fazira....pffttt*
  • Fosforus pada coklat juga memberi kekuatan pada gigi kanak-kanak.   

4 comments on "Stock Gemukkssss"

yana lyana on December 30, 2012 at 9:41 PM said...

banyaknyaa..
agak2 bila boleh habes tu?
hehehe..

GOLD FINGER on December 31, 2012 at 12:24 AM said...

Yana..dah nk habis dahh..habis diet hakak..

SURIA AMANDA on December 31, 2012 at 9:25 AM said...

kalau kat opis SA confirm dah licin..piranha ramai..

Nory Zoulkefle on January 2, 2013 at 6:27 PM said...

adessss,,, tergugat imann tgk cekelat berlambak2 cmni...sedapppnyer...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...