Subscribe Twitter

Sunday, April 22, 2012

Welcome to Thai Odyssey..Sawadika

Welcome to Traditional Thai Massage..
Kalau sebut 'Thai' ni teringgat lar citer Ong Bak..kan..kan..aarrrhhh scary lar pulak..hik..hikk..
takut ler juge kalau2 di Ong Baknye aku nanti..atau ditomoii atau disilat gayungnya...
lipat empat belas..kaki terselit kat leher..aaarrrrhhh apa kes?? * yg bermain difikiran*
Actually ni pestime gi Thai Massage..selalu pergi aromatherapy massage..foot massage..
kali ni kita cuba Traditional Thai Massage pulak..In Thailand, they called 'Sabai-Sabai'..for reduce stress and relieve muscle soreness..



Actually..ada banyak branch Thai Odyssey ni..tapi hari tu aku pergi yg kat subang empire mall..dekat jer dgn office..lepas jer habis kerja..zaaasss terus..location berhadapan dgn 'ToysRus'..


 Sila booking dulu yer..kalau walk-in jer..bai..bai..jawabnya..full house!



 Come Madam..come..
Aiseyyy..dorang tak pandai cakap malay..or english..sila guna bahasa isyarat okey..
 Syok jer..ada org cucikan kaki..lapkan kaki..rasa cam nk suh bibik aku buat gini..ahahhaha


OMG..takde katil..kat lantai jer tilam dia..seram kot aku..
ni sure senang dia nk siku2 kan aku atau lututkan2 aku..


 

' disposal painties dgn hair cap '..so, apalagi cam biasalar kan..kena bogel *18SX*
 Sebelum bermulanya edisi urut mengurut...kita pekena chinese tea dulu...

Kita mulakan dgn bismillah...
1st 40min..massage hold body with aromatherapy oil..uishh best bangett..pastu dia keluar sekejap..maybe cuci tangan kot..thennnn..bermula lar episod silat pulut versi thai...omaakkkkkk tolongggg den....


 Picture from google
Lebih kurang camni lar massagenya..mmg sepenuh tenaga dilipat2nya kita..siap letak siku dia kat bahu aku ni pastu tekan..aku apa lagikannn..jerit2 manja giteww..arrgghhh..adoooiiii..eeeeerrkkk..*sila imagine*

OKAY madam..SORRY madam..
Hah..dah habis ker..fuuhhhhhhhh legaaaa....hahahha
Bila dia keluar..aku cepat2 bangun tgk cermin..kot2 siku aku dah sampai ker ketiak ker..kaki terlipat keatas ker..ahahhaha..syukur semua selamat..yg agak mengerunkan cuma rambut aku jer..dh mcm pempuan gila meroyan..
* habis jer massage..hanya picture kasut ni jer yg mampu aku snap*



Hah..aku tempek price list kat korang..malas nk type..kalau tak nampak sila visit SINI

Opening Hours :
    10.00 am – 10.00 pm (Monday To Sunday)
    
Tel: 03 - 56384366
    Empire Shopping Gallery
F-03A, 1st Floor, Jalan SS16/1, 47500 Subang Jaya,
Selangor.

** Bila dah balik rumah..malamnya aku tidur dgn lena..terasa badan ringan..kepala ringan..best2..**
So mmg patutlar dorang dapat award for 'Malaysia Spa & Wellness Awards 2011 - Best Family Spa & Best Massage Centre'


 

2 comments:

Mak Lagenda said...

eh eh GF..apsal siku u ada kat dahi tu yeh?? Ahahaha..

GOLD FINGER said...

hahahahahha..maakkkkk..jgn gitu..

Post a Comment

Sunday, April 22, 2012

Welcome to Thai Odyssey..Sawadika

Posted by GOLD FINGER at Sunday, April 22, 2012
Welcome to Traditional Thai Massage..
Kalau sebut 'Thai' ni teringgat lar citer Ong Bak..kan..kan..aarrrhhh scary lar pulak..hik..hikk..
takut ler juge kalau2 di Ong Baknye aku nanti..atau ditomoii atau disilat gayungnya...
lipat empat belas..kaki terselit kat leher..aaarrrrhhh apa kes?? * yg bermain difikiran*
Actually ni pestime gi Thai Massage..selalu pergi aromatherapy massage..foot massage..
kali ni kita cuba Traditional Thai Massage pulak..In Thailand, they called 'Sabai-Sabai'..for reduce stress and relieve muscle soreness..



Actually..ada banyak branch Thai Odyssey ni..tapi hari tu aku pergi yg kat subang empire mall..dekat jer dgn office..lepas jer habis kerja..zaaasss terus..location berhadapan dgn 'ToysRus'..


 Sila booking dulu yer..kalau walk-in jer..bai..bai..jawabnya..full house!



 Come Madam..come..
Aiseyyy..dorang tak pandai cakap malay..or english..sila guna bahasa isyarat okey..
 Syok jer..ada org cucikan kaki..lapkan kaki..rasa cam nk suh bibik aku buat gini..ahahhaha


OMG..takde katil..kat lantai jer tilam dia..seram kot aku..
ni sure senang dia nk siku2 kan aku atau lututkan2 aku..


 

' disposal painties dgn hair cap '..so, apalagi cam biasalar kan..kena bogel *18SX*
 Sebelum bermulanya edisi urut mengurut...kita pekena chinese tea dulu...

Kita mulakan dgn bismillah...
1st 40min..massage hold body with aromatherapy oil..uishh best bangett..pastu dia keluar sekejap..maybe cuci tangan kot..thennnn..bermula lar episod silat pulut versi thai...omaakkkkkk tolongggg den....


 Picture from google
Lebih kurang camni lar massagenya..mmg sepenuh tenaga dilipat2nya kita..siap letak siku dia kat bahu aku ni pastu tekan..aku apa lagikannn..jerit2 manja giteww..arrgghhh..adoooiiii..eeeeerrkkk..*sila imagine*

OKAY madam..SORRY madam..
Hah..dah habis ker..fuuhhhhhhhh legaaaa....hahahha
Bila dia keluar..aku cepat2 bangun tgk cermin..kot2 siku aku dah sampai ker ketiak ker..kaki terlipat keatas ker..ahahhaha..syukur semua selamat..yg agak mengerunkan cuma rambut aku jer..dh mcm pempuan gila meroyan..
* habis jer massage..hanya picture kasut ni jer yg mampu aku snap*



Hah..aku tempek price list kat korang..malas nk type..kalau tak nampak sila visit SINI

Opening Hours :
    10.00 am – 10.00 pm (Monday To Sunday)
    
Tel: 03 - 56384366
    Empire Shopping Gallery
F-03A, 1st Floor, Jalan SS16/1, 47500 Subang Jaya,
Selangor.

** Bila dah balik rumah..malamnya aku tidur dgn lena..terasa badan ringan..kepala ringan..best2..**
So mmg patutlar dorang dapat award for 'Malaysia Spa & Wellness Awards 2011 - Best Family Spa & Best Massage Centre'


 

2 comments on "Welcome to Thai Odyssey..Sawadika"

Mak Lagenda on April 24, 2012 at 9:36 AM said...

eh eh GF..apsal siku u ada kat dahi tu yeh?? Ahahaha..

GOLD FINGER on April 24, 2012 at 10:05 PM said...

hahahahahha..maakkkkk..jgn gitu..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...