Subscribe Twitter

Monday, April 16, 2012

Game org kaya2 @ KLGCC

Korang tahu ker apa game orang kaya2 ni..?? Golf lar apa lagi..
Last sunday dapat free invitation for 'Maybank Malaysian Open' Golf Tournament @ KL Golf & Country Club...lompat bintang laki mak ni nyahhh..


Sumpah dah aku tak nk gi any tournament golf ni..biarlar dipujuk rayu skali pongg..SI kata camner you nk jadi datin ni..hahahha
  Kenapa aku tak hengin nk pergi lagi ???

1) Panas yang hampunnn..menitik2 peluh ketiak..

2) Tak larat nk berjalan berkilo2 meter tu..dari PAR 1..ker PAR 2..dan sehingga ker PAR18 tu..ada lar 30..40km kottt..pukulll...pastu follow...pukul lagi follow..sudahnya nk masukkan dalam lubang tu jer..

3) Ni aku benci skali..tak blh lar nk bersuara sikit..berdetikpun tak blh..tgh2 berjalanpun blh suh berhenti bila time dorang nk pukul bola golf tu 'Stop don't move'..berdiri tegak cam patung!!

4) Silap sbb bawak my lil boy & girl..camne nk suruh bebudak ni duk diamkan..namapun budak2..jawabnya mak ngn anak2 bawak diri jauh2..bapak syok2 layan game.. 

5) Ramai sgt yg hensem2..macho2..smart2...bencilar jgk kan..kan..ahahhahahahah


 Dulu kalau SI main golf tak pernah aku nk ikut..mengulit anak2 kat umah lagi best..tp now bila anak2 dah besar sikit..sibuk dia nk bawak kepadang golf tu..tp mcm biasa lar, aku mmg tak confident nk lepaskan..takut nanti SI ralit sgt mengekor player golf tu lupa plk yg dia ada bawak anak skli..ahahhaha




Sesungguhnya sorang playerpun aku tak kenal..champion ker tidakpun akupun tak tahu..
Tiger Woods jer aku kenal dari dulu..kini..dan selamanya..
( Tapi..hensem2 player golf ni nokk..cool jerr )



Dari melayan golf ni..baik mengphoto sikakak yg gojeress ni..berposing mengalahkan supermodel..Jadi perhatian both of them ni..sorang atok @ Dato dtg cubit pipi melin..pastu dtg sorang lagi cubit lagi..Nasib tak cubit pipi mak dia ni..bola golf makannye..(Soalannya..ada ker?? )  






2 comments:

Mak Lagenda said...

Ke pdg golf?? Owh tidaklah hambaaaaaa!!!

GOLD FINGER said...

mak..hamba terpedaya..

Post a Comment

Monday, April 16, 2012

Game org kaya2 @ KLGCC

Posted by GOLD FINGER at Monday, April 16, 2012
Korang tahu ker apa game orang kaya2 ni..?? Golf lar apa lagi..
Last sunday dapat free invitation for 'Maybank Malaysian Open' Golf Tournament @ KL Golf & Country Club...lompat bintang laki mak ni nyahhh..


Sumpah dah aku tak nk gi any tournament golf ni..biarlar dipujuk rayu skali pongg..SI kata camner you nk jadi datin ni..hahahha
  Kenapa aku tak hengin nk pergi lagi ???

1) Panas yang hampunnn..menitik2 peluh ketiak..

2) Tak larat nk berjalan berkilo2 meter tu..dari PAR 1..ker PAR 2..dan sehingga ker PAR18 tu..ada lar 30..40km kottt..pukulll...pastu follow...pukul lagi follow..sudahnya nk masukkan dalam lubang tu jer..

3) Ni aku benci skali..tak blh lar nk bersuara sikit..berdetikpun tak blh..tgh2 berjalanpun blh suh berhenti bila time dorang nk pukul bola golf tu 'Stop don't move'..berdiri tegak cam patung!!

4) Silap sbb bawak my lil boy & girl..camne nk suruh bebudak ni duk diamkan..namapun budak2..jawabnya mak ngn anak2 bawak diri jauh2..bapak syok2 layan game.. 

5) Ramai sgt yg hensem2..macho2..smart2...bencilar jgk kan..kan..ahahhahahahah


 Dulu kalau SI main golf tak pernah aku nk ikut..mengulit anak2 kat umah lagi best..tp now bila anak2 dah besar sikit..sibuk dia nk bawak kepadang golf tu..tp mcm biasa lar, aku mmg tak confident nk lepaskan..takut nanti SI ralit sgt mengekor player golf tu lupa plk yg dia ada bawak anak skli..ahahhaha




Sesungguhnya sorang playerpun aku tak kenal..champion ker tidakpun akupun tak tahu..
Tiger Woods jer aku kenal dari dulu..kini..dan selamanya..
( Tapi..hensem2 player golf ni nokk..cool jerr )



Dari melayan golf ni..baik mengphoto sikakak yg gojeress ni..berposing mengalahkan supermodel..Jadi perhatian both of them ni..sorang atok @ Dato dtg cubit pipi melin..pastu dtg sorang lagi cubit lagi..Nasib tak cubit pipi mak dia ni..bola golf makannye..(Soalannya..ada ker?? )  






2 comments on "Game org kaya2 @ KLGCC"

Mak Lagenda on April 17, 2012 at 9:52 AM said...

Ke pdg golf?? Owh tidaklah hambaaaaaa!!!

GOLD FINGER on April 22, 2012 at 4:33 PM said...

mak..hamba terpedaya..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...