Subscribe Twitter

Tuesday, April 24, 2012

Hadiah yg penuh makna..

Hadiah ker perli ni?????
Geram kotttt..entah bila lar laki aku mencapai benda ni masa kat ikea hari tu..
tiba2 jer dah ada kat umah..dgn muka tak berdosa..

' Nahh..hadiah u..sempena u dah semakin membesar ni..'

Terkesima jap aku..Choii..choiii..sentappppppp aku..sentapppp ganda 24 kali ni...
eeeee...sib baik teman sekatil..kalau tak dah lama kena walapppp...
tahu lar dah tak seramping dulu..tak secute dulu..tak seslim dulu..tapiiii bukan aku sorang jer yg semakin membesar bagai johan..yg cakap tu pun sama..


Ishh..ishh..tak blh jadi ni...hari tu dah turun 2kg..ni naik 4kg..giler hapaaaa...
ketat2 butang seluar ni..seketat otak aku yg tgh berfikir camner nk kurusss..ya hampuunnnnnn
 Tekak ni pun..selera jer nk menelan nasikk..
Last week aku gi joging..1.8km..rasa cam gempa bumi..gegar2 semua yg ada..ahahahha
sumpah penattt tahap membajak sawah bendang kottt..
This week company GF ada buat ' 10KM RUN 2012'....cam mimpi ngeri jer 10km tu..
realitynya yg termampu
v
v
v
v
v
 10M WALK 2012 jer larrr....hahahhaha

2 comments:

Mak Lagenda said...

Hahaha..klu mak dpt hadiah gitu, maunya pokcik plak yg kena lempang dgn penimbang tuh!!

Hihihihi..

Anonymous said...

kak gojes.....nnt kita lari 1.8m je....mcm yg u buat hari ahad lps smp sakit pipi tu...hikhikhik

sekian

kakak kepada 'adik'

Post a Comment

Tuesday, April 24, 2012

Hadiah yg penuh makna..

Posted by GOLD FINGER at Tuesday, April 24, 2012
Hadiah ker perli ni?????
Geram kotttt..entah bila lar laki aku mencapai benda ni masa kat ikea hari tu..
tiba2 jer dah ada kat umah..dgn muka tak berdosa..

' Nahh..hadiah u..sempena u dah semakin membesar ni..'

Terkesima jap aku..Choii..choiii..sentappppppp aku..sentapppp ganda 24 kali ni...
eeeee...sib baik teman sekatil..kalau tak dah lama kena walapppp...
tahu lar dah tak seramping dulu..tak secute dulu..tak seslim dulu..tapiiii bukan aku sorang jer yg semakin membesar bagai johan..yg cakap tu pun sama..


Ishh..ishh..tak blh jadi ni...hari tu dah turun 2kg..ni naik 4kg..giler hapaaaa...
ketat2 butang seluar ni..seketat otak aku yg tgh berfikir camner nk kurusss..ya hampuunnnnnn
 Tekak ni pun..selera jer nk menelan nasikk..
Last week aku gi joging..1.8km..rasa cam gempa bumi..gegar2 semua yg ada..ahahahha
sumpah penattt tahap membajak sawah bendang kottt..
This week company GF ada buat ' 10KM RUN 2012'....cam mimpi ngeri jer 10km tu..
realitynya yg termampu
v
v
v
v
v
 10M WALK 2012 jer larrr....hahahhaha

2 comments on "Hadiah yg penuh makna.."

Mak Lagenda on April 25, 2012 at 12:02 PM said...

Hahaha..klu mak dpt hadiah gitu, maunya pokcik plak yg kena lempang dgn penimbang tuh!!

Hihihihi..

Anonymous said...

kak gojes.....nnt kita lari 1.8m je....mcm yg u buat hari ahad lps smp sakit pipi tu...hikhikhik

sekian

kakak kepada 'adik'

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...